En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

kıza bakıcısı tecavüz etti canım; kıza aşık olduğu halde tecavüz etti ve kız hamile kaldı, iyileşti senağlama

9 u izledim bugun.. tam bir hayal kirikligi.. tim burtondan beklemezdim boyle birsey acikcasi.. fiyasko bir film.. ne basi belli ne sonu belli.. surekli bir kacma kovalamaca, kendi aralarindaki muhabbet yani.. oyle yuksek bir beklentiniz olmasin bu filmden sakin.. begenmedim ben. tavsiye etmiyorum..

prenses im juli konusuna gelecek olursak, siradan bir hikaye bence.. siradan hikayeleri izlemeyi sevmiyorum belki de bilmiyorum.. siradan olursa ancak guney kore filmi olursa izlerim yani.. oyle garip takintilarim var iste film konusunda.. :)

kıza bakıcısı tecavüz etti canım; kıza aşık olduğu halde tecavüz etti ve kız hamile kaldı, iyileşti senağlama

Ciddi misin yaa :bbo:
O kadar saf bi aşkla seviyodu ki konduramadım ben
meğer saflık bendeymiş, erkek işte :umursamaz:

Ciddi misin yaa :bbo:
O kadar saf bi aşkla seviyodu ki konduramadım ben
meğer saflık bendeymiş, erkek işte :umursamaz:

yok canım yaa. adam ztn sapkın bir aşk hissediyor kıza karşı.. ilişkileri olduğunu düşünüyor . onunla konuşması falanda ztn filmin vermek istediği msj "çocuk saf ve feci bir aşık" ..
tecavüz etmiş sayılmaz onun düşüncelerine göre :)

bu arada filmi izlemeyenler ve izlemek isteyenler dövecekler bizi :)) filmi anlattık ,ben sinir olurum böle şeylere

Yok canım izleyecek olanlar okumaz, ben okumamıştım filmin adının geçtiği yerleri, sonradan okudum zemuszemus

ne güzel bi sürü bi sürü film seyrediyorsunuz...sizi okumak çok zevkli..
bi bakındım önceki sayfalara. fargo ve konuş onunla vardı sanırım seyrettiklerimden.bişi daha vardı unuttum şimdi...ikiside çokkkk iii filmler...
bende bol bol film fragmanları seyrediyorum. 2012yi ezberledim. avatarı çok merak ediyorum.kış güzel geçecek gibi...tvde de ii yapımlar var hatta bu sabah Casablanca vardı((

Sen niye fragmanları izleyip filmleri izlemiyosun canım?

az önce 6. hissi izledim seneler önce parça parça izlemiştim dolayısıyla film hakkında "i see dead people" dan başka bişey hatırlamıyordumCADIARZU
ama her ne kadar hatırlamasam da çok özlemişim filmi iyi geldi akşam vakti

Sonunda bende 9 u izledim.. filmi beğenmediğimi söyleyemiyeceğim ,film güzel ama bu kesinlikle uzun metrajlı bir film değil arkadaşlar ya.. kısa film tadında bence.yani film izlemeye heveslenip bu filmi izlerseniz hayalkırıklığına uğrarsınız (zannedersem kısa filmden uzun metrajlı filmi yapılmış ama bana göre kısa film olarak kalmış ) iyi vakit geçirdim ama tadı damağımda kaldı :))

filmde dans müziği çalarken makinenin gelişi ,ağır çekim çok çok gzldi :)

böyle bir film varmi . .:uhm:

Varmış canım ben de şimdi baktım. Evet belgesel.
21 Aralık 2012de dünya üzerinde yıkıcı etki (kıyamet) kehanetine itirazlar yükseliyor akannehir
Merak ettim izlicem galiba

Son düzenleyen: Moderatör:
indirmeyi bilmiyorum( koçişde öğretmiyo online oyun oynadığı için hızını düşürürmüşüm((

İndirmek yerine izleyebilirsin de. Ben torrent'tan indiriyorum nerelerden izlendiğini bilmiyorum ama googledan bulabilirsin yerimseniben

Arkadaşlar dün DISTRICT 9 filmini izledim; bilimkurgu filmlerini pek sevmesem de konusu,senaryosu gayet özgün, bu kadar kurmaca senaryoyu belgesel kıvamında çekmişler üstelik, bence tek kelimeyle bir BAŞYAPIT, müzikleri de çok tatlı, filmin sonu biraz açık bırakılmış, sanki devamı gelecek gibi göz kırpıyor. bu filmi KAÇIRMAYIN.

KONU:
30 yıl önce uzaylılar dünyayla ilk bağlantılarını kurarlar. ınsanlar onlardan ya bir saldırı ya da büyük bir teknolojik ilerleme geleceğini bekliyorlardır. Fakat hiçbiri olmaz. Aksine, kendi gezegenlerinde son hayatta kalan uzaylılar sığınmak için dünyamıza gelirler. Tüm dünya devletleri onlarla ne yapacaklarını tartışırken, yaratıklar Güney Afrika'da District 9 olarak tanımlanan bir yere geçici olarak yerleştirilirler.

Artık, uzaylıların dünyada bulunmasıyla ilgili sabırlar tükenmiştir. Uzaylılar üzerindeki kontrol, Multi-National United (MNU)'a verilmiştir. Bu özel şirket eğer uzaylıların silahlarından yapabilirlerse muazzam paralar kazanma peşindedir. Fakat şirket başarısız olmuştur, çünkü silahların aktivasyonu için gereken şey uzaylı DNA'sıdır.

Bir MNU çalışanı olan Wikus van der Merwe, DNA'sını değiştiren gizemli bir virüsü kapınca, insanlar ve uzaylılar arasındaki tansiyon had safhaya gelir. Aynı zamanda Wikus en fazla peşinden koşulan ve en değerli adamı olmuştur. O, uzaylıların teknolojisini çözecek anahtardır. Şimdi Wikus'un bulunduğu düşmanca ortamda saklanacak sadece bir yeri vardır: District 9.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…