En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

ben o sahne için ruhumu şeytana satarım :1ninca:

çok tatlısın yaf kaydirigubbakcemile3

ben de en son Sonbahar'ı izledim, mayalıhamurun listesinde yer alan türk filmi, kartpostal filmlerden,nefis manzaralar var, konuyu da beğendim, böyle ağır filmler hiç sıkmıyor beni, çok sevdim opuyorumnanaktan

bugünlerde komedi filmerinden gidiyorum
valla iyi geliyo eğlenmek gülmek ruh halime
sevimli devim Marshallcığım Jason Segel için izledim bu filmi
beğendim eğlendim tavsiye ederim

Buz devri 1 izledim
Nasıl olurda bu kadar geç izlediğim , için kendime çok kzıdım..
İzlerken çok eğlendim..
The Ugly Truth de en güldüğüm sahne yemeğe gittikleri sahneydi ( Hediye gelen iç çamaşırı giyip) :roflol:

Son düzenleme:
En son izlediklerim;
ULAK: Gerçektende çok etkileyiciydi izlemeye değer
Kızkardeşimin Hikayesi: Çok güzeldi bir meg hayranı olarak tavsiye edebilirim
Karanlıktakiler:Çağan ırmak filmi ne denilebilirki psikolojik bir film ilk başlarda bir annenin neden bu hale geldiğini düşünüyorsunuz ? sonunda hiç beklemediğin bir trajedi ortaya çıkıyor

enson 2012 ve yeniay ı izledim 2012 de nefesimi tuttugum sahneler oldu gercekten cok basarılı..
yeniayıda cok begenerek heycanla izledim ikisinide tavsiye ederim

En son izlediklerim;
Başka Dilde Aşk, gerçekten çok çok güzel tavsiye ederim..ışitme engellilerin sorunları ancak bu kadar net anlatılabilirdi. Harika bir aşk işlenmiş, çok etkilendim. Yalnız filmden sonra, 'aşk engel tanımaz' mı ya da 'engeller aşkı güçlemdirir' mi karar veremedim açıkçası. :))

2012, efektler harika, çok gerçekçi..

Abim, Levent Üzümcü kurtarmış. :)) Tanımasam gerçek bir deliyi oynattıklarından şüphe edebilirdim. Kurgusu oldukça basit olmasına rağmen çok etkilendim hatta ağladım :kedi:

Vavien, gitmedim henüz. Giden arkadaşlarım fazla beğenmemişler. Anlattıkları kadarı ile merak ettim, beğenmicek olsam bile gidicem

Brezilya sinemasının tüm dünyada büyük bir şaşkınlık ve övgü ile karşılanan başyapıtı “Tanrıkent- Cidade de Deus”, ıstanbul Film Festivali dahil katılığı tüm festivallerde övgüye boğuldu. Dehşetin kol gezdiği Rio de Janeiro’nun arka sokaklarına gerçekçi bir bakış atan film Fernando Meirelles ve Kátia Lund’un ortak çalışmasının eseri…
Rio De Janeiro dünyanın rüya kentlerinden biri. Tanrıkent ile görüyoruz ki, rüyanın “arka”sında tam bir kabus yatıyor. Ekonomik sorunlarla boğuşan Brezilya’nın unutulmuş, aldatılmış ve kızgın arka sokaklarının hikayesini anlatan Tanrıkent, Brezilya sinemasının gelmiş geçmiş en iddialı projelerinden biri aynı zamanda. Reklam kökenli yönetmen Fernando Meirelles ve hayatını gettoların karanlığına adamış belgesel yönetmeni Kátia Lund’un birlikte yönettikleri filmin senaryosu ise Paulo Lins’in romanından Bráulio Mantovani tarafından uyarlandı. Brezilya adına En ıyi Yabancı Film dalında Altın küre’ye aday olan Tanrıkent, içerdiği grafik şiddet sahneleri ile birçok ülkede sansüre takıldı.

Rocket, suç dünyasında geçecek bir hayatın gerektirdiği zihniyetten ve fizikten yoksundur. Fotoğrafçı olma hayalleri kurar ama fotoğraf makinesi alacak parası yoktur. Öte yandan, Küçük Ze, çocukluğundan beri tam bir suçlu özellikleri taşır; acımasız, akıllı ve hırslıdır. Küçük yaşta planladığı bir genelev soygunu sırasında öldürmenin tadını alır, gün geçtikçe bu konudaki iştahı giderek artar. 70’lerde Ze, sakin ve becerikli Bee’nin desteğiyle, mahallenin uyuşturucu ticareti üzerindeki kontrolünü sağlamlaştırır. 80’lerin başlarında “Tanrıkent”i çetelerarası savaş sarar ve amansız genç suçlulardan oluşan yeni bir kuşak çıkıp “eskilerin” yerini almaya çalışırken, artık bir fotoğraf makinesine sahip olan Rocket, onu bu bitmek tükenmek bilmez katliam döngüsünü belgelemede kullanır...

Adını Rio De Janeiro varoşlarında bir dönem hayata geçirilen yerleşim merkezlerinin birinden alan Tanrıkent’in oyuncu kadrosunun neredeyse tamamı amatör isimlerden oluşuyor. Brezilya sinemasının bugüne kadar ki en pahalı ve en çok izlenen filmi olan yapım, bu yılın hatta belki de son 10 yılın en iyi filmlerinden biri. Gayet iddialı biçimde kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyoruz…
ben bu filmi onceden izlemistim ma gercekten guzeldi

şimdi avatarı izledim süperdi.3 boyutlu filme ilk defa gittim harikaydı. herkese tavsiye ederim. yarında yeni ay ı izliycem. alacakaranlığın serisini okudum harika bir kitap fakat ilk film beni hayal kırıklığına uğratmıştı umarım bu film daha iyidir.herkese iyi seyirler....

kızım hele asansör sahnesi nasıldı :jeyyar: çok kıskandım kadını yaa :1closedeyes:

öhöm köhöm falan filan..:1rolleyes::1ninca:.yorum yapmasam daha iyi olur kanımca..ziiira ben evli bir bayanım eşim görerse yorumumu kan çıkar evliliğim biter:kedi:

ugly truth sakin ve hoş bir haftasonu için mükemmel seçim. gerard harika. PS: I love you da da harikaydı zaten.

en son zengin avcısını izledim. orta karar keyifli bir film

Bir ölüm partisi planladığından haberizdi.

Son derece zengin ve genç Desiree Cartier, her yıl 1 Nisan günü, heybetli malikanesinde bir parti vermekte ve bu sosyal olay her zaman Desiree'nin bir şeytanlığıyla son bulmaktadır. Fakat bu yılın şakası ölümcüldür. Desiree, erkek kardeşi Blaine ve beş arkadaşı bu baştan çıkarıcı, ihanet ve intikam dolu hikayede gözü dönmüş bir katilin hedefi haline gelirler.

Orphan'ı izliyeyim artık sonunda dedim ve onu izledim az önce
höfff gıcık oldum o salak kıza kendimi kasa kasa bi hal oldum
fena değildi beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…