En korktuğum yerden sınanıyorum

O zaman sizin esiniz sizden bosanmayip evli bir kadina akli kaysa, ona bakip dursa siz aldatmak degil deyip devam mi edeceksiniz?!?!
Iyide benim haberim yokki nerden bilcem yani? Msjlasma ya da fiziksel bisey yoksa sorun olmazki zaten.. sorun yapamazsin cunku haberin yok :) kimin kocasi belki oyledir ama haberimiz yoktur :) insaniz sonucta..

Kendi kendine tezat dusuyorsun.. niye mi? Fiilen olmamasi deyip sonrada msjlassa diyosun :) o zmn fiile dokmus oluyo zaten.. bu kadin msj filan atmamis sadece dusunmus.. ki dusunceleri yonetmek her zmn elimizde mi? Bence degil :)

Iyide benim haberim yokki nerden bilcem yani? Msjlasma ya da fiziksel bisey yoksa sorun olmazki zaten.. sorun yapamazsin cunku haberin yok :) kimin kocasi belki oyledir ama haberimiz yoktur :) insaniz sonucta..

Evlilik zaten bildiklerine ve bilmediklerine yurekten guvenmek uzerine kurulmuyor mu? Sen bil, ya da bilme. Bu yapilan sadakattir. O bahsettiginiz mesajlasma ve ya fiziksel yaklasim zaten niyetten dogan seyler. Evli bir kadinin evli bir adama teslim olmasindan korkmasi bir sadakatsizliktir. Yani mesele bilip bilmemek degil, mesele sadakat.

Insan duygularini yonetemez her daim..sadakatsizlik olnaz bu bence.. konu sahibi oldugu gibi anlatmiyor bence zaten.. cunku 1 sene uzun bi zaman yani bakislarini ilk zmnlarda hissettiginde patronu oldugundan mutevellit ayrilmasi gerekiodu o is yerinden daha fazla duygulari ilerlemeden..

Her ne yapacaksanız içine düştüğünüz duygusal boşluk sizi yutmadan evvel yapmalısınız. Aksi halde öyle ya da böyle büyük bi pişmanlıkla yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Bu eşinizi aldatmanın pişmanlığı da olabilir, artık sevmediğiniz ve saygı da duymadığınız bi adamla evliliğin içine sıkışıp kalmanın pişmanlığı da.

O yüzden duygularınızı doğru tahlil edin. Evliliğin monotonlaşması ya da belli sorunlar nedeniyle bi noktada tıkanması sonucu sosyal flörte yanlış anlamlar yüklemek etik olarak tartışılabilir olsa da "aldatmak" ile aynı şey değil. Ama köprüden önceki son çıkış diyebiliriz.

Zira bunun bi sonraki adımını kimse kendine yakıştırmamalı. Kimse dürüst olmaya söz verdiği, eşi-eşiti olarak kabul ettiği, çocuğuna baba/anne seçtiği bi insana karşı bu denli adice davranmamalı. Yasakla, günahla alakası yok yani bu işin. Kendi ahlaki değerlerinizi kendiniz oturtacaksınız ki her rüzgarda savrulmasın. Ki siz bunu belli bi noktaya kadar başarmışsınız, bu nedenle bu konuyu açma ihtiyacı hissediyorsunuz.

Nacizane sizin durumunuzun duygusal boşluktan ya da evliliğin monotonlaşmasından kaynaklandığını düşünmüyorum. 1 yıla yayılan bi durumdan bahsediyoruz. O son çıkışı geçmişsiniz diyebiliriz rahatlıkla.

Yerinizde olsam işi değil eşimi bırakırdım. Zira hissettiklerinizin tercümesi yeni adamı istediğiniz değil, eşinizi artık istemediğiniz bana kalırsa. Bilinçaltınız yanlış sinyallerle de olsa size bi şey anlatmaya çalışıyo, anlamayı reddederseniz daha da pisleşecek benim anladığım. Kendinizi hiç istemediğiniz çirkin bi duruma düşürmüş olacaksınız günün sonunda.

Not: Diğer adamı tartışmaya dahi açmıyorum. Adamdan değil "ilgisinden" etkileniyorsunuz cünkü. Yani adamın konu içinde gerçek bi önemi yok. Adam Mehmet de olsa durum aynı Ahmet de olsa. O yüzden peşinden gideyim falan demeyin, bi de evli demişsiniz.

Duygularina tabiiki hakim olamaz insan. Misal eslerimiz icin buna asik olayim diyerek asik olmadik. Duygularimiz bu yonde ilerledi.
Ama evliyken, bir cocuk verdigin adama karsi duygularinin yitip evli bir baska adama aklin "acaba" diyorsa, duygular kayabilir deriz. Ama buna ragmen evlilige devam edip, o yataga hala esinin karisi olarak giriyorsa, sadakatsizlik baslar.

1sene olayina da kesinlikle katiliyorum.

Duygularıma tercüman olmuşsunuz bence konu sahibi bu mesajı tekrar tekrar oku bence iradene sahip cık.Rabbim şasırtmasın

Şimdi benim erkek arkadaşım gelse bana dese ki, istemeden gönlüm birine kaydı, ama ne onunla aramda bi şey geçti ne ona kaçamak bakışlar attım, gönlüme girdi çıkartmak için uğraştım olmadı. Ben bu adama ne diyebilirim ki? Üzülürüm kahrolurum ama yapacak hiçbir şey yok. Adam artık beni sevmiyordur demek ki. Ben bunu aldatma sayamıyorum. Çünkü burada irade söz konusu değil. Siz ne kadar da uğraşsanız olacağı varsa birine gölünüzün kaymasını engelleyemezsiniz.

He ama bu durum nasıl aldatmaya girer, bakışıyorsunuzdur, mecbur olmadığı halde iş ortamında veya dışarda özellikle denk gelmeye çalışıyorsunuzdur vs bunlar aldatmadır. Size vereceğim tavsiye yıllık izne ayrılın ve eşinizle güzel bi tatile çıkın, yeniden ısınmaya çalışın ona, sorunlarınızı konuşun halledin. Ve unutmayın size ilgisini belli eden evli adam bunu alelen size belli ettiği için eşini aldatan, evli bi kadına sarkan şerefsizin teki. Bunları düşünüp ondan soğumaya çalışın

Aldatma olmasa da bosanma sebebidir. Esim ha baska kadindan hoslanmis ha bunu bi adim daha oteye goturup gorusup konusmus ayni sekilde hissederim ikisinde de. Ya sevmiyosaniz ayrilin yada bi an once esinizle mutlu olmanin yoluna bakin.

Doğru düzgün iletişimimiz bile yok diyorsunuz peki nasıl sizden etkilendiğini anladınız?
Yanlış anlamış olamaz mısınız?
1 yıl beklemezdi derken karşılık mı verdiniz ki bekleme süreci bittii?

Yanlış anlamadigima eminim ilgisinin farkındayım o da farkında olduğumun farkında.asla karşılık vermedim tabiki sadece bu kadar cesur bir adam ışık görse bakmadan ileri giderdi diye düşünüyorum.

Herkesin zayıf bir anı vardır. O ana denk gelirse sizin de istemediğiniz şeyler olabilir. O yüzden, ben olsam bu riski almam, işten ayrilirim. Kendime olan saygimi kaybetmekten daha önemli değil
Arkadaşlar gibi düşünüyorum kesinlikle işten ayrıl.

işinden ayrılacaksın mecbursun yoksa birgün gerçekten çocugunun ve kocanın yüzüne bakmaya utanacaksın.

Ben olsam patron varken esime yakinlasirdim. Yada ne bilim sosyal medya hesaplarinizda ekliyse esimle foto koyup cok seviyirum cok yazardim. Ilgi degil sizi ceken kisim, heyecan canim.. o yuzden bos bir heyecan yuzunden evliligini yikma bu sinavi gecmen gerek.. bi 5 yil sonrasini hayal et. 5 yil sonra bunu hatirlamicaksin egrr o isyerinden cikarsan, cikmazsan eger bir gun seytan kandiracak ve belki kizinin yuzunu bile goremiceksin. Hayat senin karari sen veer

Eşin, müdür ve sen aynı ortamdasınız adam sana eşinin gözünün önünde kur kapıyor üstelik de evli ve sen etkileniyosun öyle mi?
Kusura bakmayın benim midem bulandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…