En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

dün 2. kez big fish'i izledim,
sonuna kadar tuttum kendimi ama yine ağladım sonunda...
çok güzeldi ya.. tim'in en güzel masalı..

prensesin uykusuyum ödevimi yapamdımkaydirigubbakcemile3
hafta sonu netimde sorun vardı izleyemedim o yüzden ya, evdekilerden izledim mecburen=((

Stranger Than Fiction / Lütfen Beni Öldürme

çok qüzel ve değişik bir kurqu ve senaryosu var mükemmel olmasada qüzel ve ilqinç bir film ..ztn Will Ferrel adamım var :).. suratı bile komik ya bayılıyorum bu adama kaydirigubbakcemile3

of ben hala Arizona Dream in etkisinden çıkamadım uzun bir sürede çıkamıyacağım sanırım kızlar :)) bu filmden daha iyisi qelene kadar ..en iyisi bu !

tvye takılıyorum denk gelirse i filmler seyrediyorum.
indirme lüksüm yok. sinema lüksümde. yeni gelen bişide yok elime.(

dün 2. kez big fish'i izledim,
sonuna kadar tuttum kendimi ama yine ağladım sonunda...
çok güzeldi ya.. tim'in en güzel masalı..

her izlediğimde ayrı etkilenirim, çok güzel bir film...
Sonunda Karayip Korsanları 2 ve 3 izliyebildim...
Çok güzeldi yine
Eğlenceliydi..
Tavsiye ederim muhakak izleyin..
1,2,3 hepsi birbirinden leziz filmlerdir
bence çok ilginç bir senaryo, hiç sıkılmadan merakla izlemiştim.
of ben hala Arizona Dream in etkisinden çıkamadım uzun bir sürede çıkamıyacağım sanırım kızlar :)) bu filmden daha iyisi qelene kadar ..en iyisi bu !

Arizona Dream'in etkisinden çıkmak zor biliyorum opuyorumnanaktan

şimdi bunu bitirdim, hoş filmdi ama yinede imdb puanını fazla buldum, imdb puanı 7.4

dün qece 2 film izledim..

Ferris Bueller's Day Off .. Filme haksızlıkta etmek istemem 80lerde iyi olabilir ama 2000lerde ı ıh :) :sinifsinif: neden çekildiğine anlam bile veremedim sıkılarak izledim..

Stardust / Yıldız Tozu .. Filmin hoş bir havası var.. masalsı filmlere bayılırım ama bu film hem mutlu sona qideceğini başından beri belli ediyor hemde bu mutlu son yolunda qereksiz uzatmalar yapıyor.. hadi hadi bitsin artık dediğim oldu ..çok sevdiğimi söyleyemiyeceğim.. Filmdeki en hoşuma qiden şey hayaletlerin kendi aralarındaki muhabbetleri ve Robert De Niro lu sahneler oldu :)

stardust (yıldız tozu) şeker bir filmdi bence, robert de niro da ağır adamlıktan sıyrılıp bambaşka bir karakterle görünüyordu, ışıl ışıl güzel bir filmdi bu, sıkılmadım ben açıkçası opuyorumnanaktan

konusu ne çok mu güzel bu film.merak ettim ben de alasm bariCADIARZU

BIG FISH (BÜYÜK BALIK)

Oyuncular

Ewan McGregor (Genç Edward Bloom) , David Denman , Albert Finney (Yaşlı Edward Bloom) , Billy Crudup (William Bloom) , Jessica Lange (Sandy Bloom) , Alison Lohman (Genç Sandy Bloom) , Helena Bonham Carter (Jenny) , Steve Buscemi (Norther Winslow) , Danny DeVito (Amos)

William Bloom, babası kanser nedeniyle ölüm döşeğinde olduğu için, aile evine geri döner. Gezgin bir satıcı olan babasını yakından tanımak için, efsanevi bir kişiliği olan adamın gençliğinde yaşadıklarına dair öyküler toplamaya başlar.

Babasının yaşadıklarına dair efsaneler ve mitler, bir puzzle'ın parçaları gibi yerine oturacak ve anlaşılması güç olan adamın yaşamını zaferleriyle ve zaaflarıyla ortaya dökecektir.

gerçekten masalsı bir anlatımı var, izlemeni tavsiye ederim, konusu kısaca bu kaydirigubbakcemile5

bence arkadaş arizona dream i sormuş tuceee. ama eylul.b sen ikisinide izle bence tatlım ... arizona dream çok farklı bir tarz yalnız severmisin bilemiyorum ama benim en iyilerim de ilk sıralarda :)

bence arkadaş arizona dream i sormuş tuceee. ama eylul.b sen ikisinide izle bence tatlım ... arizona dream çok farklı bir tarz yalnız severmisin bilemiyorum ama benim en iyilerim de ilk sıralarda :)

olabilir kaydirigubbakcemile3 arizona dream bambaşka bir kategoride, benim de ilklerim arasındadır :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…