En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

cekhu ben de izlemek istiyorum nefesi ama fırsat olmadı daha, inşallah bu hafta :hulya:

bol bol pecete al benden sana tavsıye ha bı de mutlaka ortalardan ızle
dun 20:30 seansına gıttık,yer ayırtmadık..en onden ve kenardan ızledım :S cok ıyı ızleyemedım ama ona ragmen dagıldım..

gerçekten çok sevdiğim bir film bu, ayrıntılar ve öğretiler çok güzel, büyülü bir havası var. birkaç kez izledim; gözlerimi ekrandan alamıyorum bu filmi izlerken ben.

senin de sevmene sevindim tucecim :))
insani melankoliye sokan enteresan bir film.. ben etkilendim baya..

senin de sevmene sevindim tucecim :))
insani melankoliye sokan enteresan bir film.. ben etkilendim baya..

gerçekten çok sevdiğim bir film asminim bu ya, başucu filmim, böyle evime gelen bir misafir olunca hadi beraber izleyelim dediğim film :kedi:kaydirigubbakcemile3

Daisy i izledim dun gece.. guney kore yapimi bir film.. tek kelime ile mukemmel kizlar.. ne eksik ne fazla mukemmel.. cok begendim ben size de tavsiye ederim..

Bende izledim Sihirli Kediyi süresi o kadar az geldi ki doyamadım ... Baron bu filmde çok centilmen bir kedi olmuş :) Bu aralar masal ihtiyacı duyuyorsanız mutlaka bu filmi izleyin derim .

Daisy i izledim dun gece.. guney kore yapimi bir film.. tek kelime ile mukemmel kizlar.. ne eksik ne fazla mukemmel.. cok begendim ben size de tavsiye ederim..

çok ama çok merak ettim, şimdi arşivime ekleyeceğim filmleri :) saol tavsiye için Asmincim

hadi yaaaa:sinifsinif:tühh adam akıllı korku filmi izlicem derken o da foss çıktı yani:dilcikar:
sen gözlerini kapatıyormuşsun ve bunda korkmamışsın o zaman ben hiç korkmucam demek oluyor sanırım bu
biraz da blair cadısı tarzında olduğu yazıyordu blair cadısı da çok ama çoook kötüydü zaten akannehir
yine de izlerim ama anca 1 liralık cd si çıkınca-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

bgn 3 tane film izledim...
cehenneme bir adım
evdeki düşman
ve not defteri....
üçüde çok güzel filmlerdi ilk ikisi korku sonuncusu romantizm türündeydi..
kesinlikler üçünüde tavsiye ediorumm

Dün gece bu filmle ilgili yorumların nerdeyse tamamını okudum. Benim gibi düşünenler de var ama çok az. Geneli korkudan günlerce uyuyamamış. Şimdi şöyle bişey var, biz cinli hikayelere çok alışkınız ülke olarak ve ben böyle şeylere inanan korkan biri değilim. Bunla alakalı sanırım. Eğer ruhani varlıklardan, cinlerden korkuyosan bu filmden de korkarsın. Çoğu sahnede bana izleyiciyi aptal yerine koyuyolar gibi geldi. İnternetten şeytan çıkarma sahnesini falan izlediler aman tanrım dedim ya olamaz şaka bu -tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
üstelik buram buram miyazaki kokuyor bu, whisper of heart'tan daha ayrıntılı gamyoncuiremsu

evet whisper of heart çok çok yalın ve romantik bir filmdi, sihirli kedi daha çok Miyazaki filmleri havasında . sonuç olarak ikiside güzel filmler ki ztn bu iki filmi birbirinden ayırmamak gerekir...

bgn 3 tane film izledim...
cehenneme bir adım
evdeki düşman
ve not defteri....
üçüde çok güzel filmlerdi ilk ikisi korku sonuncusu romantizm türündeydi..
kesinlikler üçünüde tavsiye ediorumm

Cehenneme Bir Adım , ilk yarısı macera gerilim . İkinci yarısı tamamen korku ... Sinemada izlemiştim ve türünde başarılı bulduğum bir film.

Not Defteri de çok hoş bir aşk filmiydi :)

Yukarı Bak Animasyon çizgi film çok şekerdi yer yer duygulandığım bile oldu :a015: görüntüler güzeldi animasyon tarzı filmleri sevenlere mutlaka tavsiye ederim yerimseniben

Funny Games | Ölümcül Oyunlar

Az önce izledim... Film baştan sona sizi germeyi başarıyor. Mutlu başlayıp , kötü sonla biten film klişelerini yapmamış, izleyene istenileni tam olarak veriyor. Oyuncu kadrosu iyi. Yönetmenin anlatımı bir kaç şey dışında çok hoşuma gitti, gerilim seviyorsanız kaçırmayın derim...

Filmi aynı yönetmen aynı isimle 97 de de çekmiş, neden böyle bir şey yaptığına anlam veremedim . Anlamak için ilkinide izlemek gerekiyor sanırım:)

funny games i ben hiç sevmemiştim ya
hele arkadaşı öldüğünde eline kumandayı alıp sahneyi geri alması yokmuyduakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…