En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

sizleri takip ediyorum sinemasever arkadaşlar.ama şu aralar pek yeni film seyretmediğim için yorum yapamıyorum. tvde eski yeni ne denk gelirse vaktim oldukça ...
iyi seyirler hepinize...

bende MGM de denk geldim, dün gece çok uykum vardı baktım Woody Allen filmi uykuyu boşverdim izledim ... türkçe dublajlı olmasına rağmen filmi çok beğendim. Tekrardan orjinal dilinde izliyeceğim filmi.

Everything You Always Wanted to Know About Sex izlemedim en kısa zamanda izleyeceğim.

bir klasik halini almış melekler şehrini nihayet izleme fırsatım oldu...
sıcak sıcak yorum yapım..azönce izleidm geldim...
film genel olarak güzel yani Nicolas Cage ve Meg Ryan biaraya gelince ortaya mükemmel bi yapım çıkmış...
beklentilerimi karşıladı..
güzel bi aşk filmiydi...

Lunar Industries ay istasyonunda çalışan Sam Bell için hayat çok zor geçmektedir. Üç yıllık bir anlaşması olduğu için bu ıssız üsse alışmak zorundadır. Dünyayla herhengi bir bağlantısı yoktur ve eşiyle bağlantı kuramamaktadır.

Zaman içinde arzuları ve hayelleri doğrultusunda halüsinasyonlar görmeye başlar. Fakat bunların bazıları beraber çalıştığı robot tarafından hazırlanmakta ve her şey giderek birbirine karışmaktadır.

2001'i hatırlatan bu ilginç bilim kurgu filmi gösterildiği festivallerde epey ilgi topladı. Fragmanı da çok beğeniliyor.

Ben beğendim, yavaş ilerliyor bazılarını sıkabilir ama benim gibi aksiyon sevmeyenler için ideal.

mutlaka izlemenizi tavsiye ediorum gece isiklari acik birakip oyle yatabildim:))rec ikiside varmis galiba

Paranormal Activity

Sürekli filmin başlamasını istiyorsunuz... zaman geçiyor film başlamıyor. bir kaç ürkünç sahne ama sonuç hiç . zaman kaybı , çok sıkıldım izlerken

Paranormal Activity

Sürekli filmin başlamasını istiyorsunuz... zaman geçiyor film başlamıyor. bir kaç ürkünç sahne ama sonuç hiç . zaman kaybı , çok sıkıldım izlerken
hadi yaa geçen gün bir arkadaşım izlemiş çok korktum uyuyamadım falan dedi, ben de merak etmiştim normalde hiç bu tarz film izlemem ama indirmiycem sanırım, yorumlarından zevklerimizin aşaa yukarı uyuştuğunu gördüm indirmiycem vazgeçtim hihoyyyt

ben de o film için bekliyorum vizyona girsin koşarak gideceğim
bu arada film almak isteyen vs varsa bana msj atsın kızlar

valla theshe izlicektim senin yüzünden vazgeçtim, izlemicemkaydirigubbakcemile3

izlemeyi düşünüyosan vazgeçme izle canım, ben hayret etsem de korkan, hayatımda izlediğim en iyi korku filmi diyen de çok, hatta çoğunlukta akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…