bilenler diğer konularımdan bilir. eşim 2-3 hafta önce işten dolayı marmarise gitmişti.bir gün önceden gidip hem aile dostlarımızı görüp dinlenip dönücekti. tartışmıştık. ben erken gitmesini istememiştim vs.. döndüğünde konuştuk bi şekilde halletik . ben tartışma esnasında çok ağır konuşmuştum hatalıyım biliyorum. konuştuk hallettik. bana o zaman 3 hafta sonra patronlar göceğe gidicekler. hizmetlileri var evde 2 tane onları erkenden tekneye bırakmam lazım demişti. ama belli değil dedi. bugün aradı cumartesi kadınları göceğe bırakıcam. 1 gün dinlenip geri dönücem dedi.
dedim bende geleyim sonuçta araba boş. 1 gün kalır döneriz. bu arada para durumlarımız çok kötü bu ay ay başında para alıcaz paramız şimdiden bitti.. bana para yok senin kalma masrafını nasıl karşılayacağız. benimkini patron ödicek dedi. bende apartta kalalım anlamaz dedim.. hamilesin ben iş için gidiyorum tatile değil niye böyle yapıyosun falan demeye başladı. bende sen gerçekten isteseydin benide götürürdün dedim. saol motivasyonun için dedi kapadı.
hamileyim ve en mutlu olmam gereken zamanlarda yüzüm gülmüyor..
işi rahat istese biraz zorlasa götürebilir ve 1 gün aile dostlarımızın yanında tatil bile yapabiliriz. çünkü kendi gittiğinde hem onlarla görüşücek hem akşam çıkıcak gezicek ee ben niye fırsat varken yanında olamıyorum..Kusura bakmayın ama bence abartıyorsunuz. İş için gidiyor eşiniz ve siz onu zora sokacak isteklerde bulunuyorsunuz. Eşiniz ne görevinde bilmiyorum ama benim çalıştığım yerde bırakın eşinizi götürmeyi, il dışı seyahatlerde 10 dakika ayrılamıyorsunuz gruptan. Lütfen eşinizin işini ve çalışma koşullarını göz önüne alarak eşinize yüklenin. Eski konunuzu okumadım ama lütfen bebeğiniz için biraz daha sakin olun.
ama akşam arkadaşlarıyla buluşacak gezecek ee fırsat varken niye beraber yapmayalım bunlarıAh bu hormonlar...
Kendinizi üzmeniz yersiz.iş için gidip ertesi gün dönücek. Sıkıştırmanın kendinizi de dahil etmenin anlamı yokki.. Döndüğünde beraber birşeyler yaparsınız..
ama araba boş gidicek boş gelicek :) kadınları bırakıcak 1 gün kalıcak aile doslarımızla görüşecek deniz havası alıcak gelcek o arabada ben olsam ne olucak..İyi de adam haklı.
Adam çalışacak , tatil yapmayacak ki.
Zaten paranız yokmuş neden sıkıntıya gireceksiniz?
işi rahat istese biraz zorlasa götürebilir ve 1 gün aile dostlarımızın yanında tatil bile yapabiliriz. çünkü kendi gittiğinde hem onlarla görüşücek hem akşam çıkıcak gezicek ee ben niye fırsat varken yanında olamıyorum..
Maddi durumunuz şuan kötü olduğundan fuzuli görüyordur.ama akşam arkadaşlarıyla buluşacak gezecek ee fırsat varken niye beraber yapmayalım bunları
aynen araba boş diye bide işten izin almama gerek kalmıcak haftasonuna denk geliyo 1 gün 1 gün dedim.Canım böyle direk bakınca çok fazla abartmış gibi görünüyorsun gebelik hormonlarının da etkisi var ama bana göre de eğer ufak da olsa bir fırsatı varsa değerlendirmek güzel yani... Dediğin gibi kendisinin zaten aile dostlarıyla görüşecek gezecek zamanı olacak demekki.. Bunda sizin de bulunmanızda bir sakınca yok bence.. Ama erkekler işte çok düz mantık düşünüyorlar.. Başka zaman ekstradan gidecek olsanız daha çok masraf şimdi en azından araba gidiyor geliyor.. Bir tek sizin kalacak yer sıkıntı o da bir gece ne olsa olur yani... Erkekler fazla zora gelmek istemiyor.. Art niyetinden değildir asla.. Hem gebesiniz hem de fazla sorumluluk almak istemiyor iş için gittiği için.. Siz de fazla takıp üzülmeyin... Erkekler çok ince düşünemiyorlar
oda öyle söylüyor ama patronu karşılıcak otelde değil apartta kalsak benim kaldığım anlaşılmaz bile :)Maddi durumunuz şuan kötü olduğundan fuzuli görüyordur.
bilenler diğer konularımdan bilir. eşim 2-3 hafta önce işten dolayı marmarise gitmişti.bir gün önceden gidip hem aile dostlarımızı görüp dinlenip dönücekti. tartışmıştık. ben erken gitmesini istememiştim vs.. döndüğünde konuştuk bi şekilde halletik . ben tartışma esnasında çok ağır konuşmuştum hatalıyım biliyorum. konuştuk hallettik. bana o zaman 3 hafta sonra patronlar göceğe gidicekler. hizmetlileri var evde 2 tane onları erkenden tekneye bırakmam lazım demişti. ama belli değil dedi. bugün aradı cumartesi kadınları göceğe bırakıcam. 1 gün dinlenip geri dönücem dedi.
dedim bende geleyim sonuçta araba boş. 1 gün kalır döneriz. bu arada para durumlarımız çok kötü bu ay ay başında para alıcaz paramız şimdiden bitti.. bana para yok senin kalma masrafını nasıl karşılayacağız. benimkini patron ödicek dedi. bende apartta kalalım anlamaz dedim.. hamilesin ben iş için gidiyorum tatile değil niye böyle yapıyosun falan demeye başladı. bende sen gerçekten isteseydin benide götürürdün dedim. saol motivasyonun için dedi kapadı.
hamileyim ve en mutlu olmam gereken zamanlarda yüzüm gülmüyor..
daha önceki gidişimde otelde kaldı 200 gecelik. şimdi apartta kalalım dedim 80 tl ye 2 kişi bitti gitti. ama adam beni götürmek istemiyor..Sİz nerede kalmayı planlıyorsunuz?
şüphe söyle var gidince bara gidicek arkadaşlarının yanına ee barlar sokağı kalabalık hamile karısını nasıl sokacak.. ama kırkyılda bir denk gelicek bidaha ona bu fırsat en iyisi karısını götürmemek. rahat rahat arkadaşlarıyla hamile karısının gece vakti sorumluluğunu almadan 1 gece takılıp dönmek..Ya eşinizden şüpheniz var mı? Varsa üstüne gidin, şüpheniz gerçek mi değil mi öğrenin. Ha yoksa eşime güveniyorum diosanız da azıcık anlayış yahu. Adamın sebebi belli zaten o istemez mi karısıyla göcekte kalmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?