- 13 Haziran 2011
- 12.729
- 7.842
- 448
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
ben sözlerimin arkasındayım kim ne derse desin onem vermiyorum diyen hiçbir kadına da ınanmıyorum. sadece kimimiz haddinden fazla onem verir okadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar yapmayın ALLAH aşkına. her kadın özel gunlere önem verir. tamam eşiniz unutuyorsa, o gunlere önem vermiyorsa sizde "bende nasıl olsa tınlamıyom" modlarında dolaşmayın lutfen. kusura bakmasın kimse "benim için oyle gunlerin onemi yoktur" diyen kadınlara inanmıyorum. her kadın onem verir kimi ise haddinden fazla onem verir. benim gibi mesela. ha diyeceksiniz ki senin ki çok mu yapıyo. yooo yapmıyo diyemem ama odunda diyemem ortası galiba. ama o yapmıyo diyede" ben uzulmedim zaten benim için onemsizdi bugun "gibi sözlerle kendimi kandıramam. çunku oyle gunlerde daha çok ilgi bekleriz çiçek bekleriz ve ufakta olsa hediye bekleriz . ve hepimiz bekleriz
ya arkadaşlar yapmayın ALLAH aşkına. her kadın özel gunlere önem verir. tamam eşiniz unutuyorsa, o gunlere önem vermiyorsa sizde "bende nasıl olsa tınlamıyom" modlarında dolaşmayın lutfen. kusura bakmasın kimse "benim için oyle gunlerin onemi yoktur" diyen kadınlara inanmıyorum. her kadın onem verir kimi ise haddinden fazla onem verir. benim gibi mesela. ha diyeceksiniz ki senin ki çok mu yapıyo. yooo yapmıyo diyemem ama odunda diyemem ortası galiba. ama o yapmıyo diyede" ben uzulmedim zaten benim için onemsizdi bugun "gibi sözlerle kendimi kandıramam. çunku oyle gunlerde daha çok ilgi bekleriz çiçek bekleriz ve ufakta olsa hediye bekleriz . ve hepimiz bekleriz
bu tarz şeylerden hoşlnamayan bayanlar olarak soruyorum size...öenmsemiyor olabilirsiniz....ama allah aşkına biraz düşünerek yorum yapın...
bütün bu özel günleri saçma bulan bayanlara gerçekten şaşmış durumdayım....hangi kadın eşinden doğum günü için hoş bi söz duymayı istemez yaa..
hangi kadın evlilik yıldönümünde eşinin güzel bi busesiyle kutlanmak istemezki...hangi kadın seninle evleneli şu kadar sene oldu hayatımın şu kadarını senle paylaştım iyiki varsın iyikik yanımdasın gibi hoş cümleler beklemezki....
elbette günlerle sınırlamadım bunu veya hediye şartı ile sınırlamadım...onlar teferruat elbette...
ama şuan çıkıpta ben asla doğum günümde veya evlilik yıldönümümde hoş bişey duymayı eşimden ufacıkda olsa bi hediye almayı istemem sevmem hoşlanmam diyenler için şaşkınlık içerisindeyim gerçekten.....
Ben kusura baktım ve önem vermem dediğim için yazma gereği hissettim. İnanmam diyerek bunu yazan insanları yalancı konumuna düşürdüğünüzü farkında mısınız ? Yoksa lafın nereye gittiğini bilmeyerek mi yazdınız ?
Her insan sırf kadın diye aynı kalıptan, aynı tornadan çıkmak zorunda mı ?
Sizin önem verdiğinize sırf kadınız diye bende mi önem vermek zorundayım. Unutmayın ki yüzlerimiz, parmak izlerimiz gibi huylarımızda başka başka. Eğer kişileri tanımıyorsanız itham etmeyeceksiniz.
lafın nereye gittiğini pekala bilerek yazdım. inanmıyorum ve inanmayacağım . gayet açık bir şekilde de izah ettim sanırım.
slm kızlar..
ilk olarak şunu sorayım sizlere...eşiniz hakkında odun diyebilirmisiniz? :)
örneğin özel günlere değer vermese, ciddiye almasa hatta alay geçse saçma bulsa...
bırakın hediye almayı ağız ucuyla bile hoş bişey söylemese...
süprizdi heyecandı hoşluktu..bomboş bi adam olsa....
varmı evet ben varım diyen...benim eşim aynen böyle diyecek ? :)
bugün 12 senelik dostumun eşinin huyunu dinledim ve üzüldüm gerçekten..
benim eşimde çok nadiren unutur falan ama arkadaşımın eşini dinleyince şükrettim halime... :)
sizlerden böylesi varmı merak ettim ? :)
Parmak kaldırıyorum ben :))
Çünkü eşim sizin o güzel tabir ettiğiniz cümleleri genelde yıl içinde tüketir, özel günlere saklamaz. Tüm hayatımız kavgasız gürültüsüz, kıskançlık olmadan, birbirimizi boğmadan, birey olduğumuzu unutmadan, özelimizinde olabileceği bilinciyle, birbirimizin telefonlarını maillerini kurcalamadan, şifresinin peşine düşmeden, anamızı, babamızı, ailelerimizi dert etmeden, sevgi saygı dolu bir ortamda geçiyor.
Ben bu adamla bir ömür geçireceksem tek bir günde ki performansına değil, tüm hayatımdaki performansına bakarım.
Belli ki bunu izah etmem ve anlamanız çok zor.