ben bu filmin ilk 5 dakksini izledikten sonra kapatmistim cok kotu gelmisti :1shok:en sevdiğim film otomatik portakal opuyorumnanaktan
ahaha ayni ben gibisin theshe.. gerilim filminin adi bile geriyo beni ya.. film bitince yorulmus oluyorum resmen.. :)))
Sen beni film izlerken görmelisin, şimdi kanlı yada şiddet içeren sahne geliyo diye kendimi kasmaktan helak oluyorum ben, sinemada falan sıçramışlığım arkadaşlarımı koparmışlığım çoktur, kanlı falan sahnelerde zaten bakamam direk yüzümü kapatırım :roflol:
O yüzdendir ki, birileri önermediyse, hakkında çok iyi yorumlar okumadıysam asla yanaşmam böyle filmlere :kedi:
ben bu filmin ilk 5 dakksini izledikten sonra kapatmistim cok kotu gelmisti :1shok:
canim benim guldumm izlerken sanada oneririmbenim komediyle aram yok pek, ama listeme alabilirim komikse
izlemedim prensess görmemiştim daha önce bu filmi, tavsiye ediyorsan listeme alayım... okadar çok film biriktiki kuzum sırasıyla hepsini izleyeceğim inşallah ,sende benim tavsiyelerimi göz ardı etme özellkle ekim düşünü izle canımcım:))
en sevdiğim film otomatik portakal opuyorumnanaktan
en son bu filminizledimm gerilmek isterseniz izleyin derim kizlar
Los Abrazos Rotos
Almadovarın sinemaya yeni armağanı , diyebilirm ki izlediğim Almodovar filmleri arasında Hable Con Ella'dan sonra en iyisi buydu...
canım bu filmi indiriyorum şimdi, her an izleyebilirim opuyorumnanaktan
Animeden devam ediyorum ben de; en son whisper of heart filmini izlemiştim forumda da yazmıştım;şimdi orda mağazada duran Baron isimli kedinin filmini yani "The Cat Returns" filmini izledim. Film Miyazaki'nin şirketinden çıkma, zaten bas bas da bağırıyor Miyazaki'nin hayalgücünü; son zamanlarda izlediği en güzel filmlerden biriydi, 77 dakika süresi sanırım, işi güce bir an ara verip izleyin derim. Bu arada Whisper of Heart'taki bir başka dostla; Ay Kedi'yle de tekrar karşılaşıyor ve mıncıklamak istiyoruz bu filmde. Çok basit bir Hikaye ayrıntılarla bu kadar güzel süslenebilirdi ancak10/10 :)
Tonari no Totoro / Komşum Totoro
Bende animelerden ve Miyazakiden devam ediyorum :) Bu film için söylenecek pek bir şey yok,çok çok beğendim . Alıp beni başka diyarlara götürdü ve sonunda yine kocaman bir tebessüm bıraktı yüzümde...
çok ama çok tatlıdır Totoro, o ve koca göbeği beni de gülümsetmişti izlerken. Kızın babasının işten dönüşünü bekliyorlardı sanırım şu üstteki sahnede :):):)
prensesim bu arada whisper of heart'ı beğendiğin ama basit bulduğunu bildiğim için the cat returns'e bayılacağından eminim, fazla erteleme tatlım, özellikle de benim gibi bir kedi delisiysen ağzın kulaklarında izliyorsun :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?