• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en mutlu günlerimde yüzüm gülmüyor

Eşinizin bir hata yapmasından mi korkuyorsunuz? Yoksa sadece yanında olmak mi? Hamileliginizi düşünün. Çocuğunuz yakında gelecek . Allah hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsin.

burdaki yorumlardan fikirlerden sonra rahatladım biraz sağolsunlar bayanlar sakinleştirdi beni biraz.. ev iş çocuk yoruldum galiba dinlenmem lazım yıllık izin alıcam bayramı birleştiricem iyi gelir diye düşünüyorum..

Cok ıyı dusunmuşşun.. En kısa zamanda toparlanman dılegıyle

Evet evet kesin hormonlardan bu. Takma Kafanı dinle o seni merak etsin Arasın. Arama da yazma da boşver :KK55:

bilenler diğer konularımdan bilir. eşim 2-3 hafta önce işten dolayı marmarise gitmişti.bir gün önceden gidip hem aile dostlarımızı görüp dinlenip dönücekti. tartışmıştık. ben erken gitmesini istememiştim vs.. döndüğünde konuştuk bi şekilde halletik . ben tartışma esnasında çok ağır konuşmuştum hatalıyım biliyorum. konuştuk hallettik. bana o zaman 3 hafta sonra patronlar göceğe gidicekler. hizmetlileri var evde 2 tane onları erkenden tekneye bırakmam lazım demişti. ama belli değil dedi. bugün aradı cumartesi kadınları göceğe bırakıcam. 1 gün dinlenip geri dönücem dedi.
dedim bende geleyim sonuçta araba boş. 1 gün kalır döneriz. bu arada para durumlarımız çok kötü bu ay ay başında para alıcaz paramız şimdiden bitti.. bana para yok senin kalma masrafını nasıl karşılayacağız. benimkini patron ödicek dedi. bende apartta kalalım anlamaz dedim.. hamilesin ben iş için gidiyorum tatile değil niye böyle yapıyosun falan demeye başladı. bende sen gerçekten isteseydin benide götürürdün dedim. saol motivasyonun için dedi kapadı.

hamileyim ve en mutlu olmam gereken zamanlarda yüzüm gülmüyor..
size şöyle bir örnek vereyım benım esımde ıs ıcın her hafta duzenlı olarak bellı yerlere gıdıyor. bunlardan bırı de edremıt tarafı malum yazlık yer, aılemınde devre tatılı var, daha dun onunla gıdecektım benı bırakacak aılemın yanına o devam edecektı yoluna ama cok dolasıyor musterılerıne ugramak zorunda , bende sana engel olacaksa gelmeyım dedım ve gıtmedım. cuma gunu kendım gıdecegım ve bende hamıleyım :D
ıs ıcın gıttıgı hıcbır yerede pesınden gıtmedım 1 gunluk bıle olsa, kaldıkları oteller sabıt , ucretını sırket oduyor ama fıs kesılıyor. otel varken apartta kalsa goze batar esınız..
bence sorun yapılacak bırsey yok, bız ayrı kalmaya alışıgız, daha bır hafta once yrt dısında ıdım ıs ıcın ama ısten cok tatıl oldu, sımdı bayram tatılı uzadı ben gıdecegım devre tatıle -esım bayrama kadar calısacak. sızde cok sıkılıyorsanız aılenızın yanına gıdın bırkaç gunlugune bır yol parasına bakar, onu da bulursunuz bır sekılde..

size şöyle bir örnek vereyım benım esımde ıs ıcın her hafta duzenlı olarak bellı yerlere gıdıyor. bunlardan bırı de edremıt tarafı malum yazlık yer, aılemınde devre tatılı var, daha dun onunla gıdecektım benı bırakacak aılemın yanına o devam edecektı yoluna ama cok dolasıyor musterılerıne ugramak zorunda , bende sana engel olacaksa gelmeyım dedım ve gıtmedım. cuma gunu kendım gıdecegım ve bende hamıleyım :KK70:
ıs ıcın gıttıgı hıcbır yerede pesınden gıtmedım 1 gunluk bıle olsa, kaldıkları oteller sabıt , ucretını sırket oduyor ama fıs kesılıyor. otel varken apartta kalsa goze batar esınız..
bence sorun yapılacak bırsey yok, bız ayrı kalmaya alışıgız, daha bır hafta once yrt dısında ıdım ıs ıcın ama ısten cok tatıl oldu, sımdı bayram tatılı uzadı ben gıdecegım devre tatıle -esım bayrama kadar calısacak. sızde cok sıkılıyorsanız aılenızın yanına gıdın bırkaç gunlugune bır yol parasına bakar, onu da bulursunuz bır sekılde..
öyle olsa bende teklif etmezdim. patronlarının teknesine 2 yardımcı bayan götürücek akşam 6 gibi göcekte olucak. 1 gece konaklama yapıcak hemen o yolu geri dönmemek için sabah yola çıkıp gelicek. bu kadar araba boş dönücek bende olsam yanında sıkıntı olmaz bana da değişiklik olur demiştim..

öyle olsa bende teklif etmezdim. patronlarının teknesine 2 yardımcı bayan götürücek akşam 6 gibi göcekte olucak. 1 gece konaklama yapıcak hemen o yolu geri dönmemek için sabah yola çıkıp gelicek. bu kadar araba boş dönücek bende olsam yanında sıkıntı olmaz bana da değişiklik olur demiştim..
bayanları goturup ıs bıtmeyecek kı, belkı patronu yemege kal dıyecek belkı ısle ılgılı bırseyler konusacaklar bu ısler boyle.. hem bır gece evınızden farklı bır yerde kalmak ıcın o kadar yol cekılmez, degısıklık degıl yorgunluk olur sızın ıcın .. dedıgım gıbı bunaldı ısenız aılenızın yanına gıdın.. ya da cıkın gezın dısarda ılla para sart degıl gezmek ıcın :D

bnce buyutuyosun..is icin gdiyomus zaten esin bunda bsey yokki..bnm esim de bazen gdiyo..hormonlardan duygusalsin su donemde.yakinda bebisin de gelicek hayirlisyla.boyle seyleri takma kafana...

bilenler diğer konularımdan bilir. eşim 2-3 hafta önce işten dolayı marmarise gitmişti.bir gün önceden gidip hem aile dostlarımızı görüp dinlenip dönücekti. tartışmıştık. ben erken gitmesini istememiştim vs.. döndüğünde konuştuk bi şekilde halletik . ben tartışma esnasında çok ağır konuşmuştum hatalıyım biliyorum. konuştuk hallettik. bana o zaman 3 hafta sonra patronlar göceğe gidicekler. hizmetlileri var evde 2 tane onları erkenden tekneye bırakmam lazım demişti. ama belli değil dedi. bugün aradı cumartesi kadınları göceğe bırakıcam. 1 gün dinlenip geri dönücem dedi.
dedim bende geleyim sonuçta araba boş. 1 gün kalır döneriz. bu arada para durumlarımız çok kötü bu ay ay başında para alıcaz paramız şimdiden bitti.. bana para yok senin kalma masrafını nasıl karşılayacağız. benimkini patron ödicek dedi. bende apartta kalalım anlamaz dedim.. hamilesin ben iş için gidiyorum tatile değil niye böyle yapıyosun falan demeye başladı. bende sen gerçekten isteseydin benide götürürdün dedim. saol motivasyonun için dedi kapadı.

hamileyim ve en mutlu olmam gereken zamanlarda yüzüm gülmüyor..
Hamile olduğunuz için biraz daha fazla ilgi bekliyor olabilirsiniz ama hem patronuyla hem sizinle ilgilenmesi zor olurdu .Üstelik parasal sıkıntı varmış.Bence eşinize fazla yüklenmeyin .

Back
X