En korktuğum yerden sınanıyorum

O değil de kocam birinden etkilenmiş dense topa tutulurdu ama bunu yapan bayan olunca akıl veriyoruz ancak.. Bu bile aldatmak sayılabilir. Biran önce uzaklaşmaya çalışın rapor alın izin alın yuvanıza sarılın. Yoksa en çok acıyı gene siz çekersiniz.

Eşinin iyi taraflarını düşün sürekli beraber mutlu olduğunuz zamanları. Ve mutlaka eşinle problemlerini çöz yoksa Allah korusun bu boşlukta hata yapman kaçınılmaz.

Allahim, kinamiyorum, gercekten kinamiyorum ama kiziyorum Yarabbim.
nasil elimde degil etkilendim diyebiliyosunuz hanimefendi, bir sene degil isterse 10 sene ilgilensin, istemiyosam istemiyorumdur. bukadar basit mi yahu etkilenmek. sacmalamayin. cok kiziyorum boyle gereksiz andrenalin arayan, rahat batan insanlara. ustelik adam evli yahu! bosuna demiyorum, bi kadinin en buyuk dusmani yine bir kadindir. demekki bu bir sene icerisinde sizde adama belirli bir his vermissinizki sizinle alttan alttan ilgilenmeye devam ediyor.

kendinize bi ceki duzen verin, yanlis bir yola sapmis, afallamis, biraz tereddut etmis, pisman olup dogru yoluna donmus sayin kendinizi, ki bu elbette herkesin basina gelebilir.

Asla asla demiyceksin!
Farkındaysan asla tarzım değil ilgimi çekecek biri değil yazdın,ama msjın yarısına gelince hoşuna gittiğini hatta hastalıklı bir duygu dediğine göre gayet de fazlasıyla etkilenmişsin..
insanız tamam kınamıyorum ama yanlış birşey. Madem eşinle sorunun var onları çözmeye çalış.
Baktın olmuyor boşan.
Sonra da düşün böyle şeyleri.

Tabi ki iradeli olacaksınız.
Ama gönlüm kayacak derseniz o zaman her onurlu insanın yaptığını yapacak ve eşinizle ayrılacak sonra bu ilişkiyi yaşayacaksınız. (tabi karşınızdaki de aynını yapacak)
Yoksa, boşluktayım, eşim ilgisiz, gönlüm kaydı, oram buram kaydı bahanelerini öne sürmeyeceksiniz.

tanidigimin biri asla demisti oyle seyler yapmam ... bir zaman oldu esiyle sıkıntı yaşadi baktim instadan kocasinin soyadini sildi ...instadan bir erkek yazmis bana ekran goruntusunu atmış hosuna gitti belli... sonra esiyle arasi iyi oldu soyadini yazdi ...demem o ki asla demeyecksin kimseyi de kinamayacksin .ben boyle deyince bunu destekliyorum anlami cikmasin ...kocaniz aynisini yaparsa nasil hissederdiniz diye oturup düsünmeniz gerek ...çok hosunuza gidiyorsa ayrilirsiniz ...en buyuk gunahlardan biri zina ...

sizin eşiniz kör mü? siz adamın imalı bakışlarını anlıyorsunuz o görmüyor mu?

ne yapıyor bu adam elf gözlü mü size nerden bakıyor da sizden başka biri görmüyor,eşinizin kulağına gitmiyor?

boş yapmayın bence. fiziki aldatma olmayabilir ama ortada siz önüne geçmezseniz daha da büyüyecek bir ihanet var. özelde değilseniz de tayin isteyin bir şey yapın.

Eşinizi sevmiyorsunuz. Daha da kötüsü saygı da duymuyorsunuz. Yoksa aranızda problemlerin olması başka birine karşı ilgi duymaya itmez. İşten ayrılsanızda fartetmez. Başka ortamda yine aynı şey olabilir.

Kusura bakmayın ama adam ciddi bir adım atmamış ki sadece imalı konuşmaları ve etrafınızda dolaşması var bu mu 1 sene boyunca aklınızı çalmaya çalışması anlamadım ben? ayrıca merak ermeyin bu adam dışarıda görüşelim falan deseydi görüşürdünüz şu an adamdan öyle birşey görmemişsiniz. Bu boşlukta olmakla eşinizin ilgisiz olmasıyla alakalı değil hemen ilk boşlukta başkasına kayma meyiliniz var demek ki.

Adamla gayet mesafeli konuşarak tepkinizi davranışlarınızla göstererek uzaklaştırabilirdiniz bunu 1 sene sürdürmesine izin vermezdiniz aynısını eşinin iş arkadaşına yaptığını bir düşünün açıklama olarak da sen ilgisizdin dediğini.. gelip burada yana yakıla eşim başka kadındna etkilenmiş derdin ama bir an önce toparlayın kendinizi yoksa iş işten geçecek.

Azcık tavrınız olsun ya.
İnsanları terslemez misiniz siz böyle durumlarda?
Rahatsız oluyorum, evli bir kadınım kendinize çeki düzen verin demez misiniz?
Ailenize daha çok sarılmaz mısınız hiç ?
İnsanın midesi bulanır evli adama bak bana nasıl davranıyor karaktersiz, utanmıyor karısından, çocuğundan demez misiniz?
Böyle bir boşluk kesinlikle olamaz.
Ha derseniz ki evliyim ama başkasına çok aşık oldum o zaman boşanırsınız kendi yolunuza gidersiniz ama bu tamamen zayıflık meselesi.

Patron cesaretli adammış. Eşinin gözü önünde asılması takdire şayan. Ben olsam eşimi bırakır onu alırdım.

Evliyken aklın başkasına kayıyorsa o evlilik bitmiştir.O yüzden işten ayrılmadan önce eşinden ayrıl.Kapı aralanmış bir kere.Bundan sonra tekrarı olmayacağının ve bu sefer eyleme dökülmeyeceğinin garantisi yok.

Ayrıl adama koş demiyorum yalnız.Karşındaki insan da evli.Ayrılsan da ondan uzak dur.Nasıl canın yansın istemezsen,sen de başkalarının canını yakmamalısın.

Adamla zaten hiç bir muhabbetin olmamış bundan sonrada yine görmezden gel

Kamudaysanız başka bölüme geçme şansınız varsa onu kullanın.
Evli barklı adam evli barklı kadına nasıl açık açık etkilendiğini gösterebiliyor yahu ne cürret.
Mesela ne yapıyor? Masana kahve mi getiriyor jest mi yapıyor? Sert bir şekilde teşekkürler x bey sizden kahve istediğimi sanmıyorum demek bile tavrınızı belli eder.
Siz tavrınızı koymamışsınız ki.

Burda bi konu vardı ya.
Kadın ve kocası aynı işi yapıyordu.
Öğretmen miydi bilemiyorum.

Koca ve dişi bir iş arkadaşı
Uzuun bir zamandır bakışıyordu.
Kadın da farkındaydı.

Yani eşinin de farketmesi yakındır.
Belki de etti..

Böyle şeylerin dedikodusu olunca çok pis oluyor.
Bi yayılırsa bitersin.

Eşine de üzüldüm, yazık..

Uçuruma sürükleniyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…