En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

alıntı yapmasaydın saçmasapan çevirimi değiştirirdim ama ben kaydirigubbakcemile3

the cat returns'ü diyorum canım; sihirli kedi yani :kedi::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok güldüm valla ya ...bende imdb den inceliyodum Miyazakinin filmlerini , öyle bi filmi varda benim mi gözümden kaçtı diye :))))

Sihirli kediyi henüz DVD ye çevirmedim .. şimdi sırada prenses mononoke var arkasından sihirli kediyi izliyeceğim tucemm opuyorumnanaktan

tamam canım, rezil olduğumla kaldım burda :1ninca:-tatlicadiarzu-:roflol::1hug:

prenses nasıl buldun o filmi yorum yapmamışsın
bende merak ediyorum the hills run red i afişten anladığım kadarıyla pek atrasyon yok gibi ama
senin yorumuna göre izlerim bende :)

ben böyle filmleri hayatta izleyemem kızlar ya akannehir

evet canımmm biliyorum seniiopuyorumnanaktanŞeniz
ben senin aksine bayılıyorumdelikafadulden
ya aslında filmdeki beklentine bağlı birazda benim otomatik portakal maceramı da biliyosunkaydirigubbakcemile3hiç bi şey anlamadım
ben sadece ekrana bakayım bişeyler anlamaya çalışmayayım kafamı boşaltayım istiyorum mesela film izlerken deşarj oluyorum valla onlar kırıp döktükçe-tatlicadiarzu-zapık mıyım deli miyim neyim sado mado cart curt-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

My sister's keeper izleyip geldim, mltm87 senin aksine ben de dramları izleyip izleyip rahatlıyorum -tatlicadiarzu- taktım bu ara, gözlerim nemli nemli mutlaka izleyin diye yorum yapmaya geldim drama devam edicem daha, dram severler kaçırmasın, yüreklere dokunan bi filmmafoldumben

Anna hasta değil; ama on üç yaşına dek sayısız ameliyat, nakil ve operasyon geçirdi, iğneler vuruldu. Hepsi ablası Kate'in çocukluğundan beri yakasını bırakmayan lösemiyle mücadele edebilmesi için. Kate ile tam doku uyumu olması için laboratuar ortamında genleri özel olarak seçilen özel üretim bir çocuk olan Anna, ablasına ilik verebilmesi için dünyaya getirilmişti - bu rolünü ve hayatını hiç sorgulamadı.. bugüne dek.

canim bu tarz filmlerde abartiisiz bende bi selpak mendilin hepsi gidio elimde deill bide hayvanlarin olumune film icabi bile olsa dayanamiorum kar kopeklerimiydi adi galbi onda mayaydi sanirim adi o olmustu cok aglamistim dayanamiomm napimm

kizlar dun aksam yildiz tozunu izledim cokkkk guzeldi izlemeyen varsa izlesinler cok guzel surukleyici bi filmdi

kizlar dun aksam yildiz tozunu izledim cokkkk guzeldi izlemeyen varsa izlesinler cok guzel surukleyici bi filmdi

ben bu filmi pek beğenmedim ama bunu robert de niro abimizin rolüne bağlıyorum onu biz baba rollerde görmeğe alışığız lütfen böyle ani çıkışlar yapmasın :umursamaz:

isyan(Equilibrium) bu filmi siddetle tavsiye ediyorum

konusu:
ınsan duygularının, Prozium adlı bir ilaç sayesinde, topyekün yasaklandığı, faşizan bir rejimin hakim olduğu, sanatın her formunun yasaklandığı bir gelecekte geçen "ısyan", John Preston adlı, bu ilacın denetiminden sorumlu bir ajanın geçirdiği ruhsal dönüşümü takip eden bir öyküye sahip. ılaç kullanımını denetleyecekken, kendisi bir doz ilaç almayı unutunca duygularının farkına varan Preston, bu ilaçla duygusuzlaştırma rejimine karşı isyan başlatıyor.

buda filmden baska bi goruntu kaydirigubbakcemile3

G.I. JOE KOBRANIN YUKSELISI

bence süper bir film .. ayrıca görüntü kalitesi de süperr tavsiye ediyorum yerimseniben

ben bu filmi pek beğenmedim ama bunu robert de niro abimizin rolüne bağlıyorum onu biz baba rollerde görmeğe alışığız lütfen böyle ani çıkışlar yapmasın :umursamaz:

bence filmdeki en ilgi çekici rol ve mizahi yönden benim hoşuma giden Robert De Niro nun rolüydü ...Büyük oyuncular büyük çıkışlar yapabilmeli , hep aynı rolü oynamamalı . ben böyle düşünüyorum.

Mononoke Hime - Prenses Mononoke

Dün Miyazakinin yetişkinlere yönelik yine hayalgücünün sınırsızlığını gösteren animesini izledim. Savaş , fantastik ve aşk temalı filmleri sevenlere tavsiye ederim...

Son düzenleme:
stardust hakkinda: benim en begendigim filmler arasinda alir.. ozellikle robert de niro nun oyunclugu filmin en guzel rollerinden biriydi ve acikcasi filme fark katan da robert de niro oldu.. farkli roller hele de taban tabana zit roller oynayabilmesi bi oyuncunun kalitesini gosterir zaten.. filme hic lafim yok film benim icin harika.. oyunculuklar guzel... kizla esas oglan guzel gece gecirdiklerinde kizin sabah isil isil uyanmasi harika.. hele de cocugun onu saklamak icin uzerine atladigi sahnede kizin isildayip hizli hizli nefes almasi mukemmel di.. hayran kaldim ben.. bu kadar guzel anlatilabilirdi bana kalirsa..

tuçeeee öldürecen beni yaaa bi filmi de izlememiş ol :tomato:
şaka maka bu topiğin bana cok faydası var film izlemek istediğim zaman direk buraya gelip yorumlarınıza bakıp ona göre karar veriyorum.
bugün 21 i izledim..
şimdi de Talihsiz Serüvenler Dizisini izlicem madem tuçem de beğenmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…