Erkeklerin daima gözleri dışarıdadır.Kendinize bakın, erkekleri sıkmayın yoksa dırdırınız erkeğinizi başka kadının kollarına attırır.
sizler erkekleri mutlu etmek için yaratıldınız, kilo almayın, erkeğe öf demeyın, para istemeyın, kuaföre para harcamayın
evdekı malzemelerle kendınızi güzelleştirin
gerekırse evdekı kullanılmayan tül perdelerle kendınıze fantazi kıyafetlerı yapın ve para harcamayın
sizler erkekleri mutlu etmek için yaratıldınız, kilo almayın, erkeğe öf demeyın, para istemeyın, kuaföre para harcamayın
evdekı malzemelerle kendınızi güzelleştirin
gerekırse evdekı kullanılmayan tül perdelerle kendınıze fantazi kıyafetlerı yapın ve para harcamayın
höyttt bu kanunlara uymayanın tez kellesini getirin, kadın olun kırın dizinizi oturun evde, işve cilve yapın tutun kocanızı evde sabun gibi kayıp gitmesin adam
heheheh bayılıyorum kızlar size
Tül perdelerden fantezi kıyafet huhuhuu tuttum bunu
Yaramazi coşturmayın var bir de ofisonu da biliyor musun
yaramazın gözü dışarda kalmasın.. içerde dursun .sakınnnnn.Tül perdelerden fantezi kıyafet huhuhuu tuttum bunu
''Önceki konularımdan bilenler bilir....''
Sanki herkes konu ve konu sahiplerinin listesini tutuyor.
Böyle başlayan konuları genelde okumak istemiyorum çünkü o ''bilen'' kişi kesinnnn ben değilim,bana demiyodur
zira ben aklımda kullanıcı adı tutmuyorum,
kullanıcı adı ve konular arasında sürekli bağlantı kurmak ve hafızada tutmaya çalışarak kendimi yormuyorum vallaa..
konu sahibi : biri şu ablayı buradan alabilir mi?
x üye : bebek miyim ben alıp beşiğime yatıracaklar
not : çok hoşuma gitmişti , yorumu yapan da, cevap verende
Birde en çok duyduğum;
'al karşına, konuş'
Bu laf benim favorim
evet, bir de bunun "ilk günden mesafeni koy" ya da "ilk günden tepkini koy" versiyonu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?