en okkalısından hamle yapmam lazım akıl verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şöyle ki eşim deli divane oluyor resmen ağzıma bakıyor ben affettim mi hayır bunu da iyi biliyor herşeyi kazanacağim diyor bakalım güven işi şimdilik yaş
sizin yetiştirdiğinizi ancak bu kadar düzeltebildim dersiniz yani defoluydu zaten diye de eklersiniz............

eşin bu tür konular da yanında ise boşver şekerim takma....

Esinle konuş. Senin musaden olmadan o eve gelmeyecekler. Sen olmadan senin çocuğuna yaklasmayacaklar. Bukadarını borçlu kocan sana.

şöyle ki eşim deli divane oluyor resmen ağzıma bakıyor ben affettim mi hayır bunu da iyi biliyor herşeyi kazanacağim diyor bakalım güven işi şimdilik yaş
Daha çok yeni zaten bukadar zamanda hiç bişey yokmuş gibi hayatınıza devam etmeniz normal olmazdı.

canım eşimin konusunu bende bulmaya çalıştım ama bulamadım kaldırılmış yani
aynen öyle canım benım ailemde tutmadı benı eşimi tuttu kvde kpderimi iyi insanlar sanıyordum ama yok değillermiş ve hala da biz şöyle iyiyiz ondan insanlar bızım tepemize çıktı bilmem ne ya adam devamlı kendi konuşuyor yanı bir laf varya cahil adamla girme kavgaya diye aynen öyle kvdem de zaten ağlamaya bahane arıyor eşimde ağlarsan ağla artık koskoca kadınsın lafları saymadan önce bir düşün dedi sizin yzünüzden vega evden gitti vicdanın rahat olsun dedi
evden gitmemeiştim ama iyi dedi ohh

Vega bende eski konunda " bosanma" diyenlerdenim. "Simdilik bosanma.." daha dgrusu.
Konuyu kp ve kv hakkinda acmissin ama ben bu konunla daha cok esinle devamini degerlendirdim.
Bence kocan yaninda.
Bunu guzel bi sekildede belli ediyor.
Sen hic bi ilerleme kaydedemiyceksin diyenlere kulagini tika.
Onlar konunun tamamina hakim olmayanlar.
Kocanin ailesine gelirsek.
Bence en guzeli uzak olmak.
Sanki super insanlar olsa ne olucakti?
Ne beklersinki onlardan?
Yine bisey bekleme.
Uzak dur onlardan.
Ki sen onlara daha az gitmeyi istesen kocan buna hay hay der zaten bence.
Sorun ortadan kalkar.

Bir de su bebegi sorma bahanesiyle arayan kv kpler yok mu delirtiyorlar insani
Eski konularini bilmiyorum canim ama vardir kendine gore bir sebebin ki bosanmamissin
Sana sadece sunu soyleyebilirim , bir insan evlenir esi bekledigi gibi cikmaz bu bir kaderdir evet ( ne kadar es adayini tanidim dersen de surprizler cikmiyor degil )
Ama kotu gittigini bile bile evlilige devam etmek kader degil secimdir
İnsallah seciminle mutlu olursun

onlar kavga etmek için değil canım vega suçlu diye düşünerek kendilerini ve oğullarını aklamak istiyorlar yanı susman bır nevi suçları kabul ettim sayılır
Onlar herşeyi biliyolardı ne yüzle daha seni suçluyolarki? İnsanları anlamak zor ya hakkaten. Oğullarındaki çamur kalksın diye sana atmaya çalışıyolar belli

daha önceki konularınız bilmiyorum bu konu için yorum yapıcam.eşiniz siz ne derseniz yapıyor, kesinlikle ailenle görüşmek istemiyorum dersiniz ama eşinin ailesi çocuğu bahane edip gelmek isteyecekler sizde eşinize özlediklerinde sana söylesin götür çocuğu biraz vakit geçirsinler geri getir diyebilirsin eşine.

Boşver sen atağı falan oğlun hastaymis ona bak iyilestir ilgilen
Kapa kulaklari

ayy takma kız suç bizim oğlanda mı diyecekler diyen çıkmış mı insanlık tarihinde bir bak

Öyle birşey olacağını tahmin etmiştim ama erken başlamışlar, iyi cesaret. Yani yeni yeni toparlanmaya başlayan bir ilişkiye böyle çomak sokmaları bir an önce can havliyle oğullarını aklamak için başka birşey değil. Yalnız siz istediğiniz için değil bir nevi mecbur kaldığınız için affettiniz zaten, böyle bir ayrıntıyı da unutmuşlar sanırım. Yada vega mecbur ya hani, nasıl olsa gidemiyor ya fırsat bu fırsat demişler.

vegacım eşinin ailesi olayların tamamından haberdar mı anlatabilmşimdir umarım

ama şunu unutuyorlar vega gözünü bir karartırsa öyle bir giderki herkese rezil edip tüm gemileri yakar gider aç kalacağini bilse gider ama işte veganın oğlu var vega fırsat kolluyor

ama şunu unutuyorlar vega gözünü bir karartırsa öyle bir giderki herkese rezil edip tüm gemileri yakar gider aç kalacağini bilse gider ama işte veganın oğlu var vega fırsat kolluyor
Sen yani sadece caresizlik ten mi o evdesin. Bugün mutlaka gidicem mi diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…