En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

bide 97 yilinda cekilmis olan var bugun firsatim olursa onu izlicem bakalim ne fark var

aslında funny games in birazda netteki yorumlardan anladığım kadarıyla bu tarz şiddet içeren film sevenlere "şiddet mi istiyorsunuz alın size şiddet üstelikte hiç bi neden yokken " diyen bi film
yani şiddet içeren film sevenleri şiddete doyurmak böylece o tarz filmlerin izlenmesini engellemek

bide 97 yilinda cekilmis olan var bugun firsatim olursa onu izlicem bakalim ne fark var

tatlım tıpatıp aynısıymış bende merak ettim ilk fırsatta bi göz atacağım.

canım bence sen yanlış anlamışsın, şiddet göstererek geren filmlere nazaran bu film hiç bir şiddet sahnesini göstermeden germeyi başarıyor. hiç bir sahnede kesme ,biçme vs yok. çocuğu vurduklarında sadece çığlıkları ve televizyonu gösteriyor. senin tespitin çok yanlış.... Film şiddet göstermeden geriyor çünkü , bende bu yüzden filmi çok beğendim dediğim gibi hiç bir klişe yok.

canim cok guzel ifade etmissin valla siddet gostermeden germeyi cok guzel basaran bi film bencede

Dün gece 3 tane film izledim hızımı alamayarak :)) sonuncusu

Nausicaä of the Valley of the Wind | Rüzgarlı Vadi

1984 yapımı , yapıldığı yılı göz önünde bulundurarak değerlendirilirse güzel bir hikayesi var ama bana hitap etmedi .Miyazaki sevgisinden sonuna kadar izledim ama çok sıkıldım...

kızlarr size 2 tane çok eğleneceğiniz film önerebilirim.bunlar sıkıntıdan en son izlediğim filmler :))

1-THE HOT CHıCK-ATEŞLı PıLıÇ
Yönetmen: Tom Brady Oyuncular: Rob Schneider, Anna Faris, Rachel McAdams Okulun en popüler ve güzel kızı olan Jessica Spencer, bir sabah 30 yaşında bir adamın (Schneider) vücudunda uyanır . Kısa sure içinde sürekli traş edilmesi gereken bir vücudun içinde güzelliğini korumanın hiç de kolay olmadığını öğrenir.

2-KIZ ERKEK MESELESı
*aralarında dünya kadar fark olan iki komsu genç hakkında enerjik bir romantik komedi. Edebiyat düskünü bir iyi aile kızı olan Nell ve eglence düskünü, pervasız Woody iki ezeli düsmandır ve bir sabah uyandıklarında kendilerini çok garip yerlerde bulurlar: Birbirlerinin yatak odalarında ve daha da kötüsü, birbirlerinin vücudunda. Bu isteksiz degis tokus, birbirlerinden intikam almaları için bulunmaz bir fırsata dönüsür ve hayatlarını sabote etmeye baslarlar. Ama çabalarının meyvelerini almaya basladıkça, baslarına hiç hesapta olmayan isler açılır.

çok eğleneceksiniz :))))

ve sonunda october sky i izledim..
tek kelime ile harika bir film..zaten ben de maden muhendisiyim tam benlik bir konu olmus.. bayildim bayildim yani.. o komuru madeni yerin altinin nasil oldugunu cok iyi biliyorum.. o kadar hissederek izledim ki filmi anlatamam..
gercek bir hikayeden uyarlanmis olmasi ve filmin sonunda gercek kisileri gostermeleri sahane olmus..
cok etkilendim..

çok merak ettim hemen indiricem erkek arkadaşım da maden müh. beraber izleyelim bari delikafadulden

dün yetimhaneyi izledim güzel bi gerilim-psikoloji tarzında bi filmdi.....begendim yani bi annenin neler yapabileceni görüdm...
şimdide the passengeri izliorum..nette çok güzel yorumlar okudum ama bakalım begenecekmym??

Beğenmene sevindim canım , gerçektende çok ama çok güzel bir film . tam arşivlik. dediğin gibi gerçek bir hikaye olması filmi dahada etkileyici yapıyor.

dün yetimhaneyi izledim güzel bi gerilim-psikoloji tarzında bi filmdi.....begendim yani bi annenin neler yapabileceni görüdm...
şimdide the passengeri izliorum..nette çok güzel yorumlar okudum ama bakalım begenecekmym??

Yetimhane türünde başarılı bir film, yinede ben çok sevmemiştim.

Manhattan

Woody Allen ütopyası ilişkilerin yalın, basit, kolay ve gerçek olamayacak kadar üçgen olması ... Seviyorum tarzını ,oyunculuğunu , filmlerini... çok ama çok güldüm , film ztn harika kesinlikle tavsiye ederim... Woody nin oynadığı karakter çok tatlıydı , mükemmel .

Son düzenleme:

Woody Allen sever görmek çok menun etti beni. dün gece bende takıldım tvde manhattana tekrardan. sabahında da MGM de Seks Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey(Everything You Always Wanted to Know About Sex * But Were Afraid to Ask )vardı ortasına denk geldim. süper ötesi...

doghouse izledim zombileri konu alan bir filmdi komikti hosuma gitti 5-6 tane erkek zom bi kadınlar tarafından kovalanıyor eglenceli bir film

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…