• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en güzel anneler ne olur bizede yardım edin lütfen okuyup cevaplayın ...

talep12

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
19
0
16
İzmir
mrb arkadaşlarım birbrimize yardım edelim. kaç yasında olduğunuzu kaç yıldır evli olup çocuğunuzun olmadığını sorununuzu vede en önemlisi hangi yöntemi hangi kürü yada ilacı hangi şehir ve doktorunuzu yazın bizede derman olsun lütfen çok ihtiyacımız var hangi yöntemle hamile kaldınız ne olursa olsun lütfen yazın...

mrb arkadaşlarım birbrimize yardım edelim. kaç yasında olduğunuzu kaç yıldır evli olup çocuğunuzun olmadığını sorununuzu vede en önemlisi hangi yöntemi hangi kürü yada ilacı hangi şehir ve doktorunuzu yazın bizede derman olsun lütfen çok ihtiyacımız var hangi yöntemle hamile kaldınız ne olursa olsun lütfen yazın...

ilk ben yazayım o zaman;

29 yaşındayım, aralıkta evliliğimin 2. yılı doluyor, evlendiğim günden itibaren hiç korunmadım, bende çikolata kisti olduğu anlaşıldı, ve dr.ların tavsiyesi ile kistle birlikte denedim, 2 başarısız aşılama ve yumurta takibim oldu ama malesef hamile kalamadım, sonrasında laporoskopi ameliyatı ile kistimden kurtuldum ve sonraki ay doğal yoldan hamile kaldım, yani toplamda 1.5 sene bebeğimi bekledim çok şükür geldi, rabbim isteyen herkese versin inş.bu arada bol bol dua edin,ben 41 gün meryem suresini okudum, 3 ay sonra hamiş kaldım:49::49:

Back