En korktuğum yerden sınanıyorum

Akıl bir kere kaydıysa nafile. Beyin olarak kocanı aldatıyorsun sizinde hoşunuza gitmiş bu durum buradaki yazdıklarınız az da olsa vicdanınızı rahatlatmak için. Ama o nasıl şerefli bir müdür ki kocasının yanında karısına asılıyor ve karısı da nasıl bir kadınsa eşinin yanında müdürüyle flörtleşiyor.

Teraziye bi o adamı koy bide eşini çocuğunu evliliğini... hangisi ağır basıyor??
Böyle birşey içn kimse yargılamaz seni hata yapmıyorsun sadece korkuyorsun.. böyle bişe yapcak olsan bile önce eşinden boşan.. ( ki boşansan bile patron karısından senin için boşanmaz bunu bil)

Bide empati yap kocan başka bi kadına baksa rahatsız etcek derecede hoşlandığını gösterse gözünde dünyanın en adi insanı olur dmi? Başka adam aynısını yapınca gerçekten hoş mu oluyor? Bn şahsen tiksinirdim.. başlı başına evli olması yetiyor buna..

Bunu düşünebilmek bile iradenizin zayıf olduğunu gösterir. Riske atmayın. Ayrılın iştem, neden ayrılamazsınız? Hiçbir sebep sizi aldatan kadın olmaktan daha kötü bir sonuca ulaştıramaz.

Adamın size 1 yıldır ilgisi var ve aynı yerde çalıştığıniz halde eşiniz farketmiyor. Eşiniz kör galiba.. Evliliğiniz iyi gitmiyor diye başkasının ilgisi nasıl hoşunuza gider aklım almıyor.

Bu konunun aynısını biri daha açmıştı ama eşiniz ilgisizdi sanırım o yüzden böyle ilgi sizin hoşunuza gidiyordu dogru mu hatırlıyorum.Bu durumdan etkilenip buraya yazacak kadar aklınızda yer ediyorsa,sonu pek güzel bitecek gibi durmuyor.İşten ayrılmanız daha mantıklı.Bu sıra cinnet geçiren eşleri çok duyuyoruz.Fırsat vermemelisiniz aynı işyerinde kalarak bence.

Adamın iyi niyetli olduğu nerden belli diyelimki adım attı karsılık bulamadı pislik yapmaya kalktı eşinde zaten ordaymış al başına belayı olam olduktan sonra bisryndr anlatamazsın ayrılmalısın işten

Bu da ne sacma birsey :) akil kaymasi neden aldatma olsun? Fiilen birsey yapmiyor.. insan duygularina hakim olamaz.. ask nefret bunlar olusur hukmedemezsin..

Konu sahibi birsey olmasini istemiyosan isinden ayrilacaksin baska cozumu yok!!!

Kendinize yakışmayacak bir şey yapmayın. İradenize hakim olun. Bir yıldır size duygularını hissettiren insan sizden yüz bulmuştur diye düşünüyorum görmeyin bakmayın.

Bu da ne sacma birsey :) akil kaymasi neden aldatma olsun? Fiilen birsey yapmiyor.. insan duygularina hakim olamaz.. ask nefret bunlar olusur hukmedemezsin..

Konu sahibi birsey olmasini istemiyosan isinden ayrilacaksin baska cozumu yok!!!
Siz aldatmayı sadece fiilen olarak görüyorsanız o sizin sorununuz :) Aklı bir yıldır bu adamda. Burda sayfalarca konu açılıyor örnek verecek olursak; eşimin mesajlarını yakaladım aylarca mesajlaşmış ama bir şey yapmamışlar :) Hemen boşan diyoruz değil mi :)

Evliliginiz kotu gidiyorsa, yurumuyorsa bosanirsiniz, boyle acliktir , hassas noktadir o isleri bir gecin.
1 yildiz hic konusmuyorsunuz ama sizi bekledigini ve aklinin sizde oldugunu "sadece bakislardan anladiniz" yersen...
Evli olmasan bile, karsidaki adam evli.
Resmen evli halde akil kaymasi yasayan insandan daha aci durumdasiniz. Evli halde evli adama akli kayan kadin olarak.
Evli "adam" cumlemdeki adam kelimesi icinde ozur dilerim.
Esiniz de ayakta uyuyor...

O zaman sizin esiniz sizden bosanmayip evli bir kadina akli kaysa, ona bakip dursa siz aldatmak degil deyip devam mi edeceksiniz?!?!

Evli bir adamin evli bir bayana ilgi duyması zaten yanlis.
Sizde ona ilgi duyuyorsanız eşinizi sevmiyorsunuz bence.
Boşanın derim.
Içinizde o duygu varsa bu x kişide de olur.
Başka is yerinde de.
Cevrenizde de

Kendini bu kadar hirpalama. Yokmus gibi davranmaya devam et. Onun bulundugu ortamlarda esinle olan mutlulugunuza ornek ver duymasini sagla. Beyninden geçenlerde zaten seni yormus utandirmis. Bence bu sekilde guclu durup onu onemsememeye calisirsan kurtulursun bu duygudan.

Yasak ve günahın çekiciliği değil uzun ilişkilerde çoğu insanına başına gelir bu utanacak bi şey yok. İlişkiler kaçınılmaz olarak monotonlaşıyor flört etmenin cazibesi bi dürtüyor insanı. Önemli olan kapılıp gitmemek ve aslında gerçek derin olan ilişkimizi bi anlık hevesle yıkmamak. Şu an hoşlandığınız, karşınızdaki insan değil siz duygusal olarak boşluktasınız bunun ayrımını iyi yapın. Ve mutlaka ama mutlaka ayrılın işten çünkü mekansal yakınlıkta duygularınızı hale yola sokmanız mümkün değil

Sonunu düşün. Baştan önlemini al. Yargılamiyorum. Hepimiz İnsanız herkesin başına hersey gelebilir. Ama sonunu iyi düşün... ortam değiştiremiyorsan eşini sık sık işyerine çağır. Bi bahaneyle bu sana da iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…