- 2 Haziran 2016
- 310
- 306
- 103
- 35
- Konu Sahibi Gecersizbakiye
-
Eğer ikinci çocuğy istiyorsanız hemen yap iki senede ücretsiz izin kullanLütfen yargılama ya da kınama cümleleri kurmayalim ben fazlasıyla kendime kızgınım çünkü. Eşimle aynı iş yerinde farklı bölümde çalışıyorum beş yaşında bir kızım var.iyi kötü sürdürdüğümüz bir evliliğim vardi yaklasik bir yıl önceye kadar.Bir gün müdürümün bakışlarını ve imali birkaç sözünü farkettim.hemen uzak durmaya anlamamazliktan gelmeye başladım. Bu süreçte iş dışında imalı bir konuşmamız olmadı ama etrafımda dolaşması ve bakışları devam etti.taciz aşamasında bir hareketi yok sadece hoşlandığını hissediyorum. Asla tarzım veya ilgimi çekecek biri değil.ama eşimin ilgisinin azaldığı bir dönemde bu ilgi benimde hoşuma gitmeye başladı galiba.kendime bile itiraf edemiyorum boğuluyorum resmen kizimdam eşimden utanıyorum.adam da evli işten ayrılmam mümkün değil eşime de söylemem. Asla asla birşey yaşamak istemiyorum buna izinde vermem.ama bu hastalıklı duygu beni hasta ediyor gün gün . Nasıl kurtulucam bu duygudan kimse yara almadan.dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden
Not: emin olun herkese akıl verecek kadar mantıklı bulurdum kendimi.cok sıkıntılar yaşadım yemin ederim kafamı kaldırıp bakmadım bunca yıl eşimden başkasına.asla ilk fırsatta gidecek bir kadın değilim öyle olsam bir yıl beklemezdi adamda.zaten olabildiğince uzak durup taviz vermiyorum.terslemedim çünkü o kadar bile iletişim kuruyorum selam dahi vermiyor um.ama gelin görün aklım karıştı kimseye anlatamam bunu ama içimde böyle bir duygu büyümesini istemiyorum.Gercekten yaşamadan ben de bilmezdim ama yasak ve günahın saçma bir çekiciliği var ve buna yenilmek istemiyorum
Çok çirkin olmadi mi bu sizce. Sayfalarca yazdım bunu mu anladınız yani. Bütün mevzu eşim yok ne rahat bakisiyoruz oh üstüne mi sizce. Bir yanlıştan uzaklaşmaya çalışıyorum nefsime engel olmaya çalışıyorum evladıma yakışır bir anne olmak istiyorum uğraşıyorum evet aklım karışıyor engel olamıyorum hergun daha da mutsuz oluyorum.ama merak etmeyin oh esim yok bakisayim diyecek kadar basit olmuyorum hicYazık valla size yuhha eşiniz yok ohhhh gel bakışmalar gel
Ama hala orda calısıyorsunuz siz bu şekilde davranarak bu duygulardan asla ve asla kurtulamazsınız hergün bu daha da artacak işle ilgili konussanız bıle bu sızı degerlı hıssettorecek yani.bian önce yzaklasın belkı gercekten engel olmak istiyorsunuz ama bu sekılde olmaz olmaz olmaz olmaz buna engel olamazsınız lütfen ve lütfen cocugunuz için kendınıze gelinnn bian önce ayrılın iştenÇok çirkin olmadi mi bu sizce. Sayfalarca yazdım bunu mu anladınız yani. Bütün mevzu eşim yok ne rahat bakisiyoruz oh üstüne mi sizce. Bir yanlıştan uzaklaşmaya çalışıyorum nefsime engel olmaya çalışıyorum evladıma yakışır bir anne olmak istiyorum uğraşıyorum evet aklım karışıyor engel olamıyorum hergun daha da mutsuz oluyorum.ama merak etmeyin oh esim yok bakisayim diyecek kadar basit olmuyorum hic
Yanı eminim eminim diyip duruyorsunuz ama ne yaptı ki emin oldunuz?? Sadece bakıştan bu kadar net emin olunmaz . Ne gibi şeyler yapıyor mesela ??Sizce bunun farkında değilim gibi mi duruyor. Ayrıca uslubumu bozmak hiç istemem ama bana hiçbir şey diyemezsiniz Allah bile düşünceden sorumlu tutmuyorken günah saymiyorken fiilen yapmadığım bir şeyden beni yargılamak haddinize degil
Empati yapsan mesela eşin ve çocuğun için, empati iyidir baya yol gösterir insana. Aynı durumdaki erkeklere neler neler söylüyoruz ya hani. Eşinin aynı şeyi sana yaptığını düşün bir şey ifade etmiyorsa diyecek bir şey yok. Flört masum bir şey değildir tüm ilişkiler flörtle başlıyor zaten.Lütfen yargılama ya da kınama cümleleri kurmayalim ben fazlasıyla kendime kızgınım çünkü. Eşimle aynı iş yerinde farklı bölümde çalışıyorum beş yaşında bir kızım var.iyi kötü sürdürdüğümüz bir evliliğim vardi yaklasik bir yıl önceye kadar.Bir gün müdürümün bakışlarını ve imali birkaç sözünü farkettim.hemen uzak durmaya anlamamazliktan gelmeye başladım. Bu süreçte iş dışında imalı bir konuşmamız olmadı ama etrafımda dolaşması ve bakışları devam etti.taciz aşamasında bir hareketi yok sadece hoşlandığını hissediyorum. Asla tarzım veya ilgimi çekecek biri değil.ama eşimin ilgisinin azaldığı bir dönemde bu ilgi benimde hoşuma gitmeye başladı galiba.kendime bile itiraf edemiyorum boğuluyorum resmen kizimdam eşimden utanıyorum.adam da evli işten ayrılmam mümkün değil eşime de söylemem. Asla asla birşey yaşamak istemiyorum buna izinde vermem.ama bu hastalıklı duygu beni hasta ediyor gün gün . Nasıl kurtulucam bu duygudan kimse yara almadan.dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden
Not: emin olun herkese akıl verecek kadar mantıklı bulurdum kendimi.cok sıkıntılar yaşadım yemin ederim kafamı kaldırıp bakmadım bunca yıl eşimden başkasına.asla ilk fırsatta gidecek bir kadın değilim öyle olsam bir yıl beklemezdi adamda.zaten olabildiğince uzak durup taviz vermiyorum.terslemedim çünkü o kadar bile iletişim kuruyorum selam dahi vermiyor um.ama gelin görün aklım karıştı kimseye anlatamam bunu ama içimde böyle bir duygu büyümesini istemiyorum.Gercekten yaşamadan ben de bilmezdim ama yasak ve günahın saçma bir çekiciliği var ve buna yenilmek istemiyorum
Hay agzına saglık. Burda bazıları yazıyor yazıyor yok eşim yolda yürürken bayanlara kayıyor gözü falan diye oooooo hoba herkes baslıyor söylenmeye yok gozun cıksın yok utanmaz arlanmaz bılmem ne. Peki eşin böyle yapsa sen ne düşünürsünnEmpati yapsan mesela eşin ve çocuğun için, empati iyidir baya yol gösterir insana. Aynı durumdaki erkeklere neler neler söylüyoruz ya hani. Eşinin aynı şeyi sana yaptığını düşün bir şey ifade etmiyorsa diyecek bir şey yok. Flört masum bir şey değildir tüm ilişkiler flörtle başlıyor zaten.
Flort etmek isteyen diyosun hala :) ama bu kadin flort etmek istemedigi icin konu acmis zaten :) ha buarada o potansiyel herkeste var, cunku insaniz...bende yok diyende yanilir., sende yoksa bile ne buyuk gaflettir buyuk konusmak.. ki ilerde colugunda cocugunda olmayacagi ne malum? Ben korkarim buyukte konusmak istemem.. olmasa iyi boyle seyler ama olmus nefsine tatli gelmis..ha demiyorumki konu sahibi tamamen masum.. cunku bana gore gonlunun kaymasinda sucsuz ama bunu bile bile 1 senedir hala orda calismasi masum degil..Sevgilisi olduğu halde eşi olduğu halde başka insanı düşünen başka insanin bir özelliginden etkilenen başka başka insanlarla flört etmek isteyen insan fiilen olmasa da aldatmıştır yani bir potansiyel var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?