En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Sonunda bende izledim District 9 'ı ve çok beğendim, Kamera kullanımı yerinde olmuş son zamanlarda bu tarz filmler yapmaya başladılar ama en başarısı REC ten sonra bu film bence, senaryo çok gzl , insan istemedn kendi ırkından soğuyor :))

bencede ucunu açık bırakmışlar tucecim devamı gelebilir ...

bence de canım, üstelik böyle bir filmden beklenmeyecek ölçüde de romantikti filmin sonu opuyorumnanaktan

kizlar bugun izledim guzeldi bu filmden sonra sevgilinize nisanliniza dikkat edin!!!!!!

evet arkadaşlar animelerden devam ediyoruz; son izlediğim film bir anime yine; Perfect Blue, yer yer +18 kareleri ile gerilim, dram gibi uç noktaları barındıran bir anime, kahramanın durumu hem kafanızı kurcalıyor hem de acıtıyor; müzikleriyle de ses getirmiş bu anime aslında bir film olarak çekilecekmiş, ancak 1995'te deprem sırasında filmin çekileceği stüdyo yıkılmış ve 1997'de de bu anime çıkmış. Animeseverler kaçırmasın; bu farklı bir tarz. Film gibi sonu da karmaşık, hangisi hayal hangisi gerçek birbirine karışıyor, biraz David Lynch filmlerini anımsatıyor.

İdeallere sahip bir politikacı olan David Huxley, çıplak şovların, gece kulüplerinin ve internet üzerinden canlı seksin çirkinliklerle dolu yer altı dünyasına girer. Ancak neleri kaybedeceğinin farkında değildir. Nişanlısı Tish ve göz kamaştırıcı genç model ile yaşadıkları şehvet dolu üçlü ilişki gizlice filme alındığında, David, negatifleri vermek için yüklü miktarda para isteyen şantajcıyı bulmak için her şeyi göze alır. Ancak şantaj bir cinayetle sonuçlanır ve David kaçırılır. Tish, ya 5 milyon dolar fidyeyi ödemenin bir yolunu bulacak ya da nişanlısının bir zamanlar ümit vadeden kariyeri ve hayatı sonsuza dek çıkmaza girecektir...

wristcutter a love story
hoslanmadim.. begenmedim.. cok soguk bir film.. benlik degilmis..

Kika

Bir acayip Pedro Almodovar filmi
karamizah yapayım derken bol bol saçmalamış, erotik sahneleride cüretkarca filminde kullanmış Almodovar... Tecavüz sahnesi son zamanlarda izlediğim en komik sahneydi ,bol bol kahkaha attım ama filmin geneli malesef vasat ve zaman kaybı...

izlemediklerimden ve bu durumda da izlemeyeceklerimden...

perfect blue'yu izleyen yok sanırım şutarafagitti http://www.kadinlarkulubu.com/sinema-amp-tiyatro/325643-perfect-blue-anime-film.html

wristcutter a love story
hoslanmadim.. begenmedim.. cok soguk bir film.. benlik degilmis..

Canım ben beğenmiştim bilek kesenleri çok özgün bir senaryosu vardı ve mizahıda iyi kullanmışlar.. ayrıntıları ilgimi çekmişti en çok:)

izlemediklerimden ve bu durumda da izlemeyeceklerimden...

perfect blue'yu izleyen yok sanırım şutarafagitti http://www.kadinlarkulubu.com/sinema-amp-tiyatro/325643-perfect-blue-anime-film.html

biliyosun tucecim animeye yeni sardırdım filmi madem öneriyosun listeme aldım izlerim en yakın zamanda

Kikayıda izleme gerek yok sadece Almodovar hatrına izlemek istersen belki :)

Canım ben beğenmiştim bilek kesenleri çok özgün bir senaryosu vardı ve mizahıda iyi kullanmışlar.. ayrıntıları ilgimi çekmişti en çok:)

ayrintilar beni pek etkilemedi acikcasi ya.. toplam 1 bcuk saatlik filmde 2 kez uyuyakaldim skntidan o derece dusun.. sonu cok tahmin edilirdi.. cok bos bir filmdi bana gore. duygusuzca izledim yani.. eugene komikti sadece.. gerisi cok bos geldi bana..

hem enteresan hem de kısa bir film prensescim, değişik anime tarzlarını tanımak açısından tavsiye ederim kesinlikle a.s.

kizlar izledinizmi?ben begendim epey guldum izlerken:)

izlemedim prensess görmemiştim daha önce bu filmi, tavsiye ediyorsan listeme alayım... okadar çok film biriktiki kuzum sırasıyla hepsini izleyeceğim inşallah ,sende benim tavsiyelerimi göz ardı etme özellkle ekim düşünü izle canımcım:))

Asmincim sen arizona dream ide beğenmemiştin, bu filmde ona yakın zannedersem senin beğenine pek uymuyor ... ama genelinde yinede aynı filmlerden hoşlanıyoruz...

Asmincim sen arizona dream ide beğenmemiştin, bu filmde ona yakın zannedersem senin beğenine pek uymuyor ... ama genelinde yinede aynı filmlerden hoşlanıyoruz...

arizona dream bundan cok daha iyiydi. ya bilmiyorum benim icin film fantastik veya bilim-kurgu filmi sanirim. ama fantastik film de olsa gorsellik acisindan doyurucu olmali. degilse memnun olmuyorum. eger boyle degilse de fikirsel bazda beni yeni dusuncelere bilmedigim bir duyguya itmeli. oteki turlu benim icin sadece zaman kaybi, keyif alamiyorum elimde degil :)

Tabikide cnm herkesin bi filmden beklentileri farklı oluyor...
peki sana bir soru sadece çok mrk ettiğim için soruyorum ... en sevdiğin film denilince aklına ilk hangisi geliyor (mutlaka bir sürü vardır ama sen aklına ilk geleni söyle ) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…