Kızlar Hable con ella'yı izledim akşam, gerçekten değişik güzel filmdi.
Başlarda yok canım bu adam ne yaparsa yapsın sevilmez falan derken sonlara doğru içim burkuldu. Ama benim anlamadığım o kıza kim tecavüz etti ve nasıl iyileşti :kedi:
kıza bakıcısı tecavüz etti canım; kıza aşık olduğu halde tecavüz etti ve kız hamile kaldı, iyileşti senağlama
Ciddi misin yaa :bbo:
O kadar saf bi aşkla seviyodu ki konduramadım ben
meğer saflık bendeymiş, erkek işte :umursamaz:
Ciddi misin yaa :bbo:
O kadar saf bi aşkla seviyodu ki konduramadım ben
meğer saflık bendeymiş, erkek işte :umursamaz:
yok canım yaa. adam ztn sapkın bir aşk hissediyor kıza karşı.. ilişkileri olduğunu düşünüyor . onunla konuşması falanda ztn filmin vermek istediği msj "çocuk saf ve feci bir aşık" ..
tecavüz etmiş sayılmaz onun düşüncelerine göre :)
bu arada filmi izlemeyenler ve izlemek isteyenler dövecekler bizi :)) filmi anlattık ,ben sinir olurum böle şeylere
ne güzel bi sürü bi sürü film seyrediyorsunuz...sizi okumak çok zevkli..
bi bakındım önceki sayfalara. fargo ve konuş onunla vardı sanırım seyrettiklerimden.bişi daha vardı unuttum şimdi...ikiside çokkkk iii filmler...
bende bol bol film fragmanları seyrediyorum. 2012yi ezberledim. avatarı çok merak ediyorum.kış güzel geçecek gibi...tvde de ii yapımlar var hatta bu sabah Casablanca vardı((
Sen niye fragmanları izleyip filmleri izlemiyosun canım?
böyle bir film varmi ..:uhm:
böyle bir film varmi . .:uhm:
indirmeyi bilmiyorum( koçişde öğretmiyo online oyun oynadığı için hızını düşürürmüşüm ((
DISTRICT 9 çok mrk ettim şimdi sen söyleyince tuce, hiç ilgimi çekmemişti. fırsat bulursam izlerim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?