- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.179
- 78
- 35
- Konu Sahibi Gecersizbakiye
-
Cesur adam sifati yanlis olmus baska bi sifat var da neyseYanlış anlamadigima eminim ilgisinin farkındayım o da farkında olduğumun farkında.asla karşılık vermedim tabiki sadece bu kadar cesur bir adam ışık görse bakmadan ileri giderdi diye düşünüyorum.
Öyle mi dedim ben kendinizce çıkarımlar yapmayın lütfen eşimden önce Allah goruyor.istesem pekala eşime duyurmadan yaparım herşeyi. Ben bu içimdeki kötü hissin bile vebalini tasiyamiyorum akıl danisiyorum.Ha esin gormuyosa sorun yok yani?
Tesekkur ederim derdim bu aslında ben kişiden degil ilgiden hoşlanmaya başladım.oysa ilk başlarda rahatsız oluyordum şimdi bu hale gelmesi beni tedirgin ettiİlgi ve beğenilmek her kadının hoşuna gider bu demek değil ki bize ilgi gösteren o kişilerden hoşlanıyoruz!
Bir de adam seni beğenmiş sen niye suçlu oluyorsun bu durumda,bunu anlamadım.
O herkesin hoşuna gider kız erkek farketmez beğenilmek, bakilmak,dikkatin üzerinde olması...Tesekkur ederim derdim bu aslında ben kişiden degil ilgiden hoşlanmaya başladım.oysa ilk başlarda rahatsız oluyordum şimdi bu hale gelmesi beni tedirgin etti
AynennnnnnAnlatımınız çok çelişkili
Eksik anlatıyorsunuz sanırım
Aslında tam da anlattığım kadar gerisinde hiçbir söz konuşma mesajlasma yakınlaşma yok. Tabi arada bakıyormu diye bakıyorum bazen bu da bakışmadan sayilir mi bilmiyorum. Allah affetsin beniAynennnnnn
Şeytan senle uğraşıyor canim... kendine hakim ol. Ha mutlu değilsen bosanirsin, önüne bakarsın. Senin yargilamiyirum sakin yanlış anlama. Sadede kendine saygısızlık yapma diye söylüyorumAslında tam da anlattığım kadar gerisinde hiçbir söz konuşma mesajlasma yakınlaşma yok. Tabi arada bakıyormu diye bakıyorum bazen bu da bakışmadan sayilir mi bilmiyorum. Allah affetsin beni
Sakın sakın kinamayin benim için değil kendiniz için diliyorum bunu.hayatta irademe ve nefsime engel olduğum durumları bilseniz aklınız almaz inanın.ama bugün bu haldeyim nasıl oldu neden oldu bilmiyorum ama bazen söz gecmiyormus kendineSinanma bu değil yalnız,nefsine engel olamiyosun,sinaniyomus ben niye sinanmiyomki bu şekilde hiç.
Kesinlikle eminim konuşmadık derken bu konu üstüne konuşmadık.onun dışında iş dahilinde zaman zaman iletişimimiz oluyorAdamla hiç konuşmadık sadece bakiyor diyorsun biseyleri yanlış anlamış olabilir misin ?
Sizce bunun farkında değilim gibi mi duruyor. Ayrıca uslubumu bozmak hiç istemem ama bana hiçbir şey diyemezsiniz Allah bile düşünceden sorumlu tutmuyorken günah saymiyorken fiilen yapmadığım bir şeyden beni yargılamak haddinize degilLütfen yargılamayin sözleri de moda oldu. Kendine gel be kadın evli barkli coluk çocuk sahibi kadinsin. Cok laf derdim sana da degmez
Sevgilisi olduğu halde eşi olduğu halde başka insanı düşünen başka insanin bir özelliginden etkilenen başka başka insanlarla flört etmek isteyen insan fiilen olmasa da aldatmıştır yani bir potansiyel var :)Kendi kendine tezat dusuyorsun.. niye mi? Fiilen olmamasi deyip sonrada msjlassa diyosun :) o zmn fiile dokmus oluyo zaten.. bu kadin msj filan atmamis sadece dusunmus.. ki dusunceleri yonetmek her zmn elimizde mi? Bence degil :)
Yazık valla size yuhAynı bölümde değiliz eşimle gün içinde karsilasmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?