- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen araba boş diye bide işten izin almama gerek kalmıcak haftasonuna denk geliyo 1 gün 1 gün dedim.
bilenler diğer konularımdan bilir. eşim 2-3 hafta önce işten dolayı marmarise gitmişti.bir gün önceden gidip hem aile dostlarımızı görüp dinlenip dönücekti. tartışmıştık. ben erken gitmesini istememiştim vs.. döndüğünde konuştuk bi şekilde halletik . ben tartışma esnasında çok ağır konuşmuştum hatalıyım biliyorum. konuştuk hallettik. bana o zaman 3 hafta sonra patronlar göceğe gidicekler. hizmetlileri var evde 2 tane onları erkenden tekneye bırakmam lazım demişti. ama belli değil dedi. bugün aradı cumartesi kadınları göceğe bırakıcam. 1 gün dinlenip geri dönücem dedi.
dedim bende geleyim sonuçta araba boş. 1 gün kalır döneriz. bu arada para durumlarımız çok kötü bu ay ay başında para alıcaz paramız şimdiden bitti.. bana para yok senin kalma masrafını nasıl karşılayacağız. benimkini patron ödicek dedi. bende apartta kalalım anlamaz dedim.. hamilesin ben iş için gidiyorum tatile değil niye böyle yapıyosun falan demeye başladı. bende sen gerçekten isteseydin benide götürürdün dedim. saol motivasyonun için dedi kapadı.
hamileyim ve en mutlu olmam gereken zamanlarda yüzüm gülmüyor..
O zaman gelmenizi istemiyoroda öyle söylüyor ama patronu karşılıcak otelde değil apartta kalsak benim kaldığım anlaşılmaz bile :)
Belkide biraz kafasını dağıtmaya ihtiyacı vardır.son zamanlarda sıkıntı stres yaşadıysa biraz sorunlardan uzaklaşmak istemiştir.sizi götürebilceği ortamlar olmadığı için gelmenizi istememiştir. Anlayış gösterin.şüphe söyle var gidince bara gidicek arkadaşlarının yanına ee barlar sokağı kalabalık hamile karısını nasıl sokacak.. ama kırkyılda bir denk gelicek bidaha ona bu fırsat en iyisi karısını götürmemek. rahat rahat arkadaşlarıyla hamile karısının gece vakti sorumluluğunu almadan 1 gece takılıp dönmek..
şüphe söyle var gidince bara gidicek arkadaşlarının yanına ee barlar sokağı kalabalık hamile karısını nasıl sokacak.. ama kırkyılda bir denk gelicek bidaha ona bu fırsat en iyisi karısını götürmemek. rahat rahat arkadaşlarıyla hamile karısının gece vakti sorumluluğunu almadan 1 gece takılıp dönmek..
şuan dile getirmedim bu kadarını..ama beni asla bu halimle barlar sokağına sokmaz ki bende girmem itiş kakış kavga falan. ama orada çok eski arkadaşları da var okadar yol gitmişken onları görmeden geri gelmek istemez. o yüzden ben abartıyorum. zaten alt tarafı 1 gün diyo..Peki bunu dile geitrdiğinde ne tepki alıyorsun?
bilenler diğer konularımdan bilir. eşim 2-3 hafta önce işten dolayı marmarise gitmişti.bir gün önceden gidip hem aile dostlarımızı görüp dinlenip dönücekti. tartışmıştık. ben erken gitmesini istememiştim vs.. döndüğünde konuştuk bi şekilde halletik . ben tartışma esnasında çok ağır konuşmuştum hatalıyım biliyorum. konuştuk hallettik. bana o zaman 3 hafta sonra patronlar göceğe gidicekler. hizmetlileri var evde 2 tane onları erkenden tekneye bırakmam lazım demişti. ama belli değil dedi. bugün aradı cumartesi kadınları göceğe bırakıcam. 1 gün dinlenip geri dönücem dedi.
dedim bende geleyim sonuçta araba boş. 1 gün kalır döneriz. bu arada para durumlarımız çok kötü bu ay ay başında para alıcaz paramız şimdiden bitti.. bana para yok senin kalma masrafını nasıl karşılayacağız. benimkini patron ödicek dedi. bende apartta kalalım anlamaz dedim.. hamilesin ben iş için gidiyorum tatile değil niye böyle yapıyosun falan demeye başladı. bende sen gerçekten isteseydin benide götürürdün dedim. saol motivasyonun için dedi kapadı.
hamileyim ve en mutlu olmam gereken zamanlarda yüzüm gülmüyor..
valla kafasını dağıtabileceği birsürü an ve fırsatı var.. benim gene hiç yok neredeyse resmen ev işi cocuk bebek depresyona doğru sürükleniyorum..Belkide biraz kafasını dağıtmaya ihtiyacı vardır.son zamanlarda sıkıntı stres yaşadıysa biraz sorunlardan uzaklaşmak istemiştir.sizi götürebilceği ortamlar olmadığı için gelmenizi istememiştir. Anlayış gösterin.
calışıyorum zaten hem evde hem işte maşallah çalışmaktan sosyallesmeye fırsatım yok..pardon da sıkıntıyı çıkarıp niye şikayet ediyorsunuz.
kadınlar çalışmalı yoksa boşluktan kocaya sarıyorlar.
inan çok kötüyüm buraya yazıyorum gerçekten objektif fikirleri görebileyim diye. birden parlayıp kavga ortamı yaratmak istemiyorum.. çünkü sonra daha kırıcı üzücü oluyor iki taraf için..Esiniz hakli. Nokta.
Burda " hamileyken en mutlu gunlerimdeyken kocam beni uzuyor' durumu yok.
Burda " hamileyim ve hormonlardan dolayi cok alinganim ama ben kendim bunu kabullenemiyorum' durumu var.
şuan dile getirmedim bu kadarını..ama beni asla bu halimle barlar sokağına sokmaz ki bende girmem itiş kakış kavga falan. ama orada çok eski arkadaşları da var okadar yol gitmişken onları görmeden geri gelmek istemez. o yüzden ben abartıyorum. zaten alt tarafı 1 gün diyo..
yok canım uzun zamandır böyleyim..daha önce gülüyormuydu
herşey bunamı baglıydı
bılemedım valla
benim gelmem maddi bir yük olmıcak araba boş gidip gelicek. hamile bir sürü insan tatile uzak yola gidiyor.. ee maddi durum şuan tatile imkan vermeyince bu 1 gün bana altın fırsat gibi geliyor..Yuzunuzun gulmemesinde esinizin sucu yok ki cocuk gibi davranmissiniz. Daha profesyonel dusunun esiniz is icin gidiyormus, hamileymissiniz, maddi durumunuz kotuymus bu aralar, ustelik cok kisa bir sure icin gidicekmis esiniz. Neresinden tutsaniz siz haksizsiniz