En popüler kk replikleri :)

Erkeklerin daima gözleri dışarıdadır. Kendinize bakın, erkekleri sıkmayın yoksa dırdırınız erkeğinizi başka kadının kollarına attırır.

höyttt bu kanunlara uymayanın tez kellesini getirin, kadın olun kırın dizinizi oturun evde, işve cilve yapın tutun kocanızı evde sabun gibi kayıp gitmesin adam

heheheh bayılıyorum kızlar size

Tül perdelerden fantezi kıyafet huhuhuu tuttum bunu
höyttt bu kanunlara uymayanın tez kellesini getirin, kadın olun kırın dizinizi oturun evde, işve cilve yapın tutun kocanızı evde sabun gibi kayıp gitmesin adam

heheheh bayılıyorum kızlar size

Yaramazi coşturmayın var bir de ofis onu da biliyor musun

kv kp var şu aralar. kısa yazıcam derken bazen suyunu çıkarıyor bazıları..

''Önceki konularımdan bilenler bilir....''

Sanki herkes konu ve konu sahiplerinin listesini tutuyor.
Böyle başlayan konuları genelde okumak istemiyorum çünkü o ''bilen'' kişi kesinnnn ben değilim,bana demiyodur
zira ben aklımda kullanıcı adı tutmuyorum,
kullanıcı adı ve konular arasında sürekli bağlantı kurmak ve hafızada tutmaya çalışarak kendimi yormuyorum vallaa..

ay evet mesela geçenlerde biriyle tartışmışım, o kişi başka bir konuda bişi sormuş cevap verdim.. megerse tartıştığım kişiymiş, trip yapıyormuş bana not defteri alacağım en azından küs olduklarımın çetelesini tutayım

bugünlerin top repliklerinden biri daha geliyor : "kayınvalidesin galiba"

:))))

Gece gece öyle cok güldüm ki:))

Su en son yazilan " eski konularimdan bilen bilir" benide sinir ediyor:)
Sanki isim gücüm yok, KK deki kadinlarin cetelesini tutacagim:)

Hay siz çok yaşayn emi ,sabah sabah yazdklarınızı okumak bile yetti gülümsememe :)

Birde en çok duyduğum;

'al karşına, konuş'

Replik değil gerçi... :)

Üyeler kendi kendine konuşuyor bir de... Konuşurken üye isimleriyle kendilerine hitap etmeleri tuhaf geliyor. İlginç, biraz da komik...

:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…