- 20 Haziran 2014
- 1.654
- 799
- 63
güldürdün beni umarım kötü atlatmam. yani ilkinde gayet sakin sükunetliydim loğusayken ama umarım bunda kötü olmam..ben sizin lohusalıkta açacağınız başlıkları gözümün önüne getirdim şimdiden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güldürdün beni umarım kötü atlatmam. yani ilkinde gayet sakin sükunetliydim loğusayken ama umarım bunda kötü olmam..ben sizin lohusalıkta açacağınız başlıkları gözümün önüne getirdim şimdiden.
sende esinin ailesiyle vakit gecir :) biraz umursama bakalım nasılda ilgileri sana yonelecek bak gor ozamanbilenler diğer konularımdan bilir. eşim 2-3 hafta önce işten dolayı marmarise gitmişti.bir gün önceden gidip hem aile dostlarımızı görüp dinlenip dönücekti. tartışmıştık. ben erken gitmesini istememiştim vs.. döndüğünde konuştuk bi şekilde halletik . ben tartışma esnasında çok ağır konuşmuştum hatalıyım biliyorum. konuştuk hallettik. bana o zaman 3 hafta sonra patronlar göceğe gidicekler. hizmetlileri var evde 2 tane onları erkenden tekneye bırakmam lazım demişti. ama belli değil dedi. bugün aradı cumartesi kadınları göceğe bırakıcam. 1 gün dinlenip geri dönücem dedi.
dedim bende geleyim sonuçta araba boş. 1 gün kalır döneriz. bu arada para durumlarımız çok kötü bu ay ay başında para alıcaz paramız şimdiden bitti.. bana para yok senin kalma masrafını nasıl karşılayacağız. benimkini patron ödicek dedi. bende apartta kalalım anlamaz dedim.. hamilesin ben iş için gidiyorum tatile değil niye böyle yapıyosun falan demeye başladı. bende sen gerçekten isteseydin benide götürürdün dedim. saol motivasyonun için dedi kapadı.
hamileyim ve en mutlu olmam gereken zamanlarda yüzüm gülmüyor..
eşinin bu iş gezmeleri gerçekten doğruysa ki iş kapsamını bilirsin bence de üstüne çok gidiyorsun. Özellikle maddi sıkıntılarınızın olduğu bir zamanda gereksiz yüklenmişsin eşine.bilenler diğer konularımdan bilir. eşim 2-3 hafta önce işten dolayı marmarise gitmişti.bir gün önceden gidip hem aile dostlarımızı görüp dinlenip dönücekti. tartışmıştık. ben erken gitmesini istememiştim vs.. döndüğünde konuştuk bi şekilde halletik . ben tartışma esnasında çok ağır konuşmuştum hatalıyım biliyorum. konuştuk hallettik. bana o zaman 3 hafta sonra patronlar göceğe gidicekler. hizmetlileri var evde 2 tane onları erkenden tekneye bırakmam lazım demişti. ama belli değil dedi. bugün aradı cumartesi kadınları göceğe bırakıcam. 1 gün dinlenip geri dönücem dedi.
dedim bende geleyim sonuçta araba boş. 1 gün kalır döneriz. bu arada para durumlarımız çok kötü bu ay ay başında para alıcaz paramız şimdiden bitti.. bana para yok senin kalma masrafını nasıl karşılayacağız. benimkini patron ödicek dedi. bende apartta kalalım anlamaz dedim.. hamilesin ben iş için gidiyorum tatile değil niye böyle yapıyosun falan demeye başladı. bende sen gerçekten isteseydin benide götürürdün dedim. saol motivasyonun için dedi kapadı.
büyük bir fabrikada fabrika sahibini özel şöforü.. iş için gidiyo doğru.. teknede patronları evdeki yardımcı kadınları tekneye götürücek..eşinin bu iş gezmeleri gerçekten doğruysa ki iş kapsamını bilirsin bence de üstüne çok gidiyorsun. Özellikle maddi sıkıntılarınızın olduğu bir zamanda gereksiz yüklenmişsin eşine.
Ancak dedikleri gerçek değilse işin rengi değişir?
Eşin bir firmada şoför falan mı?
ne hormonmuş ya valla evde iş yapasım gelmiyor çalışıyorum işte iş yapasım gelmiyor allak bullak oldum :)hamılelıgınız 27 hafta daha devam edecek :) yanı o mutlulugu 27 ye haftaya bolerken esınızıde germeden mutlu olun hep bırlıkte lutfen![]()
o zaman yükleniyorsun eşine bence.büyük bir fabrikada fabrika sahibini özel şöforü.. iş için gidiyo doğru.. teknede patronları evdeki yardımcı kadınları tekneye götürücek..
valla öyle yapmam lazım galiba çok bunaldım ev iş çocuk bebek .. hormonlarmıdır nedir bilmem.. umarım tez zmanda atlatırım. sırf kafam dağılsın diye ehliyete bile yazıldım :)o zaman yükleniyorsun eşine bence.
biraz sakinden al.
güzel olmuş bak. ehliyet sahibi olmak imkanın varsa seni çok rahatlatır.valla öyle yapmam lazım galiba çok bunaldım ev iş çocuk bebek .. hormonlarmıdır nedir bilmem.. umarım tez zmanda atlatırım. sırf kafam dağılsın diye ehliyete bile yazıldım :)
bilenler diğer konularımdan bilir. eşim 2-3 hafta önce işten dolayı marmarise gitmişti.bir gün önceden gidip hem aile dostlarımızı görüp dinlenip dönücekti. tartışmıştık. ben erken gitmesini istememiştim vs.. döndüğünde konuştuk bi şekilde halletik . ben tartışma esnasında çok ağır konuşmuştum hatalıyım biliyorum. konuştuk hallettik. bana o zaman 3 hafta sonra patronlar göceğe gidicekler. hizmetlileri var evde 2 tane onları erkenden tekneye bırakmam lazım demişti. ama belli değil dedi. bugün aradı cumartesi kadınları göceğe bırakıcam. 1 gün dinlenip geri dönücem dedi.
amaç o zaten evin önünde araba var ben kullanamıyorum yarın öbür gün 2. bebek olacak eve hapsolucam iyice. dedim bu iş böyle olmaz:)güzel olmuş bak. ehliyet sahibi olmak imkanın varsa seni çok rahatlatır.
en azından eşine muhtaç olmasın bir yere giderken.
burdaki yorumlardan fikirlerden sonra rahatladım biraz sağolsunlar bayanlar sakinleştirdi beni biraz.. ev iş çocuk yoruldum galiba dinlenmem lazım yıllık izin alıcam bayramı birleştiricem iyi gelir diye düşünüyorum..Böyle bır durumda bende esımle gıdemezdım . Bnce uzulmeyın cunku bıraz haklılık payı var