• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en mutlu günlerimde yüzüm gülmüyor

Bazen düşünüyorum da erkek olsaydın evlenmezdim :(( biz kadınlar sanırım gerçekten zor anlıyoruz... eşiniz makul bir açıklama yapmış ama ama demek yerine sağ slaim gitsin gelsin deyin olsun bitsin.

bilenler diğer konularımdan bilir. eşim 2-3 hafta önce işten dolayı marmarise gitmişti.bir gün önceden gidip hem aile dostlarımızı görüp dinlenip dönücekti. tartışmıştık. ben erken gitmesini istememiştim vs.. döndüğünde konuştuk bi şekilde halletik . ben tartışma esnasında çok ağır konuşmuştum hatalıyım biliyorum. konuştuk hallettik. bana o zaman 3 hafta sonra patronlar göceğe gidicekler. hizmetlileri var evde 2 tane onları erkenden tekneye bırakmam lazım demişti. ama belli değil dedi. bugün aradı cumartesi kadınları göceğe bırakıcam. 1 gün dinlenip geri dönücem dedi.
dedim bende geleyim sonuçta araba boş. 1 gün kalır döneriz. bu arada para durumlarımız çok kötü bu ay ay başında para alıcaz paramız şimdiden bitti.. bana para yok senin kalma masrafını nasıl karşılayacağız. benimkini patron ödicek dedi. bende apartta kalalım anlamaz dedim.. hamilesin ben iş için gidiyorum tatile değil niye böyle yapıyosun falan demeye başladı. bende sen gerçekten isteseydin benide götürürdün dedim. saol motivasyonun için dedi kapadı.

hamileyim ve en mutlu olmam gereken zamanlarda yüzüm gülmüyor..
sende esinin ailesiyle vakit gecir :) biraz umursama bakalım nasılda ilgileri sana yonelecek bak gor ozaman

bukadar yorumdan sonra belli ki galiba biraz abarttım:( hamileliktenmidir yoksa başka bişeydenmidir bilmem :(

geçim derdi onu da sımıştır mutlaka biraz daha anlayışlı olmakta fayda var

Canım normal zamanlarda böyle dğeilsen, hamilelik döneminde hormonlardandır.
Ben de çok kötü olmaya hissettiğimde eşimi uyardım. Dedim ben çok değişik şeyler düşünüyorum, bana yakışmayan şeyler yapabilirim, seni bunaltabilirim haberin olsun diye. :KK70:
Allaha şükür benim kocam da seninki gibi anlayışlı. Ama yine de çok bunaltmamaya çalış. Dakika dakikasına sana zaten ayrıntılı rapor veriyor.

bilenler diğer konularımdan bilir. eşim 2-3 hafta önce işten dolayı marmarise gitmişti.bir gün önceden gidip hem aile dostlarımızı görüp dinlenip dönücekti. tartışmıştık. ben erken gitmesini istememiştim vs.. döndüğünde konuştuk bi şekilde halletik . ben tartışma esnasında çok ağır konuşmuştum hatalıyım biliyorum. konuştuk hallettik. bana o zaman 3 hafta sonra patronlar göceğe gidicekler. hizmetlileri var evde 2 tane onları erkenden tekneye bırakmam lazım demişti. ama belli değil dedi. bugün aradı cumartesi kadınları göceğe bırakıcam. 1 gün dinlenip geri dönücem dedi.
dedim bende geleyim sonuçta araba boş. 1 gün kalır döneriz. bu arada para durumlarımız çok kötü bu ay ay başında para alıcaz paramız şimdiden bitti.. bana para yok senin kalma masrafını nasıl karşılayacağız. benimkini patron ödicek dedi. bende apartta kalalım anlamaz dedim.. hamilesin ben iş için gidiyorum tatile değil niye böyle yapıyosun falan demeye başladı. bende sen gerçekten isteseydin benide götürürdün dedim. saol motivasyonun için dedi kapadı.

eşinin bu iş gezmeleri gerçekten doğruysa ki iş kapsamını bilirsin bence de üstüne çok gidiyorsun. Özellikle maddi sıkıntılarınızın olduğu bir zamanda gereksiz yüklenmişsin eşine.
Ancak dedikleri gerçek değilse işin rengi değişir?
Eşin bir firmada şoför falan mı?

hamılelıgınız 27 hafta daha devam edecek :) yanı o mutlulugu 27 ye haftaya bolerken esınızıde germeden mutlu olun hep bırlıkte lutfen ;)

eşinin bu iş gezmeleri gerçekten doğruysa ki iş kapsamını bilirsin bence de üstüne çok gidiyorsun. Özellikle maddi sıkıntılarınızın olduğu bir zamanda gereksiz yüklenmişsin eşine.
Ancak dedikleri gerçek değilse işin rengi değişir?
Eşin bir firmada şoför falan mı?
büyük bir fabrikada fabrika sahibini özel şöforü.. iş için gidiyo doğru.. teknede patronları evdeki yardımcı kadınları tekneye götürücek..

hamılelıgınız 27 hafta daha devam edecek :) yanı o mutlulugu 27 ye haftaya bolerken esınızıde germeden mutlu olun hep bırlıkte lutfen :KK66:
ne hormonmuş ya valla evde iş yapasım gelmiyor çalışıyorum işte iş yapasım gelmiyor allak bullak oldum :)

Çalılıyormuşsun birde çok şaşırdım.

Zira yazını okuyunca iş hayatından bi haber biri gibi geldin.

Adam oraya iş için gidiyo. İş için ona tahsis edilen araçla. Zaten boş gidiyo benide götürsün diye bi mantık yok. O zmn madem boş, taksi gibi kullanıp giderken birilerini götüreyim para kazanayım mantığından bi farkı yok. Hele ki apartta kalalım, patrona kitleyelim mantığı çok daha kötü.

Hadi orda bi şey oldu, senin de gittiğin öğrenildi. Nerde burda iş ahlakı? Sen de Çalılıyormuşsun, diyelim ki servisin var. Aman nasılsa serviste boş yer var, komşuyu da şuraya bırakalım diyebilir misin?

Patron teklif etmedikçe bu mantık çok çirkin.

Lütfen mantık biraz yahu.

Hormonlarınız normal olmadığı için ,siz de normal davranmamışsınız.Tekrar konuşmanızda özür dileyin.Bebeğiniz de hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .

o zaman yükleniyorsun eşine bence.
biraz sakinden al.
valla öyle yapmam lazım galiba çok bunaldım ev iş çocuk bebek .. hormonlarmıdır nedir bilmem.. umarım tez zmanda atlatırım. sırf kafam dağılsın diye ehliyete bile yazıldım :)

valla öyle yapmam lazım galiba çok bunaldım ev iş çocuk bebek .. hormonlarmıdır nedir bilmem.. umarım tez zmanda atlatırım. sırf kafam dağılsın diye ehliyete bile yazıldım :)
güzel olmuş bak. ehliyet sahibi olmak imkanın varsa seni çok rahatlatır.
en azından eşine muhtaç olmasın bir yere giderken.

Böyle bır durumda bende esımle gıdemezdım . Bnce uzulmeyın cunku bıraz haklılık payı var

güzel olmuş bak. ehliyet sahibi olmak imkanın varsa seni çok rahatlatır.
en azından eşine muhtaç olmasın bir yere giderken.
amaç o zaten evin önünde araba var ben kullanamıyorum yarın öbür gün 2. bebek olacak eve hapsolucam iyice. dedim bu iş böyle olmaz:)

Böyle bır durumda bende esımle gıdemezdım . Bnce uzulmeyın cunku bıraz haklılık payı var
burdaki yorumlardan fikirlerden sonra rahatladım biraz sağolsunlar bayanlar sakinleştirdi beni biraz.. ev iş çocuk yoruldum galiba dinlenmem lazım yıllık izin alıcam bayramı birleştiricem iyi gelir diye düşünüyorum..

Back
X