En iyi kombin yarışması

Başlayın hemen heycan olsun datlum ilk öncülük etmen lazım bencede

KK' nın en iyi günlük giyim kombin yarışması..
7 kasım saat 9 .30 dan ,15 kasım saat 9 bucuğa kadar resimlerinizi bana yollayabilirsiniz.katılım 15 kasım saat 9 buçukta sona erecektir.
kurallar
1. yarışmaya katılacak üyelerin resimleri yeni çekilmiş olmalı.
2.tam boy resim olmalı
3.isteyen tek isteyen 2 resimle katılabilir. aynı kombin olmak şartıyla.
(yarışmada resimler yayınlanırken 2 resimle katılanın 2 resmide konabilir.)
4. aynı üye 2 ayrı kombinle katılamaz. tek katılma hakkı var
5.resimlerde yüz kısmı kapatılabilir. isteğe bağlı.(ama bence doğrusu resimlerde yüzün kapatılması)
6. yarışmaya katılan üyelerin kimliği açıklanmayacak ve resimlerin üstüne nick yazılmayacak
7. özel mesajlarda ,sitede link verilerek oy istenmemeli. bunu yapan diskalifiye olacak.
8. oylama gizli olacak
9.yarışmaya katılanlar,resimlerin kaldırılmayacağını billerek katılacak.

10. kombinleri giyip üstümüzde resmini çekeceğiz. giymeden değil.

Son düzenleme:
Çok iyi olmuşBunu Mune ile görüştükten sonra uygun gördüğün bir başlıkta konu açarak yayınlarsın bizde link ekler duyururuz

mune okeylerse yarın 9 buçukta yarışmayı açarım. 15 ine kadar katılım süresi verilir. yeter 1 hafta sanırım.

Son düzenleme:
bugün munedan haber gelir. yarıın açarım yarışmayı. 1 hafta katılım olur. 15 den sonrada oylama başlar

Dadlucaduma da sormuştum ama illa üzerimizde mi olmalı kombinler , askıda falan ayakkabı çanta koysak olmaz mı ?

Ben bayılırım kombinlemeye de nette foto paylaşımı uymuyor bana .:26:

Dadlucaduma da sormuştum ama illa üzerimizde mi olmalı kombinler , askıda falan ayakkabı çanta koysak olmaz mı ?

Ben bayılırım kombinlemeye de nette foto paylaşımı uymuyor bana .:26:

üstte olmalı bence nedenmi,kişinin kendi vücut yapısına uygun kıyafet seçimide kararları etkilemeli. vücudunu bilen kişiye de oy kullanacağım. insanın kendine ne yakışır ne vücuduna uymaz buda bana göre kriterlerden biri olmallı

Haklısın oky

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…