öptümmm annemmmm...iyi geceler(gerçekten)kızlar gece gece çok iyi oldu hepiniz süperdiniz hadin iyi geceler
bir daha ki replik gecesinde buluşmak ümidi ile esen kalın
aslında ben çok türkchem iyi de bu internet ortamlari bozdu yazışma ve konushma şeklimiisyanım en azından meyvelerini verdi galiba
şimdi de o pardonun yerine afedersiniz yazarmısın dermişim puhahahah yok cidden o kadar da değil
ciddi misin, yoksa espri mi
kk replik bölümündeyiz ya
o yüzden şeyettim
seni zaten hep görüyordum diğer topıklerde
sanırım sen de kıskançlık var
ve her üyeye saldırıyorsun
çok özledik valla burda mı banlayacan yoksa dışarı mı çıkalım?Ben yine Mune'den bir örnek vermek istiyorum... Hatta uyardı kullanıcı adı vermeyin ama o Adminimiz...
Bir kaç gün gelmez... sonra bir gelir en tartışmalı dozu yüksek kuralların yerle bir edilmiş konuya girer kocaman siyah harflerle..
''Beni Özledinizmi?!''
İşte o an... sus pus herkes... Nerde o atışanlar ahkam kesenler:)))
ZAten her yazdığımı dalgaya alın. Benim hep dalga geçen demi. Fake felan değilim bennnn
Resmini göreydim saç telini inceleyecektim ona göre kuaförüme söylücem canım yaaaa
Haa bir de parfüm bölümünde şu var
Kızlarrrrrrrrr muhteşem bir parfüm keşfettim aşığım ona artık herkes ölüyor bitiyor kokusuna ama size ismini söyleyemem çünkü kimsede olsun istemiyorum
Ben yine Mune'den bir örnek vermek istiyorum... Hatta uyardı kullanıcı adı vermeyin ama o Adminimiz...
Bir kaç gün gelmez... sonra bir gelir en tartışmalı dozu yüksek kuralların yerle bir edilmiş konuya girer kocaman siyah harflerle..
''Beni Özledinizmi?!''
İşte o an... sus pus herkes... Nerde o atışanlar ahkam kesenler:)))
bu yazdığın aynen şuan benzedi: ismini vermek istemeyen bir dinleyicimiz özel biri için azer bülbülden kurşunlara gelesin adlı parçayı istedi....Haa bir de parfüm bölümünde şu var
Kızlarrrrrrrrr muhteşem bir parfüm keşfettim aşığım ona artık herkes ölüyor bitiyor kokusuna ama size ismini söyleyemem çünkü kimsede olsun istemiyorum
saygıya davet ediyorum.
kib yaptım
saygıya davet ediyorum.
kib yaptım
Ben seni bize davet edeyim şekerim
NİŞANLIMIN AİLESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!! (Girip okumayanın topuğuna sıkarım der gibi)
anası kendi dıo kişiliğim silindi die, babası ztn kendi ailemnde delinn teki ben çok iii bi ünide akademisyenim
İnme seviyelerine onlar seni anlamaz tatlım.
sen kimsin ki beni saygıya davet edıyorsun?
ben kimim bılıyor musun?
ilk önce ben senı kib yaptım canım
ilk banı sen yıyeceksın
çok özledik valla burda mı banlayacan yoksa dışarı mı çıkalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?