benimde beğenmediğim tek noktası orası, bütün büyüyü bozmuş malesef....
bide 97 yilinda cekilmis olan var bugun firsatim olursa onu izlicem bakalim ne fark var
aslında funny games in birazda netteki yorumlardan anladığım kadarıyla bu tarz şiddet içeren film sevenlere "şiddet mi istiyorsunuz alın size şiddet üstelikte hiç bi neden yokken " diyen bi film
yani şiddet içeren film sevenleri şiddete doyurmak böylece o tarz filmlerin izlenmesini engellemek
bu filmleride tavsiye ederimmm
tatlım tıpatıp aynısıymış bende merak ettim ilk fırsatta bi göz atacağım.
canım bence sen yanlış anlamışsın, şiddet göstererek geren filmlere nazaran bu film hiç bir şiddet sahnesini göstermeden germeyi başarıyor. hiç bir sahnede kesme ,biçme vs yok. çocuğu vurduklarında sadece çığlıkları ve televizyonu gösteriyor. senin tespitin çok yanlış.... Film şiddet göstermeden geriyor çünkü , bende bu yüzden filmi çok beğendim dediğim gibi hiç bir klişe yok.
ve sonunda october sky i izledim..
tek kelime ile harika bir film..zaten ben de maden muhendisiyim tam benlik bir konu olmus.. bayildim bayildim yani.. o komuru madeni yerin altinin nasil oldugunu cok iyi biliyorum.. o kadar hissederek izledim ki filmi anlatamam..
gercek bir hikayeden uyarlanmis olmasi ve filmin sonunda gercek kisileri gostermeleri sahane olmus..
cok etkilendim..
çok merak ettim hemen indiricem erkek arkadaşım da maden müh. beraber izleyelim bari delikafadulden
ve sonunda october sky i izledim..
tek kelime ile harika bir film..zaten ben de maden muhendisiyim tam benlik bir konu olmus.. bayildim bayildim yani.. o komuru madeni yerin altinin nasil oldugunu cok iyi biliyorum.. o kadar hissederek izledim ki filmi anlatamam..
gercek bir hikayeden uyarlanmis olmasi ve filmin sonunda gercek kisileri gostermeleri sahane olmus..
cok etkilendim..
dün yetimhaneyi izledim güzel bi gerilim-psikoloji tarzında bi filmdi.....begendim yani bi annenin neler yapabileceni görüdm...
şimdide the passengeri izliorum..nette çok güzel yorumlar okudum ama bakalım begenecekmym??
Manhattan
Woody Allen ütopyası ilişkilerin yalın, basit, kolay ve gerçek olamayacak kadar üçgen olması ... Seviyorum tarzını ,oyunculuğunu , filmlerini... çok ama çok güldüm , film ztn harika kesinlikle tavsiye ederim... Woody nin oynadığı karakter çok tatlıydı , mükemmel .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?