en samimi arkadaşımın odun eşi...hem üzüldüm hem şükrettim...

ben sözlerimin arkasındayım kim ne derse desin onem vermiyorum diyen hiçbir kadına da ınanmıyorum. sadece kimimiz haddinden fazla onem verir okadar

ya arkadaşlar yapmayın ALLAH aşkına. her kadın özel gunlere önem verir. tamam eşiniz unutuyorsa, o gunlere önem vermiyorsa sizde "bende nasıl olsa tınlamıyom" modlarında dolaşmayın lutfen. kusura bakmasın kimse "benim için oyle gunlerin onemi yoktur" diyen kadınlara inanmıyorum. her kadın onem verir kimi ise haddinden fazla onem verir. benim gibi mesela. ha diyeceksiniz ki senin ki çok mu yapıyo. yooo yapmıyo diyemem ama odunda diyemem ortası galiba. ama o yapmıyo diyede" ben uzulmedim zaten benim için onemsizdi bugun "gibi sözlerle kendimi kandıramam. çunku oyle gunlerde daha çok ilgi bekleriz çiçek bekleriz ve ufakta olsa hediye bekleriz . ve hepimiz bekleriz

siz kendinizi her insanla birmi tutarsınız? nasıl olsa hepimiz kadınız hepimiz aynıyız herkes eşit derecede kötü eşit derecede iyi mi dersiniz?...yani kısaca siz bekliyorsunuz diye herkeste bekleyecek değil..

herhalde bende bi gariplik var :1: ben genelde unutuyorum bu tarz ozel gunleri :1: esim hatirlar sagolsun :16: :nazar:

ben illa hediye filan beklemem, ama saka yollu takilirim iste bana ne alacaksin filan gibisinden :1::1: almayincada kapris yapmam.. zaten birbirimize harici diger gunlerde istedigimiz seyleri aliyoruz..kiyafet vs gibi seyler. kimse karsidakinden birsey beklemiyor sanirim. gecen sene evlilik yildonumumuzde ipek bir esarp almisti, koskoca bir buket cicek ve kocaman bir yas pasta :56: annemler kardeslerim filan biliyorlarmis ama bana birsey dememisler :9: hatta eve erken geldigim icin yakmasi gereken mumlari bile yakmaya vakit bulamamisti :9: surprizine cok sevindim, ama yapmasada olurdu...sirf bu yuzden odun demezdim esime...madem oyle odunlari sevmiyorsun sen yapta esin surpriz gorsun :34: surprizlerin sadece erkekler tarafindan beklenmesi haksizlik bana kalirsa...

bir arada olup iki guzel soz soylemek ve vay beee nasil gecti onca zaman demek daha guzel, omur boyu bir arada olmak icin dua edip dilekler tutmakta guzel...hersey maddiyat degil tabii, ama olsada fena olmaz :1: ...sadece bu isi zorunluluk haline getirmek yanlis bana kalirsa :14:

Son düzenleme:
Bu özel günler yüzünden kaç kişinin ocağı kısılıyor mutluluğu sönüyor.

Arkadaşının eşi özel gün inceliğinden bağımsız olarak,
düşüncesiz, kalp kırmaktan çekinmeyen, emeğe değer vermey...... gibi huyları, huysuzlukları olan bir adammış.

Arkadaşın tanıyor eşini. Bile bile lades yapmaması lazım. Sonra bu lades kemiği niye kırıldı.

eşim çok iyi bi insandır, merhametlidir.. çok iyi bi babadır.. çocuklarına aşıktır. her zaman, her yerde sevgisini, ilgisini göstermekten çekinmez.. çok iyi bi evlattır.. anne babasına hem maddi hem manevi destek olmaya çalışır.. ve çok iyi bi eştir.. benim düşüncelerim onun için önemlidir.. isteklerim onun için ön plandadır hep.. saygılır, merhametlidir bana karşı...söylemesede sevgisini anlarım bakışlarından.. ama özel günlerin hiç birini hatırlamaz. hediye çiçek vs almaz, iltifat etmez öle sık sık.. ama bilirim art niyet olmadığını.. tamamen kendi kişiliği ile alakalı.. kendini ne kadar zorlasada yapamaz... bana kuzularımın annesi diye seslenmesinden, her zaman her yerde,sabrımı, merhametimi, ve anneliğimi başkalarına karşı övmesinden, bişey anlattığm zaman, elini çenesinin altına koyup sanki dünyanın en önemli konuşmasını dinliyomuş gibi beni dinlemesinden, yaptığım yemeği beğenmediği zaman, çaktırmamasından ve tabağını bitirmek için insanüstü bi çaba harcamasından :) saygıılı olmasından, hatalı olduğunu anladığı zaman özür dilemeyi bilmesinden anlarım beni ne kadar çok sevdiğini.. evet, hiçbir özel günü hatırlamaz, önem vermz.. çiçekle hediyeyle eve gelmez, romantik değildir hiç.. ama bunlarda yaptıklarının yanında nazar boncuğu olsun... yakışıklı veya zengin olması hiç önemli değil.. insanı huy sevdirir.. size verdiği değer sevdirir.. işte bu yüzden ben eşimi çok seviyorum.. eşliğine, babalığına insanlığına hayran olduğumu saklayamıyorum..

ya arkadaşlar yapmayın ALLAH aşkına. her kadın özel gunlere önem verir. tamam eşiniz unutuyorsa, o gunlere önem vermiyorsa sizde "bende nasıl olsa tınlamıyom" modlarında dolaşmayın lutfen. kusura bakmasın kimse "benim için oyle gunlerin onemi yoktur" diyen kadınlara inanmıyorum. her kadın onem verir kimi ise haddinden fazla onem verir. benim gibi mesela. ha diyeceksiniz ki senin ki çok mu yapıyo. yooo yapmıyo diyemem ama odunda diyemem ortası galiba. ama o yapmıyo diyede" ben uzulmedim zaten benim için onemsizdi bugun "gibi sözlerle kendimi kandıramam. çunku oyle gunlerde daha çok ilgi bekleriz çiçek bekleriz ve ufakta olsa hediye bekleriz . ve hepimiz bekleriz

Ben kusura baktım ve önem vermem dediğim için yazma gereği hissettim. İnanmam diyerek bunu yazan insanları yalancı konumuna düşürdüğünüzü farkında mısınız ? Yoksa lafın nereye gittiğini bilmeyerek mi yazdınız ?

Her insan sırf kadın diye aynı kalıptan, aynı tornadan çıkmak zorunda mı ?

Sizin önem verdiğinize sırf kadınız diye bende mi önem vermek zorundayım. Unutmayın ki yüzlerimiz, parmak izlerimiz gibi huylarımızda başka başka. Eğer kişileri tanımıyorsanız itham etmeyeceksiniz.

Son düzenleme:
kızlar gelen yorumların hepsini okudum tek tek.....geneli hak vermekle birlikte aksini iddia edenlerde var elbetteki...
herkesin fikrine saygı duyuyorum kesinlikle..ama fikrimi belirtmeden geçemeyeceğim....
özel günlerden kasıt olarak ekonomiyi kapitalizmi örnek gösterenler olmuş...sözüm onlara...evet sevgililer günü bilmem anneler öğretmenler kadınlar günü gibi günlere bende karşıyım...
heleki en kızdığım sevgililer günüdür...tamamen ticari olduğunu düşünüyorum bende....
ama benim bu konuyu açarken ki kastım eşler arsındaki özel günlerdi...mesela evlilik yıldönümü ve doğum günü....
bu tarz şeylerden hoşlnamayan bayanlar olarak soruyorum size...öenmsemiyor olabilirsiniz....ama allah aşkına biraz düşünerek yorum yapın...
bütün bu özel günleri saçma bulan bayanlara gerçekten şaşmış durumdayım....hangi kadın eşinden doğum günü için hoş bi söz duymayı istemez yaa..
hangi kadın evlilik yıldönümünde eşinin güzel bi busesiyle kutlanmak istemezki...hangi kadın seninle evleneli şu kadar sene oldu hayatımın şu kadarını senle paylaştım iyiki varsın iyikik yanımdasın gibi hoş cümleler beklemezki....
elbette günlerle sınırlamadım bunu veya hediye şartı ile sınırlamadım...onlar teferruat elbette...
ama şuan çıkıpta ben asla doğum günümde veya evlilik yıldönümümde hoş bişey duymayı eşimden ufacıkda olsa bi hediye almayı istemem sevmem hoşlanmam diyenler için şaşkınlık içerisindeyim gerçekten.....
bir kadının yaradılışında vardır beğenildiğini sevildiğini hissetmek, değer görme ihtiyacı kadının yaradılış sıfatlarından biridir.....
bu yüzden kadınlar erkeklere nazaran daha narin daha duygusal yaradılmıştır.... bu yüzden kadınlarda bu bir ihtiyaçtır....
bir kadın gerçketen sevgi ilgi değer hatırlanmak gibi duyguları barındırmıyor ve bir ihtiyaç gibi hissetmiyorsa ben bunun altında normal dışı sebepler ararım.....
ya hiç böyle bişeyi tadmamıştır yada yetiştirilme şeklinde hiç karşılaşmadığı için bilmiyordur....
aksi halde bütün kadınlar değer sevgi ilgi alaka vs duyguları tadmayı yaşamayı ister.....

kızlar gelen yorumların hepsini okudum tek tek.....geneli hak vermekle birlikte aksini iddia edenlerde var elbetteki...
herkesin fikrine saygı duyuyorum kesinlikle..ama fikrimi belirtmeden geçemeyeceğim....
özel günlerden kasıt olarak ekonomiyi kapitalizmi örnek gösterenler olmuş...sözüm onlara...evet sevgililer günü bilmem anneler öğretmenler kadınlar günü gibi günlere bende karşıyım...
heleki en kızdığım sevgililer günüdür...tamamen ticari olduğunu düşünüyorum bende....
ama benim bu konuyu açarken ki kastım eşler arsındaki özel günlerdi...mesela evlilik yıldönümü ve doğum günü....
bu tarz şeylerden hoşlnamayan bayanlar olarak soruyorum size...öenmsemiyor olabilirsiniz....ama allah aşkına biraz düşünerek yorum yapın...
bütün bu özel günleri saçma bulan bayanlara gerçekten şaşmış durumdayım....hangi kadın eşinden doğum günü için hoş bi söz duymayı istemez yaa..
hangi kadın evlilik yıldönümünde eşinin güzel bi busesiyle kutlanmak istemezki...hangi kadın seninle evleneli şu kadar sene oldu hayatımın şu kadarını senle paylaştım iyiki varsın iyikik yanımdasın gibi hoş cümleler beklemezki....
elbette günlerle sınırlamadım bunu veya hediye şartı ile sınırlamadım...onlar teferruat elbette...
ama şuan çıkıpta ben asla doğum günümde veya evlilik yıldönümümde hoş bişey duymayı eşimden ufacıkda olsa bi hediye almayı istemem sevmem hoşlanmam diyenler için şaşkınlık içerisindeyim gerçekten.....
bir kadının yaradılışında vardır beğenildiğini sevildiğini hissetmek, değer görme ihtiyacı kadının yaradılış sıfatlarından biridir.....
bu yüzden kadınlar erkeklere nazaran daha narin daha duygusal yaradılmıştır.... bu yüzden kadınlarda bu bir ihtiyaçtır....
bir kadın gerçketen sevgi ilgi değer hatırlanmak gibi duyguları barındırmıyor ve bir ihtiyaç gibi hissetmiyorsa ben bunun altında normal dışı sebepler ararım.....
ya hiç böyle bişeyi tadmamıştır yada yetiştirilme şeklinde hiç karşılaşmadığı için bilmiyordur....
aksi halde bütün kadınlar değer sevgi ilgi alaka vs duyguları tadmayı yaşamayı ister.....

her kadın ilgiyi sever:31: özel günlerde hediye olmasa bile kocamızdan duyacağımız güzel bir söz bir gülücük yada bir öpücük hangi kadının hoşuna gitmez ki
benim koca da maalesef pek önemsemez ben söylerim şöyle yapalım bana bunu al diye ne yapayım üzülüp hayıflanmaktansa böyle kendi kendimi mutlu etmeye çalışıyorum bir de bunun için canımı sıkmak istemiyorum:50:

Parmak kaldırıyorum ben :))

Çünkü eşim sizin o güzel tabir ettiğiniz cümleleri genelde yıl içinde tüketir, özel günlere saklamaz. Tüm hayatımız kavgasız gürültüsüz, kıskançlık olmadan, birbirimizi boğmadan, birey olduğumuzu unutmadan, özelimizinde olabileceği bilinciyle, birbirimizin telefonlarını maillerini kurcalamadan, şifresinin peşine düşmeden, anamızı, babamızı, ailelerimizi dert etmeden, sevgi saygı dolu bir ortamda geçiyor.

Ben bu adamla bir ömür geçireceksem tek bir günde ki performansına değil, tüm hayatımdaki performansına bakarım.

Belli ki bunu izah etmem ve anlamanız çok zor.

Ben kusura baktım ve önem vermem dediğim için yazma gereği hissettim. İnanmam diyerek bunu yazan insanları yalancı konumuna düşürdüğünüzü farkında mısınız ? Yoksa lafın nereye gittiğini bilmeyerek mi yazdınız ?

Her insan sırf kadın diye aynı kalıptan, aynı tornadan çıkmak zorunda mı ?

Sizin önem verdiğinize sırf kadınız diye bende mi önem vermek zorundayım. Unutmayın ki yüzlerimiz, parmak izlerimiz gibi huylarımızda başka başka. Eğer kişileri tanımıyorsanız itham etmeyeceksiniz.

lafın nereye gittiğini pekala bilerek yazdım. inanmıyorum ve inanmayacağım . gayet açık bir şekilde de izah ettim sanırım.

ben o tür günlere önem vermem şahsen. geçen doğum günüm diye eşim hediye ve pasta almış gelmiş sağolsun ama ne gerek vardı ki? hiç beklemem hediye filan bir öpücük yeterdi....

lafın nereye gittiğini pekala bilerek yazdım. inanmıyorum ve inanmayacağım . gayet açık bir şekilde de izah ettim sanırım.

Tanımadığınız insanları yalancılıkla itham ettiğinizi ısrarla hatırlatmama rağmen hala aynı tavrı takındığınız için aynen sizin dediğiniz gibi kusura bakmayın ama "terbiyesizliğin lüzümu yok" deme gereği hissettim.

Çünkü asgari müşterekte kafası çalışan bir insan kusura bakmayın o anlamda dememiştim der. çünkü alınan herhangi bir terbiye gereğidir bu, eğer tabiki alınmışsa.

Siz kimsiniz ki tanımadığınız insanları itham edebiliyorsunuz. Sizin gibi hadsiz ve terbiyesiz birine bir daha cevap vermem zaten mümkün değil, o yüzden istediğiniz kadar tırnaklarınızı çıkarın, istediğinizi yazın umurumda olmaz, aynı gerçek hayatta sizin gibi tipler hiç umurumda olmadığı.

Son düzenleme:
bizim özel gün takıntımız yok tabiki hatırlamasını isterim ama her seferinde ayrı plan program gereksiz zaten uzun ilişkilerde her seferinde farklı ne planlayacaksın beni sevdiğini hissettirdiği sürece istediği kadar unutup odun olabilir sorun yok yani

slm kızlar..
ilk olarak şunu sorayım sizlere...eşiniz hakkında odun diyebilirmisiniz? :)
örneğin özel günlere değer vermese, ciddiye almasa hatta alay geçse saçma bulsa...
bırakın hediye almayı ağız ucuyla bile hoş bişey söylemese...
süprizdi heyecandı hoşluktu..bomboş bi adam olsa....
varmı evet ben varım diyen...benim eşim aynen böyle diyecek ? :)
bugün 12 senelik dostumun eşinin huyunu dinledim ve üzüldüm gerçekten..
benim eşimde çok nadiren unutur falan ama arkadaşımın eşini dinleyince şükrettim halime... :)
sizlerden böylesi varmı merak ettim ? :)

farklı bir dünyadamı yaşıyoruz sizinle bana tüm yazdıklarınız çok normal geldi, erkeklerin yüzde80ini arkadaşınızın eşi gibi zaten, erkeklerin kafalarının işleyişiyle ilgili bir şey bu. odun deriz kereste deriz hatta öküz deriz kızınca ama bunda katlanılmayak bişey yok, döveni kovanı çalşmayanı aldatanı vs varken varsın önemli gün hatırlamasın.

Parmak kaldırıyorum ben :))

Çünkü eşim sizin o güzel tabir ettiğiniz cümleleri genelde yıl içinde tüketir, özel günlere saklamaz. Tüm hayatımız kavgasız gürültüsüz, kıskançlık olmadan, birbirimizi boğmadan, birey olduğumuzu unutmadan, özelimizinde olabileceği bilinciyle, birbirimizin telefonlarını maillerini kurcalamadan, şifresinin peşine düşmeden, anamızı, babamızı, ailelerimizi dert etmeden, sevgi saygı dolu bir ortamda geçiyor.

Ben bu adamla bir ömür geçireceksem tek bir günde ki performansına değil, tüm hayatımdaki performansına bakarım.

Belli ki bunu izah etmem ve anlamanız çok zor.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kadin erkek herkesin hosuna gider bir buseyle gunun kutlanmasi vs vs vs...ama sirf hediye almadi diye ya da sizin kadar onem vermiyor diye ona odun demek??? bundan bahsettiniz sanirim konuyu acarken :14:

benim eşim eğer unutmazsa kutlar. pek unutmaz da.. ama hediye almaz. ben de hediye sevmem zaten. çünkü çoğunlukla alınan hediyeleri beğenmem. kullanmam. o zaman da üzülürüm. yazık oldu diye.

daha öncede yazdım,benim eşimin özel günlere alejisi vardır hoşlanmaz diye,ama kesinlikle odun değildir.istediğim bir şeyi saat gözetmeksizin gider alır gelir.yeter ki ağzımdan çıksın.ya da aradığım bir şeyi bulmak için saatlerce benimle gezer.hatta hiç unutmam ramazan öncesi,pazar günü bir şey istedim.onu bulmak için yaşadığımız yerdeki tüm marketleri saatlerce gezdik.bunlar özel günleri sevmemesinden daha önemlidir benim için:34:

Back
X