En korktuğum yerden sınanıyorum

Eğer ikinci çocuğy istiyorsanız hemen yap iki senede ücretsiz izin kullan

Yazık valla size yuh ha eşiniz yok ohhhh gel bakışmalar gel
Çok çirkin olmadi mi bu sizce. Sayfalarca yazdım bunu mu anladınız yani. Bütün mevzu eşim yok ne rahat bakisiyoruz oh üstüne mi sizce. Bir yanlıştan uzaklaşmaya çalışıyorum nefsime engel olmaya çalışıyorum evladıma yakışır bir anne olmak istiyorum uğraşıyorum evet aklım karışıyor engel olamıyorum hergun daha da mutsuz oluyorum.ama merak etmeyin oh esim yok bakisayim diyecek kadar basit olmuyorum hic

Ama hala orda calısıyorsunuz siz bu şekilde davranarak bu duygulardan asla ve asla kurtulamazsınız hergün bu daha da artacak işle ilgili konussanız bıle bu sızı degerlı hıssettorecek yani.bian önce yzaklasın belkı gercekten engel olmak istiyorsunuz ama bu sekılde olmaz olmaz olmaz olmaz buna engel olamazsınız lütfen ve lütfen cocugunuz için kendınıze gelinnn bian önce ayrılın işten

Anlatımınız ve çaresiz hislerinizi korkularinizi anladım ben konu sahibi.cok eleştiri almissiniz kısmen katılıyorum arkadaşlara.sizi kendinize getirmeye çalışıyorlar.yasamadim ama bazen insan kalbiyle sınanabilir,yada nefsiyle diyelim.onemli olan bu hislere kendinizi kaptirmamaniz ve evliliğin sınırlarını ihlal edecek tavirlarda bulunmamaniz,bu duyguların esiri olmamanız.bir kere şöyle düşünün evli bir kadına yada adama yan gözle bakan,onun aklını celmeye çalışan biri basit ve ahlak problemi olan biridir.ve bu kişilere meyil edenin ondan farkı kalmaz.bence siz böyle biri değilsiniz bu tuzağa düşmeyin.beyninize romantik duygular islemeyin.bu aşk vs değil.ister şeytanın tuzağı,ister nefsin oyunu,ister boşluk deyin ama bu duyguya teslim olmayın.ben beyin gücüne inanırım.beyninize neyi telkin ederseniz onun kapsama alanına girersiniz.Allah aklınızı ve kalbinizi haramdan korusun

O kişinin ilgisini farkettiğiniz için dikkatinizi çekmiş ve aranızda sözsüz bir iletişim kurmuşsunuz sanki beden diliyle. Hayalinizde yer etmiş ve büyümüş bu durum anladığım kadarıyla. Bu duygudan korkup kaçtıkça iyice içinden çıkılmaz bir hal alır bu durum. Korkmayın ve tam olarak ne hissettiğiniz konusunda kendinizle yüzleşin. İlgi herkesin hoşuna gider ancak gösterilen ufak bir ilgiye bu denli anlam yüklemenizin sebebi nedir, bunu yanıtlamanız lazım. Bu noktada o kişiden bağımsız bir şekilde evliliğinizi değerlendirin bence. Evliliğinizdeki sorunları çözmedikçe bu sorunu çözemezsiniz.

Ben olsam bu sarsan yorumlara kizmaz tesekur ederdim.Ne bekliyorsun.Olur boyle seyler deseler kendini sarsabilecek misin?Bilakis daha tatli gelecek.Kendini sarsmadan kurtulman munkun degil
Bolum degistir.Adami boz.ikinci cocukla ucretsiz izin onermisler vs.Gecer bu da bir sekilde yeterli onlem alirsan tabi.

İşten ayrılmak çözüm değil ki yarın başka işe geçsen orada da birileri bakacak öyle her bakana edene de için kayarsa işimiz var değil mi?
Senin derdin eşinle. bir tatile çıkın baş başa. aşkınızı yenileyin. yoksa sıkıntı var.

Kendini çirkinleştir.bir müddet olduğundan bakımsız , paspal git işe...belki o zaman o adam senden soğur.artık sana olan beğenisini ilgisini kaybeder ve senden uzak durur.belki saçma ama farklı bir öneri olarak bu geldi aklıma

Yanı eminim eminim diyip duruyorsunuz ama ne yaptı ki emin oldunuz?? Sadece bakıştan bu kadar net emin olunmaz . Ne gibi şeyler yapıyor mesela ??

Empati yapsan mesela eşin ve çocuğun için, empati iyidir baya yol gösterir insana. Aynı durumdaki erkeklere neler neler söylüyoruz ya hani. Eşinin aynı şeyi sana yaptığını düşün bir şey ifade etmiyorsa diyecek bir şey yok. Flört masum bir şey değildir tüm ilişkiler flörtle başlıyor zaten.

Hay agzına saglık. Burda bazıları yazıyor yazıyor yok eşim yolda yürürken bayanlara kayıyor gözü falan diye oooooo hoba herkes baslıyor söylenmeye yok gozun cıksın yok utanmaz arlanmaz bılmem ne. Peki eşin böyle yapsa sen ne düşünürsünn

Isten cikamam diye bisey yok
Bak tvlerde hergun yasak ask olaylarini dinliyoruz Allah muhafaza ne kadar iggggrenc bir suctur bu halk nazarinda
Insanin sani serefi namusu emin olki asktanda sevgidende otedir

Simdi evli bir adam da az haysiyet olsaymis evli baskasinin namusuna bakmazmis
Belliki bu namus yoksunu haysiyetsiz seni bastan cikarmaya calisiyor
Kirmizi ikaz lambalari senin tehlikede oldugunu bildiriyor kaccc uzaklad

Yapacagin ufak bir hatada elegune rezil olmak ne korkunc kizinin babanin anananin yuzune nasil bakacaksin

Esin yazik nasil kaldirabilir bu utanci
Sana olgi gostermenesi seni bu noktaya getirmemeki getitdiyse bosan bosan bosan
Hic kimse aldatilmayi hak etmez

Flort etmek isteyen diyosun hala :) ama bu kadin flort etmek istemedigi icin konu acmis zaten :) ha buarada o potansiyel herkeste var, cunku insaniz...bende yok diyende yanilir., sende yoksa bile ne buyuk gaflettir buyuk konusmak.. ki ilerde colugunda cocugunda olmayacagi ne malum? Ben korkarim buyukte konusmak istemem.. olmasa iyi boyle seyler ama olmus nefsine tatli gelmis..ha demiyorumki konu sahibi tamamen masum.. cunku bana gore gonlunun kaymasinda sucsuz ama bunu bile bile 1 senedir hala orda calismasi masum degil..

Ben Eşimle ne olursa olsun konuşanlardanim.

Ilgisiz diyorsun ya bunu esinde bilmeli. Belki sizde ona göre ilgisiz olabilirsinİz.

Dusunsenize esinizde arkanızdan böyle düşünüp başka biriyle duygusal bir şeyler hissetse kafası karissa o kadın da evli olsa.

Bence patrondan uzaklasin eşinizle ilgi konusunu konuşun. Ve bence evliliğiniz için bir şeyler yapın.

Şunu da bil güzelim önce beyin sonra beden ihanet eder.
Beynini o adamdan temizlemen şart.

Allah yardimcin olsun.

İlgi alaka hoşuna gitmiş olabilir ama buradaki herkesin dediği gibi diyeceğim bende, duygularını bastırmak zorundasın.

Evlisin çocukların var ve karşındaki insan da evli bunları unutma. Her düştüğümüz boşlukta denize düşen yılana sarılır misali her önümüze çıkanla birşeyler yaşasaydık ne olurdu?

Ha evliliğin problemli ve çıkmazda isen boşanma yolunu seçebilirsin ama bu demek değildir ki boşandıktan sonra o adamla birlikte olabilirsin çünkü adam hala evli. Seni mutlu edecek illa ki karşına birileri çıkacaktır.

Evliliğimi kurtarmak istiyorum diyorsan da o iş yerinden uzaklaşsan iyi olur...

evli barkli cocuklu insanlar nasil boyle bir hataya duser.karsinizda tiksindirici serefsiz bir mudur var bilmem farkettiniz mi.evli ve cocuklu bir kadina bakabilecek kadar namussuz! ve kendiside evli bir adam!!!
isyerinde size bakan baska yerde baskalarina bakar ki alcaklik bu.hic aklinuza gelmiyomu bu şeref yoksunu adami ma kaydi gonlunuz.esimizin her ilgisizliginde her kadin ayni seyi yapsa nolurdu yuva kalirmiyidi ortada.
madem mutsuzsun bosanir bekar olarak bakarsin onune.ve o mudur! e de haddini bakislarinla bildirirsin istersen.
boyle igrenc adamlarin agina dusmeyin.bunlar pislik bunlar elde ederim ayagi baska bisey degil.kendinize gelin kiz annesi siniz kizinizi utandiracak bisey yapmayin isten ayrilin seytana uymayin..Allah sasirtmasin kimseyi

Esinden yeterli sevgiyi gormedigin icin sahsiyetsiz bir adamin ilgisi ilk bosliga dustugin anda kafani karistirmis. Bence esinle iliskini duzeltmelisin. Evliligin yolunda gitseydi ilk fark ettigin anda adami terslerdin ve buna asla izin vermezdin. Adama acik kapi birakmissin. Terslemedigin icin o da bir sekilde kapilari zorluyor. Senin kendine tenik anini kolluyor. Sen de kendine tenik kivama gelmeye baslamissin. Oysa karsindaki mudur sahsiyetli biri olsa idi evli bir kadina bakmazdi. Platonik asik olsa bile bunu alanen belli etmezdi. Evliliginizdeki sorunlari cozmeniz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…