En popüler kk replikleri :)

elbise aldım forumdan bi kızın fotosunda üstünde gördüm bugün çok mutsuzum çok ...intahar edesim geliyor ama yeni aldığım şala kıyamıyorum onla değilde nasıl ölsem acaba fikri olan yazsın yargılıyacaklar yazmasın lütfen kararım kesin intahar işte

lensinin markası ne?

...
aaa daha küçük gösteriyorsun.

...

seviyorum ama ayrılacağım.

...

bunlar erkekse çevremizdekiler ne?

...

bu kadınsa bn neyim?

ve eşinden kesin bir darbe görmüş
sinirini alamamış
hatta eşine yanaşan kızın bu forumda olduğunu hayal ederek konu açan kadın;

evlı adamlara ilişkiye giren kızlar;kınıyorum sizi,allah cezanızı versin:47:

ve eşinden kesin bir darbe görmüş
sinirini alamamış
hatta eşine yanaşan kızın bu forumda olduğunu hayal ederek konu açan kadın;

evlı adamlara ilişkiye giren kızlar;kınıyorum sizi,allah cezanızı versin:47:

Evlilerin bi başka oluyor ama şeylerii ııımmmmmm neyleriydiiiii hıh olgunluklarııı. o yüzden yadırgımayazsınız tamam mııı kınamaaa kınadığın başına gelirrrr baakk taamm mıııı

kızlar alt komşum sürekli bana yemek getiriyor.
ama yemekleri nasıl desem kokuyor
yeri sildigi legende salata yapıyor.
daha kücükte bir şey diyemiyorum alnır diye.
ben de hayvanlara veriyorum yemegi.
sizce dogru mu yapıyorum:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgilisiyle birlikte olan kızlar utanmıyor musunuz kendinizi kullandırtmaya puuuuuu!ilerde kocanızın yüzüne nasıl bakacaksınız dini inancınız da mı yok zina suç bilmiyor musunuz?:30:

Evlilerin bi başka oluyor ama şeylerii ııımmmmmm neyleriydiiiii hıh olgunluklarııı. o yüzden yadırgımayazsınız tamam mııı kınamaaa kınadığın başına gelirrrr baakk taamm mıııı

sen savunduğuna göre
kesin zamanında sende evlı bir erkekler çıktın canım:47:

çık konumdan :47:

sevgilisiyle birlikte olan kızlar utanmıyor musunuz kendinizi kullandırtmaya puuuuuu!ilerde kocanızın yüzüne nasıl bakacaksınız dini inancınız da mı yok zina suç bilmiyor musunuz?:30:

Sen önce avatarındaki resme bakta öyle konuuşş. Ne o bacaklı resimler koymuşsun ahlak dersi vermesin kimsee

Sen önce avatarındaki resme bakta öyle konuuşş. Ne o bacaklı resimler koymuşsun ahlak dersi vermesin kimsee

benim elimden erkek sinek kan bile emmedi tamammmm mııııııııı?zaten hep dişilermiş o vampirler içim bir rahatladı duyunca ay sorma öbür tarafa tertemiz gitcem evlensemde olmaz dicem meryem ana idolüm:12:

Back
X