cekhu ben de izlemek istiyorum nefesi ama fırsat olmadı daha, inşallah bu hafta :hulya:
ilkbahar yaz sonbahar kis ve yine ilkbahari izledim dun gece..
fena bir film degildi.. guney kore yapimi.. filmde toplamda 20 cumle yoktu sanirim.. ama gorsellik superdi.. harika doga manzaralari vardi.. buda ogretileri uzerine bir film.. eksisozlukteki aciklamalari okuduktan sonra daha anlamli hale geldi benim icin.. ama genel olarak biraz skci bir film.. herkese oneremiyorum o yuzden.. ancak guney kore filmi ne olursa olsun izlerim derseniz yonetmeni kimki duk ve baya da odul almis bir film..
senin de sevmene sevindim tucecim :))
insani melankoliye sokan enteresan bir film.. ben etkilendim baya..
Animeden devam ediyorum ben de; en son whisper of heart filmini izlemiştim forumda da yazmıştım;şimdi orda mağazada duran Baron isimli kedinin filmini yani "The Cat Returns" filmini izledim. Film Miyazaki'nin şirketinden çıkma, zaten bas bas da bağırıyor Miyazaki'nin hayalgücünü; son zamanlarda izlediği en güzel filmlerden biriydi, 77 dakika süresi sanırım, işi güce bir an ara verip izleyin derim. Bu arada Whisper of Heart'taki bir başka dostla; Ay Kedi'yle de tekrar karşılaşıyor ve mıncıklamak istiyoruz bu filmde. Çok basit bir Hikaye ayrıntılarla bu kadar güzel süslenebilirdi ancak10/10 :)
ilkbahar yaz sonbahar kis ve yine ilkbahari izledim dun gece..
fena bir film degildi.. guney kore yapimi.. filmde toplamda 20 cumle yoktu sanirim.. ama gorsellik superdi.. harika doga manzaralari vardi.. buda ogretileri uzerine bir film.. eksisozlukteki aciklamalari okuduktan sonra daha anlamli hale geldi benim icin.. ama genel olarak biraz skci bir film.. herkese oneremiyorum o yuzden.. ancak guney kore filmi ne olursa olsun izlerim derseniz yonetmeni kimki duk ve baya da odul almis bir film..
Daisy i izledim dun gece.. guney kore yapimi bir film.. tek kelime ile mukemmel kizlar.. ne eksik ne fazla mukemmel.. cok begendim ben size de tavsiye ederim..
ay izledim şimdi, açık açık yazsam izlerseniz sürprizi kaçar mı, sürprizi var mı onu da bilmiyorum ama :1ninca: Bizim yıllardan beri izlediğimiz cinli filmlerden hiç bi farkı yoktu, çok sıkıldım diyim yetsin :sinifsinif:
Çok az filmde böyle olurum ben ama bitsin diye bekledim, saçma bi konu üzerinden saçma olaylar gelişti, filmdeki adam çok sinir bozucuydu :mymeka:korkutan bikaç sahne vardı o kadar. Ama yine de ekliyim ben normalde kanlı bıçaklı korku filmlerini izleyemem gözlerimi falan kapatırım ama bunda korkuyu hissedemedim, onca insan neyden korkmuş anlam veremedim, acayiplik bende mi acaba -tatlicadiarzu-
Amma kötüledim filmi haa, bütün yorumlar iyiydi, siz bana bakmayın izleyecek olan izlesin :ecrin_bebek:
Bende izledim Sihirli Kediyi süresi o kadar az geldi ki doyamadım ... Baron bu filmde çok centilmen bir kedi olmuş :) Bu aralar masal ihtiyacı duyuyorsanız mutlaka bu filmi izleyin derim .
Bende izledim Sihirli Kediyi süresi o kadar az geldi ki doyamadım ... Baron bu filmde çok centilmen bir kedi olmuş :) Bu aralar masal ihtiyacı duyuyorsanız mutlaka bu filmi izleyin derim .
hadi yaaaa:sinifsinif:tühh adam akıllı korku filmi izlicem derken o da foss çıktı yani:dilcikar:
sen gözlerini kapatıyormuşsun ve bunda korkmamışsın o zaman ben hiç korkmucam demek oluyor sanırım bu
biraz da blair cadısı tarzında olduğu yazıyordu blair cadısı da çok ama çoook kötüydü zaten akannehir
yine de izlerim ama anca 1 liralık cd si çıkınca-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
üstelik buram buram miyazaki kokuyor bu, whisper of heart'tan daha ayrıntılı gamyoncuiremsu
bgn 3 tane film izledim...
cehenneme bir adım
evdeki düşman
ve not defteri....
üçüde çok güzel filmlerdi ilk ikisi korku sonuncusu romantizm türündeydi..
kesinlikler üçünüde tavsiye ediorumm
Cehenneme Bir Adım , ilk yarısı macera gerilim . İkinci yarısı tamamen korku ... Sinemada izlemiştim ve türünde başarılı bulduğum bir film.
Not Defteri de çok hoş bir aşk filmiydi :)
funny games i ben hiç sevmemiştim ya
hele arkadaşı öldüğünde eline kumandayı alıp sahneyi geri alması yokmuyduakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?