- 1 Aralık 2017
- 12
- 2
- 1
- 41
- Konu Sahibi Gecersizbakiye
-
işinden ayrılacaksın mecbursun yoksa birgün gerçekten çocugunun ve kocanın yüzüne bakmaya utanacaksın.Lütfen yargılama ya da kınama cümleleri kurmayalim ben fazlasıyla kendime kızgınım çünkü. Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum beş yaşında bir kızım var.iyi kötü sürdürdüğümüz bir evliliğim vardi yaklasik bir yıl önceye kadar.Bir gün müdürümün bakışlarını ve imali birkaç sözünü farkettim.hemen uzak durmaya anlamamazliktan gelmeye başladım. Bu süreçte iş dışında imalı bir konuşmamız olmadı ama etrafımda dolaşması ve bakışları devam etti.taciz aşamasında bir hareketi yok sadece hoşlandığını hissediyorum. Asla tarzım veya ilgimi çekecek biri değil.ama eşimin ilgisinin azaldığı bir dönemde bu ilgi benimde hoşuma gitmeye başladı galiba.kendime bile itiraf edemiyorum boğuluyorum resmen kizimdam eşimden utanıyorum.adam da evli işten ayrılmam mümkün değil eşime de söylemem. Asla asla birşey yaşamak istemiyorum buna izinde vermem.ama bu hastalıklı duygu beni hasta ediyor gün gün . Nasıl kurtulucam bu duygudan kimse yara almadan.dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden
İlk boşlukta değil kesinlikle bir yıl boyunca uğraştı karıştırdı aklımı.irademe güveniyorum fiili bir şey yapmayacağım konusunda.ama inanın duyguma hukmedemiyorum
ilgi hoşuna gitmiş zaafına yenik düşebilirsin.Patronun alttan girip üstten çıkar seni kandırır yazık olur evliliğine ve çocuguna işten ayrılırım yerinde olsam başka işmi yokLütfen yargılama ya da kınama cümleleri kurmayalim ben fazlasıyla kendime kızgınım çünkü. Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum beş yaşında bir kızım var.iyi kötü sürdürdüğümüz bir evliliğim vardi yaklasik bir yıl önceye kadar.Bir gün müdürümün bakışlarını ve imali birkaç sözünü farkettim.hemen uzak durmaya anlamamazliktan gelmeye başladım. Bu süreçte iş dışında imalı bir konuşmamız olmadı ama etrafımda dolaşması ve bakışları devam etti.taciz aşamasında bir hareketi yok sadece hoşlandığını hissediyorum. Asla tarzım veya ilgimi çekecek biri değil.ama eşimin ilgisinin azaldığı bir dönemde bu ilgi benimde hoşuma gitmeye başladı galiba.kendime bile itiraf edemiyorum boğuluyorum resmen kizimdam eşimden utanıyorum.adam da evli işten ayrılmam mümkün değil eşime de söylemem. Asla asla birşey yaşamak istemiyorum buna izinde vermem.ama bu hastalıklı duygu beni hasta ediyor gün gün . Nasıl kurtulucam bu duygudan kimse yara almadan.dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden
Eş kişisi nasıl sizin yanınıza aynı işyerinde hiç gelmiyorsa artık bir yıldır anlamamış.Lütfen yargılama ya da kınama cümleleri kurmayalim ben fazlasıyla kendime kızgınım çünkü. Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum beş yaşında bir kızım var.iyi kötü sürdürdüğümüz bir evliliğim vardi yaklasik bir yıl önceye kadar.Bir gün müdürümün bakışlarını ve imali birkaç sözünü farkettim.hemen uzak durmaya anlamamazliktan gelmeye başladım. Bu süreçte iş dışında imalı bir konuşmamız olmadı ama etrafımda dolaşması ve bakışları devam etti.taciz aşamasında bir hareketi yok sadece hoşlandığını hissediyorum. Asla tarzım veya ilgimi çekecek biri değil.ama eşimin ilgisinin azaldığı bir dönemde bu ilgi benimde hoşuma gitmeye başladı galiba.kendime bile itiraf edemiyorum boğuluyorum resmen kizimdam eşimden utanıyorum.adam da evli işten ayrılmam mümkün değil eşime de söylemem. Asla asla birşey yaşamak istemiyorum buna izinde vermem.ama bu hastalıklı duygu beni hasta ediyor gün gün . Nasıl kurtulucam bu duygudan kimse yara almadan.dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden
Ben sizin yerinizde olsam isten ayrilirim.Soylediklerinize bakilirsa ,kontrolu kaybediyor gibisiniz.Lütfen yargılama ya da kınama cümleleri kurmayalim ben fazlasıyla kendime kızgınım çünkü. Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum beş yaşında bir kızım var.iyi kötü sürdürdüğümüz bir evliliğim vardi yaklasik bir yıl önceye kadar.Bir gün müdürümün bakışlarını ve imali birkaç sözünü farkettim.hemen uzak durmaya anlamamazliktan gelmeye başladım. Bu süreçte iş dışında imalı bir konuşmamız olmadı ama etrafımda dolaşması ve bakışları devam etti.taciz aşamasında bir hareketi yok sadece hoşlandığını hissediyorum. Asla tarzım veya ilgimi çekecek biri değil.ama eşimin ilgisinin azaldığı bir dönemde bu ilgi benimde hoşuma gitmeye başladı galiba.kendime bile itiraf edemiyorum boğuluyorum resmen kizimdam eşimden utanıyorum.adam da evli işten ayrılmam mümkün değil eşime de söylemem. Asla asla birşey yaşamak istemiyorum buna izinde vermem.ama bu hastalıklı duygu beni hasta ediyor gün gün . Nasıl kurtulucam bu duygudan kimse yara almadan.dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?