- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
dikkatli okursan orada sadece evini geçindirmesi yazmıyor sizin yazdıklarınızı sizi mutlu ediyor mu onun içine katmıştım. sırf özel günleri kutlamayı sevmiyor böyle şeyleri çocukca görüyor diye odun diye yaftalamak onu her gün karısını aldatan bir playboy gibi bir şeytan gibi bir cüzzamlı hasta gibi görmek bence çok saçma. erkekler yapı itibari ile böyle şeylere gereksiz gözüyle bakarlar ve bence haklı yanlarıda var ve onları böyle kabul etmekten başka çaremiz yok yeterki asli görevlerini yerine getirsin, arada bir iki güzel söz söylesin, derdini tasısını bizimle paylaşsın, çocuklara örnek bir baba olsun, eve haram lokma sokmasın, elaleme muhtaç etmesin asıl önemli olan bunlardır. ama siz ben bunlara önemli deil önemli olan içinden gelmesede sırf ben böyle istiyorum diye yapmacık, yalandan ve samimi olmayan hareketlerle benimle ilgilensin istiyorsanız saygı duyarım.
yapmacık olanı kim isterki...bunun sorusu bile üzücü... ben diyorum ki sadece evini geçindirmesi haram lokma sokmaması iyi bi baba olması vs gibi unsurlar evlilikte tam manasıyla yeterlimidir sizce.... sizde demişsiniz hani arada bir de olsa güzel bi söz söylese falan diye...onu kastediyorum işte...bu adamda güzelliğin hoşluğun zerresi yok... üzüldüm dediğim nokta buydu...aksine kendi yapmazmış yapmadığı gibi baksanıza karısının yaptıklarına ne laflar etmiş... elbette odun yaftası belki bi nebze şık olmuyor ama açıkçası benim eşim böyle olsa sevgiye dair hiç bişey yapmasa kusura bakmayın ben odun derim..şükür ki eşim öyle değil... ama arkadaşıma da üzüldüm hemde çok.... çünkü ne hayallerle evlendiler...üstelik bu adam 6 yıl boyunca romantizmi diz boyu uyguladı durdu..hatta biz imrenirdik kıskanırdık ah ah inşallah bizede böyle biri denk gelir diye...ama evlenince adam odun mu odun oldu işte....sadece evine bakması vb. gibi unsurlar yeterli değildir benim görüşüm...sizin görüşünü böyleyse saygı duyarım tabi..