evet bu anime sanırım en iyi böyle tanımlanırdı: gösterişliopuyorumnanaktan
şimdi sıra kedilerin dönüşünde mi yoksa prensesim :kedi:
kedilerin dönüşümüüü ben onu bilmiyorum tucem :kedi:
alıntı yapmasaydın saçmasapan çevirimi değiştirirdim ama ben kaydirigubbakcemile3
the cat returns'ü diyorum canım; sihirli kedi yani :kedi::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok güldüm valla ya ...bende imdb den inceliyodum Miyazakinin filmlerini , öyle bi filmi varda benim mi gözümden kaçtı diye :))))
Sihirli kediyi henüz DVD ye çevirmedim .. şimdi sırada prenses mononoke var arkasından sihirli kediyi izliyeceğim tucemm opuyorumnanaktan
prenses nasıl buldun o filmi yorum yapmamışsın
bende merak ediyorum the hills run red i afişten anladığım kadarıyla pek atrasyon yok gibi ama
senin yorumuna göre izlerim bende :)
ben böyle filmleri hayatta izleyemem kızlar ya akannehir
My sister's keeper izleyip geldim, mltm87 senin aksine ben de dramları izleyip izleyip rahatlıyorum -tatlicadiarzu- taktım bu ara, gözlerim nemli nemli mutlaka izleyin diye yorum yapmaya geldim drama devam edicem daha, dram severler kaçırmasın, yüreklere dokunan bi filmmafoldumben
Anna hasta değil; ama on üç yaşına dek sayısız ameliyat, nakil ve operasyon geçirdi, iğneler vuruldu. Hepsi ablası Kate'in çocukluğundan beri yakasını bırakmayan lösemiyle mücadele edebilmesi için. Kate ile tam doku uyumu olması için laboratuar ortamında genleri özel olarak seçilen özel üretim bir çocuk olan Anna, ablasına ilik verebilmesi için dünyaya getirilmişti - bu rolünü ve hayatını hiç sorgulamadı.. bugüne dek.
kizlar dun aksam yildiz tozunu izledim cokkkk guzeldi izlemeyen varsa izlesinler cok guzel surukleyici bi filmdi
ben bu filmi pek beğenmedim ama bunu robert de niro abimizin rolüne bağlıyorum onu biz baba rollerde görmeğe alışığız lütfen böyle ani çıkışlar yapmasın :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?