En popüler kk replikleri :)

benim favorim bu bilenler beni bilir.

"ilk yorumun benden olsun.."
Madalya verekmi?

benimde şu aralar çok dikkat ettiğim kv,kb,gibi bir saat düşünüyorum ay ne demek bu kv diye meğer kayınvalide demekmiş

aciiiillllll, yardıııııım

bunlarda en popüler başlıklar sanırım, bu nasıl başlıktır yaw

"konuyu okumayanlar yorum yapmasın" bunu da gördüm ya daha da bişi demem

o değilde kk da istediği gibi konuşamayan bi takım üyeler kk nın face inde ağzına geleni yazmıyo mu bende onlara gülüyorum
hemde alakasız paylaşımlar altında nefret kusanlar, gel kk da başlık aç mesela bdv de, ben türkçeden nefret ediyorum diye

Son düzenleme:
son günlerin moda repliği de şu;

konuda Türkçe katliamı yapılır sanki yazılanlar Çince...sorarsın konu sahibine kardeş anlayamadım burada ne demek istedin diye, cevap şu;

-ama ben telefondan yazıyorum şu anda,noktalama işaretlerim yokk..

iyi de kelimeler de yok...eksik,yarım ya da başka bir dile ait gibi :26:

Bahane değil bence de. Sadece biraz daha zaman alıyor telefonda yazmak o kadar.

kızlar çok aşırı acill bi durum var akıntım varrr doktor jel verdı içinemi süreyim dışınamı yada sürmesemde karşıdanmı göstersem

töbe bismillah :120::120::120::120:

yazılmıştır belki. '' canım topiğin hayırlı olsun öncelikle ''

sevmiyorum bu cümleyi görünce o topiği okuyasım gelmiyor samimiyetsiz ve alakasız geliyor.

replik değil ama kk da kemikleşmiş bir huy: "hmmm eski konunu okudum da haketmişsin bütün yaşadıklarını" veya kızın biri saçında ki kepeği sorar.. cevap: "hmmm sen kayınvalidenle ilgili sorunu çözdün de sıra kepeğe mi geldi".. pes pes pes...

eskileri gün yüzüne çıkartmak da üstümüze yoktur huyumuz kurusun

en sinir olduğum replik şu; üye k.validesini yada eşini anlatır.onlardan hiç memnun değildir,dert yanar..

biri çıkar "aa benim k.validem melek melek,çok şükür.."

ya da "benim kocişim gözümün içine bakar,bir dediğimi iki etmez,ay çok sever beni ama senin adına üzüldüm canım.kocan niye böyle ki"

valla sinir oluyorum bu yorumlara..tamam senin kociş mükemmel de biz napalım yani,sorun bu değil ki

hatta altına ilave eder :"allah sana da böyle bir mutluluk tattırsın "

şu sonda ki smiley dahil her kelimesi tiksindirici de olsa yine de onlar aramızda yalnız geçen seferki yorumun aynısını yazmışsın kadesam

demek ki aklımda o kadar yer etmiş canım

"eltim............" li başlayan başlıklar.öyle dertlidirler ama

öyle sahiplenmiş bağırlarına basmışlar ki benim için 10 yıldır olamayan "elti" olmuş mu "eltim"

Son düzenleme:
şunu da unutmayalım; kızlarrr yep yeni üyeliğimle karşınızdayım,diğerini iptal ettirmiştim

-canım ilk üyeliğin kimdi peki?

-ayy söyleyemem ama olmaz..

e kardeşim o zaman neden böyle bi giriş yapıyosun cümleye de insanda merak uyandırıyosun.söyleyemezsen içinde kalsın o zaman.

Son düzenleme:

evet evet aynenkocişinin cicişi dolu kk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…