M. Haneke severim. Funny Games sevenlere Cache ve kurdun gününü tavsiye ederim şiddetle.
Woody Allen sever görmek çok menun etti beni. dün gece bende takıldım tvde manhattana tekrardan. sabahında da MGM de Seks Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey(Everything You Always Wanted to Know About Sex * But Were Afraid to Ask )vardı ortasına denk geldim. süper ötesi...
bugun rec izilicem canimm dun indirdim tatlim
izle canım bakalım beğenecekmisin merakla bekliyorum:) karanlık bi ortam ve yükses seste izle prensesim ,filmin hakkını ver
mutlaka izlemenizi tavsiye ediorum gece isiklari acik birakip oyle yatabildim:))rec ikiside varmis galiba
bu filmi bazı yerlerde 3 boyutlu gözlüklerle göstermişler diye duydum :1ninca:
mutlaka izlemenizi tavsiye ediorum gece isiklari acik birakip oyle yatabildim:))rec ikiside varmis galiba
hadi yaa geçen gün bir arkadaşım izlemiş çok korktum uyuyamadım falan dedi, ben de merak etmiştim normalde hiç bu tarz film izlemem ama indirmiycem sanırım, yorumlarından zevklerimizin aşaa yukarı uyuştuğunu gördüm indirmiycem vazgeçtim hihoyyytParanormal Activity
Sürekli filmin başlamasını istiyorsunuz... zaman geçiyor film başlamıyor. bir kaç ürkünç sahne ama sonuç hiç . zaman kaybı , çok sıkıldım izlerken
ben daha önce de söylemiştim yine söyliyimm, paranormal activity bana samanyolu tvdeki gerçek kesitler gibi gelmişti, izleyiciyi çok basite indirgeyen çok basit bir film
kızlar şu topice de bi göz atın http://www.kadinlarkulubu.com/sinema-amp-tiyatro/327814-kk-ozgu-sinema-gunleri.html
valla theshe izlicektim senin yüzünden vazgeçtim, izlemicemkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?