- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
evet oldu ilk gün, gayet normalmiş, ilk gün oldu bi daha olmadıBen 15 yıldan fazladır içiyordum. Corona çıkınca bıraktım. Öksürmeye başladım, malum corona kın belirtisi de ölsürük. Ben sigarayı bırakmama bağladım, sizde öksürük oldu mu?
Kesin allen carrdır, ben onu PDF olarak indirip okudum çoktan :) bana göre de baya başarılı, adam sonuçta İngiliz. Beyinleri yönetmeyi iyi biliyorlarHala cok mantıklı gelmiyor ama bu birebir çevremde gördüğüm bir şey;
İş yerinde elden ele gezen bir kitap var, sigarayı bırakmak üzerine. Gerçekten sigara seven ve eli boş durmayan 4 kişi bu kitaptan sonra sigarayı bıraktı.
Ve zorlanmadan bırakmışlar. İstemiyorum diyorlar...
Ben de içmiyorum. Ailemde içen yok. Sigara isimlerini bile bilmem. Evimde hic içilmedi şu ana kadarAaaa senın ictigini dusunuyordum bensevdıgım herkes sigaraya asık sanıyorum nasıl bir kafa yapım varsa
Ne mutlu sana Cheryl cıgım
Çok etkilendim yazdıklarından :) sakın bir tane bile yakma, sigaranın zevk verdiği yanılgısını sil, sigaraya ihtiyacımız olsa bacayla doğardık gibi düşün :) ona ihtiyacımız yok arada şarap rakı güzel tek başına1,5 sene oldu sanırım bırakalı sigarayı .
19 sene içmiş biri olarak , defalarca bırakma teşebbüsünde olan biri olarak söyleyebilirim ki yapılabiliyormuş , bırakılabiliyormuş.
Eşim de aynı gün sigarayı bıraktı şükür ki bana çok büyük destekti yaptığı şey , bir kez daha buradan alkışlıyorum kendisini :)
Biri bana günün birinde benim sigarayı bırakacağımı söyleseydi inanmazdım .
Şükür başardım ve sizin de bunu yaşamanızı isterim.
Arada bir canım sigara çeker, hatta geçenlerde Aileler Arasında filmini izlerken , arka fonda boğaz manzarası olan bir sahne vardı , eşime dedim ki , ramazan ayı bir geçsin de gidelim şöyle boğaza karşı içelim rakı , amma dedim yanında da 1 tane sigara içicem:) Korkarım ama içmeye , tekrar başlama ihtimaline karşı elime bile almadım bıraktığım müddetçe , çünkü zamanında yaktığım 1 sigaranın 19 senemi almış olduğunu gördüm.
Nick inizden anladığım kadarı ile bir oğlak burcu kızı olduğunuzu düşünüyorum , ben de bir oğlak burcu kızıyım ve azim , hırs , inat genlerimizde :) Başarabilirsiniz.
Ne mutlu sana daBen de içmiyorum. Ailemde içen yok. Sigara isimlerini bile bilmem. Evimde hic içilmedi şu ana kadar
O zaman buranın kralı sensinBen de içmiyorum. Ailemde içen yok. Sigara isimlerini bile bilmem. Evimde hic içilmedi şu ana kadar
Bağımlı olma ifadesi beni endişeye düşürüyor. Bu sebeple alkol, sigara gibi bağımlılık yapan şeylerden kesinlikle hazzetmiyorum.Ne mutlu sana da. Hıc ıcmeyen herkese imreniyorum, hani insan meraktan tadar ya.
Başınıza meraktan geldi ne geldiyseNe mutlu sana da♥♥♥. Hıc ıcmeyen herkese imreniyorum, hani insan meraktan tadar ya.
Söylerim tabiiBağımlı olma ifadesi beni endişeye düşürüyor. Bu sebeple alkol, sigara gibi bağımlılık yapan şeylerden kesinlikle hazzetmiyorum.
Kahve bile içmem. Çünkü herkes içmeden duramadığını söylüyor.
Kola nadiren içerim. Ama evime sokmam.
Çay severim. Ama tiryaki değilim.
Mesele benim bağımlı olma korkum. Pranga istemiyorum hayatımda.Başka bi şey değil yani.
Senin bırakmanı canı gönülden isterim.
Hani sen sevdiklerinin içtiğini sanıyorsun ya... ben de herkesi kendim gibi içmiyor sanıyordum
Eğer bırakırsan bana da söyle.en az senin kadar sevinecegim .
Yol yakınken kurtul canım 3 yıl çok değil. Telefonuna program indir ve başla, sigarayı bırak hayatı bırakmaBende bırakmayı çok istiyorum yazın bırakma fikrin beni çok motive etti. Hic bir zaman keyif alarak içmedim kokusu da cabası. Ten rengim bile değişme ye başladı ve daha 3 yıldır içiyorum . 3 yıldır ramazan yaklasiyor diye bir hoş oluyordum bende bırakmak istiyorum.
8 Nisan saat 17:30
Birbirimize destek olalim
Halbu ki noktalama işareti de kullanmıştımSigaradan daha zararlıdır kötü arkadaş
Dur bir dalika bu sigara mı kötü arkadaş
Benim uykum gelmiş
Benim daha hiç rüyama girmedi, dün gece cumhurbaşkanını gördüm rüyamda düşünNeredeyse bir ay olacak bırakalı. Migren ağrılarımın sıklığı azaldı bu anlamda mutluyum. Bir de geceleri rüyama girmese...
Sağol canım şükür yarın 5. Günüm. Bunu neden sayıyorum? Nikotin yoksunluğu bitsin diye yoksa neden sayayım, şükür bugün hiç canım istemedi desem yeridirBenim de önümüzdeki ay bırakalı tam 4 yil olacak çok mutluyum .Kaçıncı denemem bu sayisini bile bilmiyorum.Her seferinde biraz daha uzayarak 4 seneyi buldum.Bildigim tek kural ,bir kerecik bile olsa, bir firt bile olsa içmeyeceksin,ilk Gune geri donersin.Hayir puro bile içmeyeceksin,nikotin almak hangi yoldan olursa olsun yok.Nikotin çok ciddi bir bağımlılık aslında ,fiziksel bir acı vermese de ,eroin gibi,psikolojik olarak çok etki ediyor.İcinizde boşluk oluşuyor ,kahve içmek istemiyorsunuz,sürekli sigaradan bahsetmek istiyorsunuz,ve içinizdeki boşluğu doldurmak için yemeye başlıyorsunuz,dolduramadiginizda etrafa sariyorsunuz.Dikkat ederseniz aşağı yukarı herkeste aynı şeyler yapıyor,cunku bu nikatin bagimliligo.Ama unutmayın,hepsi geçici,sigarasız hayat çok daha güzel her yönüyle .İçmek isterseniz ,içerseniz yaşayacağınız pişmanlığı hayal edin ve sadece 10 dk daha bekleyip tekrar dusunun olur mu ?Umarım basarili olursunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?