gerçekten bir başyapıt olduğunu düşünüyorum, senaryo ve ortamlar çok farklı, bir defa uzaylılar amerika'ya gelmiyor bu ritüeli yıkmış bir film
ben de dün nihayet my sassy girl filmini izledim, bende hollywood versiyonu da vardı, nasıl tahammül ettiğim bilmiyorum ama kore yapımını önce diğerini sonra ve ardarda izledim benneyaptımki abd yapımı olan, beklendiği üzere kore versiyonunun tekrar piyasaya sürülmüş şekli...bu haliyle sevimli ve sempatik olmaktan çok uzak, saçma ve sığ bir film olmaktan öteye geçemezken kore yapımı şeker gibi diyebilirim; abd yapımı :mymeka: kore yapımı alkisalkisalkis
yalnız mendil hazırlayın vs yorumlar vardı burda ben daha çok güldüm filmde
Forrest Gump - 10 uzerınden 7... Tom Hanks ın harıka oyunculuguna ve flmın hem huzunlendırıp hem tebessum ettırmesıne.. ve ders alınacak bır cok sey olmasına...
'' Forrest Gump, zeka seviyesi 75 olan bir erkeğin hayatını ele alıyor. Zeka seviyesi nedeni ile devlet okullarına girmekte bile zorlanan Forrest Gump zamanla akla mantığa uymayan başarılara imza atıyor. Her ne kadar zeka seviyesi düşük olsa da fiziksel olarak son derece sağlam olan Forrest Gump, zamanla gelişen olaylar zincirinde bizi hayal edemeyeceğimiz bir dünyaya götürüyor. ''
Kung fu Panda,,,
ama bu kacinci izleyisim bilmiyorum,ezberledim artikkaydirigubbakcemile3
seviyorum bu filmi napiyim,cocuklarimda oyle,,,
benide my sassy girl ağlatmadı ... sanırım farklı benim filmlerdeki duygusallık anlayaşım :kedi:ama çok eğlenceli bir filmdi..
amerikan versiyonu çakma bir film olmasaydı dahi izlemezdim, pek sevmiyorum ben hollywood un romantik komedilerini.
Forrest Gump - 10 uzerınden 7... Tom Hanks ın harıka oyunculuguna ve flmın hem huzunlendırıp hem tebessum ettırmesıne.. ve ders alınacak bır cok sey olmasına...
'' Forrest Gump, zeka seviyesi 75 olan bir erkeğin hayatını ele alıyor. Zeka seviyesi nedeni ile devlet okullarına girmekte bile zorlanan Forrest Gump zamanla akla mantığa uymayan başarılara imza atıyor. Her ne kadar zeka seviyesi düşük olsa da fiziksel olarak son derece sağlam olan Forrest Gump, zamanla gelişen olaylar zincirinde bizi hayal edemeyeceğimiz bir dünyaya götürüyor. ''
aynı fikirdeyiz kuzum yine bak kaydirigubbakcemile3 amerikan versiyonunu ben de seyretmezdim ama manyaklığım tuttu galiba, sabah 3'te başladık filmleri izlemeye eşimle ve inat ettik, bitirdik :1ninca:
Bu filmden öğrendiğim bir şey var; life is a box of chocolate opuyorumnanaktan
hadi ya kaydirigubbakcemile3 ama eşinle müthiş ikili olduğunuz belli, bizde sevgilimle film delisiyiz.. zevkelerimizde çoğu zaman tutuyor neyseki :)
öyle tabi canım, her gün sorarız birbirimize, bugün ne izliyoruz diye, bazen olmuyor tabi ama olabildiğince iyi filmleri izlemeye çalışıyoruz opuyorumnanaktan
bende sana izlemediysen izle diyecektim tucem opuyorumnanaktan
kızlar korku filmlerini takip ediyosunuz siz Paranormal activity izlediniz mi?
korku filmi sevmeme rağmen yorumları okudum indirip izlemeye karar verdim :1ninca:
kızlar korku filmlerini takip ediyosunuz siz Paranormal activity izlediniz mi?
korku filmi sevmeme rağmen yorumları okudum indirip izlemeye karar verdim :1ninca:
çok acaip bi film "Naked".. adına takılmayın sakın tamamiyle cinsellik üstüne kurulu falan gibi anlaşıyor ama çok derin diyaloglara sahip bi film. ben izlerken bazı sahnelerde pause yapıp düşündüm, ama kafam boşalsın rahatliim deşarj olayım modundaysanız hiç önermem, beyniniz allak bullak olacak kafanızda kırmızı ışık yanıp sönecek mavi ekran vereceksiniz hele de bir güvenlik görevlisi sahnesi var ki, anlatılmaz izlenir :1ninca: he bi de ingiliz aksaanı sevenler sırf bu yüzden bile izleyebilir :asigim:
bu filmden hbrim bile yoktu ama ilgimi çekti , tavsiye için çok tşk
rica ederim ne dimek hihoyyyt indirmeden önce ufak bi yorum araştırması yap ama sonra küfür yemiim -tatlicadiarzu- (şaka yapıyorum :)) birazcık herkesin beğeneceği tarzda değil ama beğenmeni çok isterim yerimseniben
diyaloglar üzerine kurulu, düşündürücü filmleri severim canım beğenirim eminim :))
o filmi o kadar çok merak ediyorum kiii:ecrin_bebek:
dünyanın en korkunç filmi fln yazıyodu izlemeliyim muhakkakdelikafadulden
sen izlede yorumunu yazarsın hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?