En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

bilmiorum kizlar izledinizmi ama bruce willisi cok begenirim adam ne kadar yaslansada hep mavi aydaki david gibi:)

şu yolcular(passengers) aylardır kenarda izlenmeyi bekliyo, gerilim lafını duyunca bile gerilen biri olarak cesaret edip izleyemedim bi türlü :CüvCüv:
dün de ölü kız (the dead girl) izledim, iyiydi bence izlenir.

selam kızlar yeni katıldım aranıza bende sıkı bi sinema takipçiyim. yolcuları izledim şu kadarını diyebilirimki 6. hisin değişik bi versiyonu izleyince aynısını görüyosunuz tabi oraya gelene kadarda bayağı sıkıyo kısacası tavsiye etmem .

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events | Talihsiz Serüvenler Dizisi

Uzun zamandır izlemek istiyordum dün fırsat buldum .Film insanı farklı bir psikolojiye sokuyor :) mekanlar ,karakterler çok yaratıcı . Eğlenceli bir macera ,izlemeye değer...

talishiz seruvenler dizisini bende yillar evvel izlemistim. cok guzeldi cok kaliteli bir yapim. cok da eglenceli ayrica.

hikayesi hem yaratıcı hem de çok eğlenceli, ben de sevmiştim opuyorumnanaktan

bende izlemiştim BOO yu seneler evvel hakikaten vasat bi film çok sıkılmıştım ben sende beğenmemişsin zaten

kizlar ben acikli dramatik bir film ariyorum,
ask diziside olabilir aile dramasida olabilir,
tavsiyeleriniz varmi bana

ingiliz hasta
ölü ozanlar derneği
lorenzo'nun yağı
paramparça aşklar ve köpekler
mystic river
forrest gump
içimdeki deniz (hem ağlatır hem dağlatır off)
click
finding neverland (düşler ülkesi, johnny depp süper)
cit of god
şimdilik aklıma gelen duygusal filmler bunlar :kedi:

paramparça aşklar ve köpeklerin azıcık müstehcen sahneleri var aileyle izlenecekse uyarayım ama siz tek başınıza mutlaka izleyin

Dün kore filmi olan Daisy'i izledim..
Koreliler aşk filmi yapmasını biliyorlar
Kimi izlese ne kadar sıkıcı diyeceği film bana
Çok güzel geldi beğendim..
Sessiz bir aşk filmiydi bana göre..
Konusuda iyidi
Tavsiye ederim izleyin..
Benim arşivimde duran bana kalsa es geçeceğim bir filmdi Ablam söyleyene kadar
bende bu filmi arıyordum dedim durdum tüm gün..:))

kızlar bende dün 3 tane film izledim..hemen yorumlarıma geçicem....
ilki üç maymun..
nuri bilge ceylan yapımı olan bu film malum ödül falan almış..namı yürümüş bi film...
neymiş nein nesiymiş derken filmi izlemeye koyulduk...
filmde öle aman aman bi akıcılık yok bence..
çok havada kalmış sahneler var bazı yerlerde...
ama çok güzel ses işçiliği var....sandalye sanki yanınızda gıcırdıyo..oyunculuk güzel ama konu olarak çok vasat buldum..film bittiğinde kendmi nedense aptal gibi hissettim çnk bişi anlamadım genel olarak....

ikincisi korku türü olan ''kıymık''
valla bu film hakkında yorum dahi yapmıcam berbat bi filmdi...
konusu korku ama biz daha çok güldük eşimle:)))

üçüncüsüde başrollerinde kate winsletin de oldugu ve sırf bu hatun oldugu için izlediğim romantik bi film....
evlenmeleri çevrelerinde tasvip edilmeyen iki kuzenin dram dolu hayatları anlatılıo genel olarak..
hani çoooooookkk ii bi film diil ama kötüde diil ikisinin ortası....

kizlar ben acikli dramatik bir film ariyorum,
ask diziside olabilir aile dramasida olabilir,
tavsiyeleriniz varmi bana

Ben film isimlerini çok aklımda tutamıyorum, afiş yada isim görmem lazım :kedi:
Ama arka sayfalarda önerilerde bulunmuştuk, ordan bakabilirsin canım.

Howls Moving Castle | Yürüyen Şato

Beklentilerimi tam anlamayıla karşıladı, Miyazakinin gösterişli animesi , yalın anlatımı ve müthiş hayal gücü hepsi bir arada toplanınca mükemmel bir iş çıkıyor tabikide ortaya... Bu animeyi herkesin seveceğini düşünüyorum ve tavsiye ediyorum:)

Majo no takkyûbin | Küçük Cadı Kiki

Ben yine Miyazakinin animelerinden devam ediyorum :) Dün hızımı alamayıp birde küçük cadı Kiki yi izledim... ızlerken hiç bitmesini istemediğim , doyamadığım bir film . çok ama çok güzel tatlı bir hikaye . hoşça vakit geçirmek için herkesin izlemesini tavsiye ederim...

evet bu anime sanırım en iyi böyle tanımlanırdı: gösterişli opuyorumnanaktan

şimdi sıra kedilerin dönüşünde mi yoksa prensesim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…