En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Kung fu Panda,,,
ama bu kacinci izleyisim bilmiyorum,ezberledim artikkaydirigubbakcemile3

seviyorum bu filmi napiyim,cocuklarimda oyle,,,

benide my sassy girl ağlatmadı ... sanırım farklı benim filmlerdeki duygusallık anlayaşım :kedi:ama çok eğlenceli bir filmdi..

amerikan versiyonu çakma bir film olmasaydı dahi izlemezdim, pek sevmiyorum ben hollywood un romantik komedilerini.

Forrest Gump benim hayatımın filmidir yaaa :) tekrar izleyesim geldi burda görünce.. çok ama çok güzel . herşeyi içinde barındırdığını düşünüyorum ve herkesin izlemesini tavsiye ederimopuyorumnanaktan

aynı fikirdeyiz kuzum yine bak kaydirigubbakcemile3 amerikan versiyonunu ben de seyretmezdim ama manyaklığım tuttu galiba, sabah 3'te başladık filmleri izlemeye eşimle ve inat ettik, bitirdik :1ninca:

Bu filmden öğrendiğim bir şey var; life is a box of chocolate opuyorumnanaktan

aynı fikirdeyiz kuzum yine bak kaydirigubbakcemile3 amerikan versiyonunu ben de seyretmezdim ama manyaklığım tuttu galiba, sabah 3'te başladık filmleri izlemeye eşimle ve inat ettik, bitirdik :1ninca:

hadi ya kaydirigubbakcemile3 ama eşinle müthiş ikili olduğunuz belli, bizde sevgilimle film delisiyiz.. zevkelerimizde çoğu zaman tutuyor neyseki :)

Bu filmden öğrendiğim bir şey var; life is a box of chocolate opuyorumnanaktan

bende sana izlemediysen izle diyecektim tucem opuyorumnanaktan

kızlar korku filmlerini takip ediyosunuz siz Paranormal activity izlediniz mi?
korku filmi sevmeme rağmen yorumları okudum indirip izlemeye karar verdim :1ninca:

küçüktüm, ufacıktım, sinemada izlemiştim kaydirigubbakcemile3Şeniz

çok acaip bi film "Naked".. adına takılmayın sakın tamamiyle cinsellik üstüne kurulu falan gibi anlaşıyor ama çok derin diyaloglara sahip bi film. ben izlerken bazı sahnelerde pause yapıp düşündüm, ama kafam boşalsın rahatliim deşarj olayım modundaysanız hiç önermem, beyniniz allak bullak olacak kafanızda kırmızı ışık yanıp sönecek mavi ekran vereceksiniz hele de bir güvenlik görevlisi sahnesi var ki, anlatılmaz izlenir :1ninca: he bi de ingiliz aksaanı sevenler sırf bu yüzden bile izleyebilir :asigim:

kızlar korku filmlerini takip ediyosunuz siz Paranormal activity izlediniz mi?
korku filmi sevmeme rağmen yorumları okudum indirip izlemeye karar verdim :1ninca:

o filmi o kadar çok merak ediyorum kiii:ecrin_bebek:
dünyanın en korkunç filmi fln yazıyodu izlemeliyim muhakkakdelikafadulden
sen izlede yorumunu yazarsın hihoyyyt

bu filmden hbrim bile yoktu ama ilgimi çekti , tavsiye için çok tşk

diyaloglar üzerine kurulu, düşündürücü filmleri severim canım beğenirim eminim :))

ilkbahar yaz sonbahar kis ve yine ilkbahari izledim dun gece..
fena bir film degildi.. guney kore yapimi.. filmde toplamda 20 cumle yoktu sanirim.. ama gorsellik superdi.. harika doga manzaralari vardi.. buda ogretileri uzerine bir film.. eksisozlukteki aciklamalari okuduktan sonra daha anlamli hale geldi benim icin.. ama genel olarak biraz skci bir film.. herkese oneremiyorum o yuzden.. ancak guney kore filmi ne olursa olsun izlerim derseniz yonetmeni kimki duk ve baya da odul almis bir film..

en son izlediğim film;NEFES:Vatan Sagolsun..
yıllarca Amerikan askerlerinin ne kadar güçlü,ne kadar iyi,ne kadar vatanına duskun olduğunu izledik..asıl güç ve asıl vatan sevgisi bu filmde..hele hele bu günlerde kesinlikle izlenmesi gereken hatta rekor kırması gereken bir film..Recep ivedi ge 1000 basmalı,katlamalı..eğer ki rekor kiramazsa yazık.. vatanını seven her insanın gercekleri görmesi gerektiği bir film..eminim gözünüz yaşlı ve iciniz buruk çıkacaksınız filmden..belki de benim gibi küfürler ederek bazı insanlara..daha bı sıkı sıkı sarılmak istiyceksiniz bu topraklara,daha da kıymetini anliycaksiniz bu vatanın bu toprakların..
dün gittim hala etkisindeyim..yrn bir daha gidicem,haftaya bir daha..DVD si çıktığı an alicam,ılerde cocuklarım izlesin diye,gecmislerini bilsinler,bu topraklara sahip çıksınlar,benim gibi susmasinlar diye..

o filmi o kadar çok merak ediyorum kiii:ecrin_bebek:
dünyanın en korkunç filmi fln yazıyodu izlemeliyim muhakkakdelikafadulden
sen izlede yorumunu yazarsın hihoyyyt

ay izledim şimdi, açık açık yazsam izlerseniz sürprizi kaçar mı, sürprizi var mı onu da bilmiyorum ama :1ninca: Bizim yıllardan beri izlediğimiz cinli filmlerden hiç bi farkı yoktu, çok sıkıldım diyim yetsin :sinifsinif:
Çok az filmde böyle olurum ben ama bitsin diye bekledim, saçma bi konu üzerinden saçma olaylar gelişti, filmdeki adam çok sinir bozucuydu :mymeka:korkutan bikaç sahne vardı o kadar. Ama yine de ekliyim ben normalde kanlı bıçaklı korku filmlerini izleyemem gözlerimi falan kapatırım ama bunda korkuyu hissedemedim, onca insan neyden korkmuş anlam veremedim, acayiplik bende mi acaba -tatlicadiarzu-
Amma kötüledim filmi haa, bütün yorumlar iyiydi, siz bana bakmayın izleyecek olan izlesin :ecrin_bebek:

cekhu ben de izlemek istiyorum nefesi ama fırsat olmadı daha, inşallah bu hafta :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…