''Önceki konularımdan bilenler bilir....''
Sanki herkes konu ve konu sahiplerinin listesini tutuyor.
Böyle başlayan konuları genelde okumak istemiyorum çünkü o ''bilen'' kişi kesinnnn ben değilim,bana demiyodur
zira ben aklımda kullanıcı adı tutmuyorum,
kullanıcı adı ve konular arasında sürekli bağlantı kurmak ve hafızada tutmaya çalışarak kendimi yormuyorum vallaa..
benim favorim bu bilenler beni bilir.
son günlerin moda repliği de şu;
konuda Türkçe katliamı yapılır sanki yazılanlar Çince...sorarsın konu sahibine kardeş anlayamadım burada ne demek istedin diye, cevap şu;
-ama ben telefondan yazıyorum şu anda,noktalama işaretlerim yokk..
iyi de kelimeler de yok...eksik,yarım ya da başka bir dile ait gibi :26:
en sinir olduğum replik şu; üye k.validesini yada eşini anlatır.onlardan hiç memnun değildir,dert yanar..
biri çıkar "aa benim k.validem melek melek,çok şükür.."
ya da "benim kocişim gözümün içine bakar,bir dediğimi iki etmez,ay çok sever beni ama senin adına üzüldüm canım.kocan niye böyle ki"
valla sinir oluyorum bu yorumlara..tamam senin kociş mükemmel de biz napalım yani,sorun bu değil ki
hatta altına ilave eder :"allah sana da böyle bir mutluluk tattırsın"
şu sonda ki smiley dahil her kelimesi tiksindirici de olsa yine de onlar aramızdayalnız geçen seferki yorumun aynısını yazmışsın kadesam
hatta altına ilave eder :"allah sana da böyle bir mutluluk tattırsın"
şu sonda ki smiley dahil her kelimesi tiksindirici de olsa yine de onlar aramızdayalnız geçen seferki yorumun aynısını yazmışsın kadesam
en sinir olduğum replik şu; üye k.validesini yada eşini anlatır.onlardan hiç memnun değildir,dert yanar..
biri çıkar "aa benim k.validem melek melek,çok şükür.."
ya da "benim kocişim gözümün içine bakar,bir dediğimi iki etmez,ay çok sever beni ama senin adına üzüldüm canım.kocan niye böyle ki"
valla sinir oluyorum bu yorumlara..tamam senin kociş mükemmel de biz napalım yani,sorun bu değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?