en samimi arkadaşımın odun eşi...hem üzüldüm hem şükrettim...

bir adam ozel gunleri sevmiyebilir onem vermez gereksiz bulur ama onemli olan her halukarda karsıdakini bu gunlerde hatırlamaktır ben onem vermiyorsam karsımdakide vermemek zorundamı bana hediye alınmasını hatırlanmasını istemem derim ama sevdigim insanı o gun unutmam bir erkeginde yapması gereken bu ozel gunlerde unutup normal gunde hediye alsa pek bir degeri olmuyor sanki

Tam olarak anlasaydınız,bi önceki mesajınızı yazmazdınız. ;) Bakıyorum kendi bu konulara önem vermeyenler,kendi çocuklarına,torunlarına yaş günü vs. yapıyor.Bu onların içinde kalan bir uhde bence... ://[/QUbenim için özel günün özel günler önemli değildir deyip geçenlere lafımız yok zaten, ama hem özel günlerin yanlış olduğunu savunuyor hemde abes örneklerle özel günlere örnek verenleri batırmaya yanlış düşündüklerini sergilemeye çalışıyorlar ya bende ona şaşıyorum...kocası senenin diğer günleri döven ama özel günleri hatırlayan örneğini veren bayan için diyorum bunu...

evet bana diyorsun,siz illa her kadın için önemlidir dediniz.özel günlere önem vermeyenleri kötülemeye çalıştınız,benim eşim özel günleri önemsemez ama kesinlikle odun değildir.benim için çok değerlidir eşim:16:

evet bana diyorsun,siz illa her kadın için önemlidir dediniz.özel günlere önem vermeyenleri kötülemeye çalıştınız,benim eşim özel günleri önemsemez ama kesinlikle odun değildir.benim için çok değerlidir eşim:16:

baştan itibaren okuyun benim tüm yorumlarımı...özel günlere önem vermeyenleri elşetirel bi şekilde yorumlamışsmıyım..asla... zaten önem vermiyorum diyenlere cevap bile yazmadım saygı duyarım herkesin kendi görüşüdür...benim savunduğum siz özel günlere önem vermiyorsanız amenna lafım yok haddim değil eleştirmek saygı duyarım...sadece verdiğiniz örnek çok garip ona yorum yaptım...yani bir eşin döven söven biri olması ve özel günleri atlamaması gibi..çok saçma geldi bana çünkü zaten döven söven bi adamı örnek bile göstermeye ne hacet var..odun kelimesi oadama zaten basit kalır.... biz normal şartlara sahip erkekleri savnuyoruz...döven söven bi adamı tartışmaya ne gerek varki zaten ne olduğu belli..... demek istediğim önem vermiyorsanız da önem verenleri kötü örneklerle bastırmaya çalışmanızın yanlışlığıdır.... iyi geçinen iyi bi eş ve baba olan bi erkeğe odun demedik zaten biz...konuyu tekrar okuyun...arkadaşımın hazırladığı süprizlere kocasının tavrını okuyun tekrar... demediği kalmamış...adama kızgınlığım önem vermese de bi erkek, karısı saatlerce hazırlanmış etmiş, rol icabı bari bi tebessüm et....odun değilde başka nedir...lütfen empati yapın...dolaylı örneklerle bastırmaya çalışmayın...

benimkide odun sayılır. gerçi hi özel gün yemeği falan hazırlamadım ben. hep ondan bekliyorum galiba şimdi düşündümde ikimizde odunuz sanırım :))). mesela bigün sevgililer günü diye dışarı çıktık. evliliğimizin ilk sevgililer günü. nerde yesek ne yapsak derken giri vermişiz işkembeciye. kaç çift yaparki bunu :))).

ama geçen gün bi odunluk yaptı çok sinirlendim ikimizinde ortak arkadaşı var eşimin doğumgününde gelememişti geldiğindede pasta alıp gelmiş. kızcağız hazırladı pastayı mumu falan yaktı ışıkları kapattık. ya bi tebessüm bi teşekür et dimi. ne gerek var ya üflemem ben falan. yada bana her doğum gününde kimseyi çağarma gerek yok ne doğum günüsü der bende artık normal günmüş gibi davranıyorum buseferde laf yapıyo :))...

hep imrenirim bazı kadınlar vardır mükellef sofra hazırlar en seksi kıyafetini giyer süslenir mumlar müzik falan adam gelince romantik ortam falan. ama ben utanırım işte yapamam :))).. kesin eşimin hoşuna gider ama ...

bununla ilgilide ben bir odun biliyorum. arkadaşım dediğim gibi süs püs sofra özel kıyafetini giymiş. eşi gelmiş. kız demiş özel bi gece olsun istedim. adam yatak odasına gidip işten geldiğinde üstünde olan takım elbsesini çıkarıp picamalarını giyip sofraya oturmuş. kızcağızda sinirlenip mumları söndürmüş. oda picamalarını giyip geceye devam etmişler. devam etmişler derken herşey rutin olarak devam etmiş yani :))

Tam olarak anlasaydınız,bi önceki mesajınızı yazmazdınız. ;) Bakıyorum kendi bu konulara önem vermeyenler,kendi çocuklarına,torunlarına yaş günü vs. yapıyor.Bu onların içinde kalan bir uhde bence... ://

eşimin özel günlere önem vermemesiyle çocuklara yapılan doğum gününün ne alakası varki:26:bunları nasıl birbiriyle bağdaştırdınız
kendi çocuklarımın doğum gününü kutlarım.inşallah olursa torunlarımınkini de kutlayacağım.:16:hatta ben tanıdığım tüm çocukların doğum gününü de kutlarım.daha geçen hafta 2 güzel küçük kızın doğum gününe hediyeler aldım,o gözlerindeki pırıltı herşeye değdi.hediyelerime çok mutlu oldu kızlar.:32:hatta ben eşimin doğum gününde, doğum günün kutlu olsun diye uyandırırım.tabii hoşuna hiç gitmez.ben eşimin bizin özel günlerimizi kutlamamasını önemsemem.çünkü adam hoşlanmıyor:34:

Son düzenleme:
bende eşimde hiçbir özel günümüzü kutlamayız sevmiyoruz ikimizde,sadece evlilik yıldönümümüzü kutlarız oda öyle hediyelerle filan değil.bana saçma geliyo hediye alacaksada içinden geldiği bi zamanda alıyo bu daha değerli bence...

eşimin özel günlere önem vermemesiyle çocuklara yapılan doğum gününün ne alakası varki:26:bunları nasıl birbiriyle bağdaştırdınız
kendi çocuklarımın doğum gününü kutlarım.inşallah olursa torunlarımınkini de kutlayacağım.:16:hatta ben tanıdığım tüm çocukların doğum gününü de kutlarım.daha geçen hafta 2 güzel küçük kızın doğum gününe hediyeler aldım,o gözlerindeki pırıltı herşeye değdi.hediyelerime çok mutlu oldu kızlar.:32:hatta ben eşimin doğum gününde, doğum günün kutlu olsun diye uyandırırım.tabii hoşuna hiç gitmez.ben eşimin bizin özel günlerimizi kutlamamasını önemsemem.çünkü adam hoşlanmıyor:34:

Özel günlere önem vermediğini söyleyenler-özellikle kadınlar-kendi çocuklarının,torunlarının d.günlerini kutluyor dememdeki amaç;içlerinde uhde kaldığını düşünmem...Sizin eşiniz hoşlanmıyormuş,ama kendisi sizin doğum gününüzü kutlasa hoşunuza gitmez mi ? İncelik bana göre bu.Hangi kadının hoşuna gitmez ki bu ? Erkeklerin büyük bir kısmı bu incelikten yoksun,ama eşlerini,çocuklarını,annelerini bu zevkten mahrum etmemeleri gerektiğini düşünüyorum.Ve her erkek annesi ,oğluna küçük yaşta bunu aşılamalı...Sevdiğin insanın doğduğu güne kıymet vermeli her erkek.Benim doğum günüm olacak hayatımı birleştirdiğim insanın umrunda olmayacak,ben çok üzülürdüm doğrusu. ://

Özel günlere önem vermediğini söyleyenler-özellikle kadınlar-kendi çocuklarının,torunlarının d.günlerini kutluyor dememdeki amaç;içlerinde uhde kaldığını düşünmem...Sizin eşiniz hoşlanmıyormuş,ama kendisi sizin doğum gününüzü kutlasa hoşunuza gitmez mi ? İncelik bana göre bu.Hangi kadının hoşuna gitmez ki bu ? Erkeklerin büyük bir kısmı bu incelikten yoksun,ama eşlerini,çocuklarını,annelerini bu zevkten mahrum etmemeleri gerektiğini düşünüyorum.Ve her erkek annesi ,oğluna küçük yaşta bunu aşılamalı...Sevdiğin insanın doğduğu güne kıymet vermeli her erkek.Benim doğum günüm olacak hayatımı birleştirdiğim insanın umrunda olmayacak,ben çok üzülürdüm doğrusu. ://

eşinin artıları fazla olunca bunlar önemsiz geliyor işte.biz daha nişanlıyken bu sorunu aştık.daha nişanlyken hoşlanmadığını biliyordum.bu nedenle üzülmüyorum.ben sevdiğim herkesin doğum gününü kutlarım daha küçüklüğümden beri.herkesin doğum günü aklımdadır:16:

Valla ben önemsemiyorum desem yalan olur insan bi incelik bekliyo o gün için eşinden
Sevgililer günü falan önemli değil benim için ama doğum günü evlilik yıl dönümü beklerim
Bende öyle yemek masası hazırlayıp en seksi kıyafetimi giyip sürpriz yapmadım şimdiye kadar hiç:)
Ama mutlaka hediye alırım oda alır ama kesinlikle o gün almaz ya bi gün önce ya bi gün sonra
Sonucta beni mutlu ediyo gün sarkması önemli değil:)

bu sözü ben kötülemek olarak algılıyorum:34:

o zaman sizin algılamanızda bi sorun var.... ben neyi kastediyorum siz nerelerden dem vuruyorsunuz... son yazdıklarınızı da okudum ve şunu anladım ki siz önem vermiyor değilsiniz ama eşiniz önem vermediği için bi nevi bu şekilde bastırmaya çalışıyorsunuz...çünkü çocukların doğum günlerini hevesle kutlayan kutlamayı bile hediye alan bi kadın ve bundan sevinç duyan bir kadın, eşinden böyle bi incelik görse eminim gayet mutlu olur...eşiniz önem vermeyince sizde önemsemiyor gibi görünmeye çalışıyorsunuz...aslında gayet de önem verdiğiniz her halinizden belli.... çünkü bu işin çocuğu torunu diye ayırt edilmez ki..özel gün özel gündür....bence yorumlarınızı şöyle yapmalıydınız....ben önem veririm ama eşim öenm vermediği için fazla ciddiye almamaya çalışıyorum...siz farklı örneklerle baskın gelmeye çalışıyorsunuz ama farkına varamıyorsunuz aslında önem verdiğiniz aşikar.....bi nevi içinde uhte kalan bir durumu baltalamaya çalışmaktır sizin bu yorumlarınız....

tümüyle katılıyorum, bütün konunun özetidir tebrik ederim :46::46::46::46:

o zaman sizin algılamanızda bi sorun var.... ben neyi kastediyorum siz nerelerden dem vuruyorsunuz... son yazdıklarınızı da okudum ve şunu anladım ki siz önem vermiyor değilsiniz ama eşiniz önem vermediği için bi nevi bu şekilde bastırmaya çalışıyorsunuz...çünkü çocukların doğum günlerini hevesle kutlayan kutlamayı bile hediye alan bi kadın ve bundan sevinç duyan bir kadın, eşinden böyle bi incelik görse eminim gayet mutlu olur...eşiniz önem vermeyince sizde önemsemiyor gibi görünmeye çalışıyorsunuz...aslında gayet de önem verdiğiniz her halinizden belli.... çünkü bu işin çocuğu torunu diye ayırt edilmez ki..özel gün özel gündür....bence yorumlarınızı şöyle yapmalıydınız....ben önem veririm ama eşim öenm vermediği için fazla ciddiye almamaya çalışıyorum...siz farklı örneklerle baskın gelmeye çalışıyorsunuz ama farkına varamıyorsunuz aslında önem verdiğiniz aşikar.....bi nevi içinde uhte kalan bir durumu baltalamaya çalışmaktır sizin bu yorumlarınız....

bastırılmış duygularım yok canım.öyle olsa 24 yılda bir yerde patlama yaşardım:34:
evet eşim özel günleri önemsemiyor.ama geçen ay evlilik yıl dönümümüz vardı.2 gün önce yemeğe çıktık.bana ayakkabı aldık geldik.:34:sadece gününde kutlamadık.:32:

hayat sadece özel günlerden oluşmuyor.her anımı ben onunla geçiriyorum.
canımın birşey çektiğinde eşime söylemeden hissedip alıp gelmesi dünyaya bedeldir.kendi için birşey almaya gidip bana alıp gelmesi de,herşeye bedeldir.bu küçük bir şeyde olabilir,büyük birşeyde hiç farketmez.benim canım istediği için gece 12 demeden gidip istediğim birşeyi alması da çok çok muhteşem:)
benim alışverişim için saatlerce mağazaları gezmesi,sevmediği halde hoş değilmidir yani.içkisi yoktur.kumarı yoktur.sigarası yoktur.dışarı alışkanlığı yoktur.her yere beraber gideriz,beraber gezeriz.beraber yeriz.evine,bana ,çocuklarına düşkündür.bunların yanında özel günlerin lafımı olur.:)))))

Son düzenleme:
özel gün kutlamamak odunluksa ben eşimden önce odunum.öyle külfet geliyor ki bana özel gnler.illa o gün eğlenmek zorundasın,illa o gün romantik takılmak zorundasın.belki o gün o modda değilim ama yok illa kutlayacaksın.canım istediği zaman eşimle özel bir şeyler yaşarım bunun saatini başkaları neden belirlesin?eşimin de o bakımdan kafası rahat evde boş yere şunu yapmadın şunu hatırlamadın diye dırdır eden biri yok.ha beklediğimi hissetse yapardı ama Allahtan ben de saçma buluyorum böyle şeyleri.:10:

özel gün kutlamamak odunluksa ben eşimden önce odunum.öyle külfet geliyor ki bana özel gnler.illa o gün eğlenmek zorundasın,illa o gün romantik takılmak zorundasın.belki o gün o modda değilim ama yok illa kutlayacaksın.canım istediği zaman eşimle özel bir şeyler yaşarım bunun saatini başkaları neden belirlesin?eşimin de o bakımdan kafası rahat evde boş yere şunu yapmadın şunu hatırlamadın diye dırdır eden biri yok.ha beklediğimi hissetse yapardı ama Allahtan ben de saçma buluyorum böyle şeyleri.:10:

o günlerde gün boyu romantik takılmak diye bi kastımız yok zaten, sabah uyandığında veya akşam eşin geldiğinde masumca öpüp, hoş bi cümle söylemenin neresinde yanlışlık var...bunun neresinde zoraki moda girmek var anlayamadım....illaki bütün gün zoraki romantik takılmaya gerek yok..belki o özel günde atılan bi mesaj bile yeterlidir....ama nedense konuyu açtığımdan bu yana, herkes o filmlerdeki dizilerdeki romantik yemek masalarını mum ışığı altında yenen yemekleri falan hayal ediyor sanırım...benim bütün kastım hatırlayıp bunu belli etmek...illaki hediyedir veya romantik dakikalardır demiyoruz....bazen hoş bi bakış tatlı bi kelime bile saatler süren romantizmden daha efdaldir....

canım böle şeyler çok tartışılır seninde diğr topıktekilerde farklı fikirler çıkıcaktır zaten herkesin doğrusu kendine sen üzüntünü dile getirmişin arkadaşının isteği özel gün ve diğer günlrde anımsanmak haklı bişi istiyor bayanlar burda da iki taraf olabiliyo tbiki
ben seni haklı bluyorum canım umarm arkdaşnn eşi değişir düzelir istediği gibi

anlayan anlar anlamayan anlamasın canım boşwer kaç defa açıklamanı yaptın sen sonuçta

bastırılmış duygularım yok canım.öyle olsa 24 yılda bir yerde patlama yaşardım:34:
evet eşim özel günleri önemsemiyor.ama geçen ay evlilik yıl dönümümüz vardı.2 gün önce yemeğe çıktık.bana ayakkabı aldık geldik.:34:sadece gününde kutlamadık.:32:

canımın birşey çektiğinde eşime söylemeden hissedip alıp gelmesi dünyaya bedeldir.kendi için birşey almaya gidip bana alıp gelmesi de,herşeye bedeldir.bu küçük bir şeyde olabilir,büyük birşeyde hiç farketmez.benim canım istediği için gece 12 demeden gidip istediğim birşeyi alması da çok çok muhteşem:)
benim alışverişim için saatlerce mağazaları gezmesi,sevmediği halde hoş değilmidir yani.içkisi yoktur.kumarı yoktur.sigarası yoktur.dışarı alışkanlığı yoktur.her yere beraber gideriz,beraber gezeriz.beraber yeriz.evine,bana ,çocuklarına düşkündür.bunların yanında özel günlerin lafımı olur.:)))))

Ne demek bastırılmış duygum yok insan uzman görüşüne karşı çıkar mı ? Aşkolsun niçin hala inkar ediyorsun ki cık cık cık çok ayıpladım seni.

ya arkadaşlar yapmayın ALLAH aşkına. her kadın özel gunlere önem verir. tamam eşiniz unutuyorsa, o gunlere önem vermiyorsa sizde "bende nasıl olsa tınlamıyom" modlarında dolaşmayın lutfen. kusura bakmasın kimse "benim için oyle gunlerin onemi yoktur" diyen kadınlara inanmıyorum. her kadın onem verir kimi ise haddinden fazla onem verir. benim gibi mesela. ha diyeceksiniz ki senin ki çok mu yapıyo. yooo yapmıyo diyemem ama odunda diyemem ortası galiba. ama o yapmıyo diyede" ben uzulmedim zaten benim için onemsizdi bugun "gibi sözlerle kendimi kandıramam. çunku oyle gunlerde daha çok ilgi bekleriz çiçek bekleriz ve ufakta olsa hediye bekleriz . ve hepimiz bekleriz

Kendi düşüncelerimi söyleyebilecek kapasiteye sahibim. Yani duygularımı düşüncelerimi dile getirmek için yardımınıza ihtiyacım yok. Dikkatli okuduysanız eşim hatırlamıyor demedim. "Sürekli kutlardı sonradan baktı bende bişey yok, bıraktı" dedim. Ve ben bu durumdan inan hiç mi hiç rahatsız değilim. Sürekli güzel söz duyduğum için eşim zaten yılın her gününde bana değer verdiği için bir alışılmışlık olabilir mi acaba. Ha sizi inandırmaya çalışmak gibi bir düşüncem de yok zaten de hani bir psikolog edasıyla kendi çapınızda duygularımıza tercüman olmaya çalışmışsınız ya güya, onun için açıklama yapma gereğini hissettim. Eğer üzülsedim benim için önemli ama eşim hatırlamıyor bu da beni üzüyor derdim. Çekineceğim biri mi var. İlla herkesle aynı fikirde olmak zorundamıyız anlayamadım. Ama seni rahatlatacak bir şey söyleyeyim madem bu kadar bizi düşünmüşsün, eşimin özel dediğimiz günlerden çok dini günlere önem vermesi isterdim, kandil gibi mesela ama yok maalesef ve bu durum beni gerçekten çok üzüyor. Başetmek için savaştım hatta yalvardım ama olmadı. Napim gidip boşanayımmı adamdan.

aaaaa ne kadar ayıp burdaki mantığa göre çoktan boşanmış olmanız gerekiyodu. Yoksa hala evlimisiniz özel günlere önem vermeyen eşinizle. Olur mu hiç gerekirse bütün bir yıl adamcağıza kan kusturun hayattan soğutun dır dır edin, ama lütfen özel günleri atlamayın. Şaka bir yana söyledikleriize aynen katılıyorum. benim alışverişim için saatlerce mağazaları gezmesi,sevmediği halde hoş değilmidir yani.içkisi yoktur.kumarı yoktur.sigarası yoktur.dışarı alışkanlığı yoktur.her yere beraber gideriz,beraber gezeriz.beraber yeriz.evine,bana ,çocuklarına düşkündür.bunların yanında özel günlerin lafımı olur. benim eşim de aynen böyle. Basit şeylerden mutlu olmayı biliyor olmamız bile çok özel bence

Back
X