- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Gecersizbakiye
-
Iyide benim haberim yokki nerden bilcem yani? Msjlasma ya da fiziksel bisey yoksa sorun olmazki zaten.. sorun yapamazsin cunku haberin yok :) kimin kocasi belki oyledir ama haberimiz yoktur :) insaniz sonucta..O zaman sizin esiniz sizden bosanmayip evli bir kadina akli kaysa, ona bakip dursa siz aldatmak degil deyip devam mi edeceksiniz?!?!
Kendi kendine tezat dusuyorsun.. niye mi? Fiilen olmamasi deyip sonrada msjlassa diyosun :) o zmn fiile dokmus oluyo zaten.. bu kadin msj filan atmamis sadece dusunmus.. ki dusunceleri yonetmek her zmn elimizde mi? Bence degil :)Siz aldatmayı sadece fiilen olarak görüyorsanız o sizin sorununuz :) Aklı bir yıldır bu adamda. Burda sayfalarca konu açılıyor örnek verecek olursak; eşimin mesajlarını yakaladım aylarca mesajlaşmış ama bir şey yapmamışlar :) Hemen boşan diyoruz değil mi :)
+1irade denen bişey var. iradenize hakim olacaksınız. her boşlukta ilgi gösteren ilk erkeğe atlamamak gerek.
Iyide benim haberim yokki nerden bilcem yani? Msjlasma ya da fiziksel bisey yoksa sorun olmazki zaten.. sorun yapamazsin cunku haberin yok :) kimin kocasi belki oyledir ama haberimiz yoktur :) insaniz sonucta..
Insan duygularini yonetemez her daim..sadakatsizlik olnaz bu bence.. konu sahibi oldugu gibi anlatmiyor bence zaten.. cunku 1 sene uzun bi zaman yani bakislarini ilk zmnlarda hissettiginde patronu oldugundan mutevellit ayrilmasi gerekiodu o is yerinden daha fazla duygulari ilerlemeden..Evlilik zaten bildiklerine ve bilmediklerine yurekten guvenmek uzerine kurulmuyor mu? Sen bil, ya da bilme. Bu yapilan sadakattir. O bahsettiginiz mesajlasma ve ya fiziksel yaklasim zaten niyetten dogan seyler. Evli bir kadinin evli bir adama teslim olmasindan korkmasi bir sadakatsizliktir. Yani mesele bilip bilmemek degil, mesele sadakat.
Lütfen yargılama ya da kınama cümleleri kurmayalim ben fazlasıyla kendime kızgınım çünkü. Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum beş yaşında bir kızım var.iyi kötü sürdürdüğümüz bir evliliğim vardi yaklasik bir yıl önceye kadar.Bir gün müdürümün bakışlarını ve imali birkaç sözünü farkettim.hemen uzak durmaya anlamamazliktan gelmeye başladım. Bu süreçte iş dışında imalı bir konuşmamız olmadı ama etrafımda dolaşması ve bakışları devam etti.taciz aşamasında bir hareketi yok sadece hoşlandığını hissediyorum. Asla tarzım veya ilgimi çekecek biri değil.ama eşimin ilgisinin azaldığı bir dönemde bu ilgi benimde hoşuma gitmeye başladı galiba.kendime bile itiraf edemiyorum boğuluyorum resmen kizimdam eşimden utanıyorum.adam da evli işten ayrılmam mümkün değil eşime de söylemem. Asla asla birşey yaşamak istemiyorum buna izinde vermem.ama bu hastalıklı duygu beni hasta ediyor gün gün . Nasıl kurtulucam bu duygudan kimse yara almadan.dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden
Not: emin olun herkese akıl verecek kadar mantıklı bulurdum kendimi.cok sıkıntılar yaşadım yemin ederim kafamı kaldırıp bakmadım bunca yıl eşimden başkasına.asla ilk fırsatta gidecek bir kadın değilim öyle olsam bir yıl beklemezdi adamda.zaten olabildiğince uzak durup taviz vermiyorum.terslemedim çünkü o kadar bile iletişim kuruyorum selam dahi vermiyor um.ama gelin görün aklım karıştı kimseye anlatamam bunu ama içimde böyle bir duygu büyümesini istemiyorum.Gercekten yaşamadan ben de bilmezdim ama yasak ve günahın saçma bir çekiciliği var ve buna yenilmek istemiyorum
Insan duygularini yonetemez her daim..sadakatsizlik olnaz bu bence.. konu sahibi oldugu gibi anlatmiyor bence zaten.. cunku 1 sene uzun bi zaman yani bakislarini ilk zmnlarda hissettiginde patronu oldugundan mutevellit ayrilmasi gerekiodu o is yerinden daha fazla duygulari ilerlemeden..
Duygularıma tercüman olmuşsunuz bence konu sahibi bu mesajı tekrar tekrar oku bence iradene sahip cık.Rabbim şasırtmasınHer ne yapacaksanız içine düştüğünüz duygusal boşluk sizi yutmadan evvel yapmalısınız. Aksi halde öyle ya da böyle büyük bi pişmanlıkla yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Bu eşinizi aldatmanın pişmanlığı da olabilir, artık sevmediğiniz ve saygı da duymadığınız bi adamla evliliğin içine sıkışıp kalmanın pişmanlığı da.
O yüzden duygularınızı doğru tahlil edin. Evliliğin monotonlaşması ya da belli sorunlar nedeniyle bi noktada tıkanması sonucu sosyal flörte yanlış anlamlar yüklemek etik olarak tartışılabilir olsa da "aldatmak" ile aynı şey değil. Ama köprüden önceki son çıkış diyebiliriz.
Zira bunun bi sonraki adımını kimse kendine yakıştırmamalı. Kimse dürüst olmaya söz verdiği, eşi-eşiti olarak kabul ettiği, çocuğuna baba/anne seçtiği bi insana karşı bu denli adice davranmamalı. Yasakla, günahla alakası yok yani bu işin. Kendi ahlaki değerlerinizi kendiniz oturtacaksınız ki her rüzgarda savrulmasın. Ki siz bunu belli bi noktaya kadar başarmışsınız, bu nedenle bu konuyu açma ihtiyacı hissediyorsunuz.
Nacizane sizin durumunuzun duygusal boşluktan ya da evliliğin monotonlaşmasından kaynaklandığını düşünmüyorum. 1 yıla yayılan bi durumdan bahsediyoruz. O son çıkışı geçmişsiniz diyebiliriz rahatlıkla.
Yerinizde olsam işi değil eşimi bırakırdım. Zira hissettiklerinizin tercümesi yeni adamı istediğiniz değil, eşinizi artık istemediğiniz bana kalırsa. Bilinçaltınız yanlış sinyallerle de olsa size bi şey anlatmaya çalışıyo, anlamayı reddederseniz daha da pisleşecek benim anladığım. Kendinizi hiç istemediğiniz çirkin bi duruma düşürmüş olacaksınız günün sonunda.
Not: Diğer adamı tartışmaya dahi açmıyorum. Adamdan değil "ilgisinden" etkileniyorsunuz cünkü. Yani adamın konu içinde gerçek bi önemi yok. Adam Mehmet de olsa durum aynı Ahmet de olsa. O yüzden peşinden gideyim falan demeyin, bi de evli demişsiniz.
asla ilk fırsatta gidecek bir kadın değilim öyle olsam bir yıl beklemezdi adamda.zaten olabildiğince uzak durup taviz vermiyorum.terslemedim çünkü o kadar bile iletişim kuruyorum selam dahi vermiyor um.ama gelin görün aklım karıştı kimseye anlatamam bunu ama içimde böyle bir duygu büyümesini istemiyorum.Gercekten yaşamadan ben de bilmezdim ama yasak ve günahın saçma bir çekiciliği var ve buna yenilmek istemiyorum
Yanlış anlamadigima eminim ilgisinin farkındayım o da farkında olduğumun farkında.asla karşılık vermedim tabiki sadece bu kadar cesur bir adam ışık görse bakmadan ileri giderdi diye düşünüyorum.
Arkadaşlar gibi düşünüyorum kesinlikle işten ayrıl.Herkesin zayıf bir anı vardır. O ana denk gelirse sizin de istemediğiniz şeyler olabilir. O yüzden, ben olsam bu riski almam, işten ayrilirim. Kendime olan saygimi kaybetmekten daha önemli değil
işinden ayrılacaksın mecbursun yoksa birgün gerçekten çocugunun ve kocanın yüzüne bakmaya utanacaksın.
Aynı bölümde değiliz eşimle gün içinde karsilasmiyoruzEşin, müdür ve sen aynı ortamdasınız adam sana eşinin gözünün önünde kur kapıyor üstelik de evli ve sen etkileniyosun öyle mi?
Kusura bakmayın benim midem bulandı.
Ha esin gormuyosa sorun yok yani?Aynı bölümde değiliz eşimle gün içinde karsilasmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?