şu yolcular(passengers) aylardır kenarda izlenmeyi bekliyo, gerilim lafını duyunca bile gerilen biri olarak cesaret edip izleyemedim bi türlü :CüvCüv:
dün de ölü kız (the dead girl) izledim, iyiydi bence izlenir.
bilmiorum kizlar izledinizmi ama bruce willisi cok begenirim adam ne kadar yaslansada hep mavi aydaki david gibi:)
Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events | Talihsiz Serüvenler Dizisi
Uzun zamandır izlemek istiyordum dün fırsat buldum .Film insanı farklı bir psikolojiye sokuyor :) mekanlar ,karakterler çok yaratıcı . Eğlenceli bir macera ,izlemeye değer...
bende izlemiştim BOO yu seneler evvel hakikaten vasat bi film çok sıkılmıştım ben sende beğenmemişsin zaten
kizlar ben acikli dramatik bir film ariyorum,
ask diziside olabilir aile dramasida olabilir,
tavsiyeleriniz varmi bana
Howls Moving Castle | Yürüyen Şato
Beklentilerimi tam anlamayıla karşıladı, Miyazakinin gösterişli animesi , yalın anlatımı ve müthiş hayal gücü hepsi bir arada toplanınca mükemmel bir iş çıkıyor tabikide ortaya... Bu animeyi herkesin seveceğini düşünüyorum ve tavsiye ediyorum:)
Majo no takkyûbin | Küçük Cadı Kiki
Ben yine Miyazakinin animelerinden devam ediyorum :) Dün hızımı alamayıp birde küçük cadı Kiki yi izledim... İzlerken hiç bitmesini istemediğim , doyamadığım bir film . çok ama çok güzel tatlı bir hikaye . hoşça vakit geçirmek için herkesin izlemesini tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?