En kötü arkadaş; Sigara

Kaç senedir içiyorsunuz, peki çocuğunuz severek sigara içsin ister miydiniz? Cevap evet se yürü be kim tutar seni Şaka bir yana bu da bir tercih saygı duyuyorum

Eski tiryakilerdenim ben.
Bebek düşünmeye başladığımda bıraktım. Altı ay öncesinde. Konaklanacağı yer temiz olsun istedim.
Zor muydu, ilk aylarda çook zordu.
Ama iki üç ayı geride bırakınca canım çekmeyecek.
Ben alkol, çay kahve ve yemek üstüne yakılan sigarayı çok severdim. Ve yemek sonrasında canım çekecek diye aylarca kendimi üzdüm.
Neticede bir kaç ay içinde yemek üstüne kahve yanına canım çekmez oldu. Ve en güzel kısmı yediğim yemekten keyif aldım. Tat duygum geri geldi sanki. ( iyi mi kötü mü tartışılır belki kilo aldıran kısım budur)
Diyeceğim sabret, geri dönme.
Sakız çiğne, kraker ye, film aç ama o merete dönme.
Sigara içenler bu hastalıktan faha çok etkileniyor

Bir kere daha benzer bi konuya yazmistim sanırım. Sizden daha küçük yaşta başladım inanılmaz zevk alarak ictim 10 yil once bıraktım. Birakmadan önce de kendimi tiksindirmeye çalıştım 2 pakete yakın üst üste ictim midem bulanip basim ağrıyınca kalanlari kirdim çöpe attım.

Hesap numaranı gönder 5000 dolar atayım sana
(Şaka şaka)
Ben de çok içtim onu, birden tiksinip bıraktım hayatımınen doğru kararlarından birini vermişim. 15 seneden fazla kullandım. 5 senedir ağzıma Sürmeyi bırakın yanımda içen olursa midem bulanıyor.
yediğinizin içtiğimizin kokusunu almak büyük nimet, güzel kokmak büyük nimet, sağlığa adım atmak büyük gurur.
cüzdanda kalan paralar da işin bonusu.

Sigara içerken yazdığınızı okumam da ayrı bir ironi oldu.
Takdir ediyorum sizi, inşallah böyle devam edersiniz.
İnşallah biz de iradeli olabiliriz..

Sigara içerken yazdığınızı okumam da ayrı bir ironi oldu.
Takdir ediyorum sizi, inşallah böyle devam edersiniz.
İnşallah biz de iradeli olabiliriz..
İrade değil de artık nefret desek daha iyi olur canım, ben çok fazla sıkıntı çekmeye başladım içtiğim için sağlığımın gittiğini hissediyordum artik

Ben bırakalı sekiz sene oldu aklımın ucuna bile gelmiyor çok şükür hayatımda yaptığım en doğru kararmış.Aklınıza geldikçe su için faydası olacaktır zaten bi süre sonra beyin siliyor başarmak sizin elinizde darısı başınıza.

Sağolun amin inşallah kararımdan hiç bi şüphem yok

Merhaba Oglak kizi
kötü arkadaşa isyanınıza tüm kalbimle başarılar diliyorum
Tam zamanı olduğunu da düşünüyorum

dün bu isyanı başlatan başka bir arkadaşımın sosyal medyada bir paylaşımını gördüm çok hoşuma gitti
sanırım
Qwit uygulaması
Bu uygulama sizi sigara içmemeye alıştırır ve birçok istatistik sağlar
(biriken paralar,
tütünsüz geçen gün sayısı,
içilmeyen sigaralar
, artırılan yaşam süresi,
sigara içmemekle yapılan zaman tasarrufu vs.).

Size umut olacaksa ablam çok uzun yıllar içti, evlendi devam etti, eşi de içiyordu. Sonra bir anda bıraktı. Sonradan konuştuğumuzda sinir krizleri geçirdim ağladım zırladım rüyalarıma girdi ama içmedim dedi. O sırada 8 aylık içiyordu ve gerçekten bitti artık istersen suratıma üflesinler umurumda olmuyor artık vs diyordu. Bu arada komşu arkadaş ilişkisi çok yoktur bir işe gidiyordu.

Eşimin annesinin ciğerine leke görüldü bi anda kesti. Tabi o zaman salgın yoktu her aklına geldiğinde ya komşuya ya dışarı çıkıyordu onunda 3 4 ay oldu sanırım. Arada içiyor ama içine çekmiyor, yine de ben onun başlayacağını düşünüyorum.

Siz karar verdiyseniz kesinlikle ağzınıza sürmeyin yatın uyuyun sakız çiğneyin su için sürmeyin. Bende de var kötü arkadaş, ama ben kendi karakterimi biliyorum spor yapmaya başlamadan asla bırakamam. Onun beni bir zorlaması lazım bıraktığım zaman en hızlı şekilde vücuttan atmam lazım.

Sonradan başlandığında daha çok içiliyor denmiş, alakası yok. Bir kaç kez denedim olmadı ve yine anı seviyede kullanıyorum. Bu tarz şeyler motivasyonunu düşürür.

Bugün 3 gün oldu
Canım her sigara istediğinde 'ben kendimi seviyorum' diyip içmedim. Su içtim. Yürüdükçe yarım kalan su bidonu gibi ses geliyo içimden. Umarım tamamen kurtulurum. Kurtuluruz.
Başarılar canım, benim de 1 hafta. Nikotinden kurtuldum şükür gerisi psikolojik. Sen de nikotin krizinden kurtulmuşsun başarılar

Merhaba, ben de bu dönemde bıraktım yazmak istedim. 35 gün oldu açıkçası ben hiç zorlanmadım ama önümde çok büyük bir motivasyon var. Bu salgın yüzünden boğularak ölmek istemiyorum. Lütfen tamamen her an buna odaklanın. Eroinden falan daha güçlü değil yani bu acı gerçek inanın bana.

Sigarasız 111 ci günümden bildiriyorum . Bu yazıyı okuya kadar hiç aklıma gelmedi . Başlarda zorladı özellikle akşam yemeklerinden sonra ama şuanda çok iyi rahat nefes alıyorum oksijen bile farklıymış ciğerlerimin kendisini yenilemeye başladığını düşünüyorum ( umuyorumda) migren ataklarım o zamankisi gibi ağır olmuyor . ( şeytan kulağına kurşun diyelim ) uykumu farklı alıyorum daha dinç oluyorum tat alma duyum gelişti ♥ Benim için imkansızı başardım 111 gün sonunda 700 gram kilo almışım ( asla kilo alamıyorum) eşimde bıraktı onada vesile oldum . Gerçekten sağlığınızı düşünüyorsanız içmeyin LÜTFEN yenilmeyin zor olacak ama aklınıza gelmemeye başlıyacak .

Merhabalar. Ben de bırakmayı 2 kez denedim gecen yil, başaramadım. Ama kesinlikle çok istiyorum. Yorumların hepsini okudum ve cevremdeki bırakıp tekrar asla baslamayanlari düşündüm. Hepsi bir anda bıraktı. Babam 15 yıldır hiç içmedi ve o da azaltmadı, aniden bıraktı. Eniştem, yakın arkadaşım.. Ve ağzını meşgul ettiler ilk 1 yıl.
Bugün son paketimi iciyorum. Akşama bitecek. Ve tekrar asla paket almayacagim dedim kendime. Tek sorunum annem sigara iciyor. Ona da derim artık yanimda icmez.
Bakalım. Dilerim tüm sigarayı birakmak isteyenler bırakır. Ben de bugün bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…