ah bi başlayabilsemçok gıcık huylarım var maalesef
Çok iyi olmuşKK' nın en iyi kombin yarışması..
7 kasım saat 9 .30 dan ,15 kasım saat 9 bucuğa kadar resimlerinizi bana yollayabilirsiniz.katılım 15 kasım saat 9 buçukta sona erecektir.
kurallar
1. yarışmaya katılacak üyelerin resimleri yeni çekilmiş olmalı.
2.tam boy resim olmalı
3.isteyen tek isteyen 2 resimle katılabilir. aynı kombin olmak şartıyla.
(yarışmada resimler yayınlanırken 2 resimle katılanın 2 resmide konabilir.)
4. aynı üye 2 ayrı kombinle katılamaz. tek katılma hakkı var
5.resimlerde yüz kısmı kapatılabilir. isteğe bağlı.(ama bence doğrusu resimlerde yüzün kapatılması)
6. yarışmaya katılan üyelerin kimliği açıklanmayacak ve resimlerin üstüne nick yazılmayacak
7. özel mesajlarda ,sitede link verilerek oy istenmemeli. bunu yapan diskalifiye olacak.
8. oylama gizli olacak
9.yarışmaya katılanlar,resimlerin kaldırılmayacağını billerek katılacak.
10. kombinleri giyip üstümüzde resmini çekeceğiz. giymeden değil.
mune okeylerse yarın 9 buçukta yarışmayı açarım. 15 ine kadar katılıp süresi veririlir. yeter 1 hafta sanırım.
çok aceleciyim ben:)Peki şöyle yapsanPazartesi konu açılsa pazar bitse katılım:26:
çok aceleciyim ben:)
mune okeylerse yarın 9 buçukta yarışmayı açarım. 15 ine kadar katılıp süresi veririlir. yeter 1 hafta sanırım.
Bakalım ilk potyuma kim çıkacak
bugün munedan haber gelir. yarıın açarım yarışmayı. 1 hafta katılım olur. 15 den sonrada oylama başlarNe zaman yarışıyor kombinler
bugün munedan haber gelir. yarıın açarım yarışmayı. 1 hafta katılım olur. 15 den sonrada oylama başlar
Dadlucaduma da sormuştum ama illa üzerimizde mi olmalı kombinler , askıda falan ayakkabı çanta koysak olmaz mı ?
Ben bayılırım kombinlemeye de nette foto paylaşımı uymuyor bana .:26:
üstte olmalı bence nedenmi,kişinin kendi vücut yapısına uygun kıyafet seçimide kararları etkilemeli. vücudunu bilen kişiye de oy kullanacağım. insanın kendine ne yakışır ne vücuduna uymaz buda bana göre kriterlerden biri olmallı
Yüzünü kapatırsın , kimse tanımaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?