En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

deli deli olma
tarık akanın filmi kars şiveli
çok güzel bi film tavsiye ederim
hem eğlenceli hem duygusal

Son düzenleme:

99 yapimi surukleyici polisiye izledinizmi kizlar

ben izlemiştim çok önceden fena değildi hatırladığım kadarıyla sonu şaşırtıcıydı katil bi kitaba göre mi ne kesiyodu insanların bitaraflarını bide umulmayan biri çıkmıştı katil galiba ancelinada polisti galiba kaydirigubbakcemile3 galiba...galiba... baya bi önce izlemiştim

heeey noluyo yaa bensiz şarap partisi mi yapılır taş olursunuz haa. durun biraz sınavlarım bitsin size meşhur baharatlı sıcak şarabımı yapayım sideawaysi beraber izleyelim

heeey noluyo yaa bensiz şarap partisi mi yapılır taş olursunuz haa. durun biraz sınavlarım bitsin size meşhur baharatlı sıcak şarabımı yapayım sideawaysi beraber izleyelim

:)))canim benimm o zaman seni bekleyelim sinavlarin bitsin sarabimizi acar sideawayi oyle izlerizz sicak baharatli sarap icmemistimm merak ettim valla sekercim

avusturalya (nicola kidman) izledim...uzun süredir izlemek istediğim bir filmdi...çok farklı canlandırmışdım
hep zihnimde ama daha çok etkiledi beni...
pearl harbor zamanlarındaki avusturalyayı ve avusturalya yerlilerinin verdiği mücadeleyi bu olaylar içinde
tesadüfen başlayan tutkulu bir aşkı anlatıyor...oldukça güzel hele nicola kidman'ı beğenenlerin benim gibi daha çok seveceğini umuyorum...

Yarın olmaz, çarşamba günü şarabımı alır geçerim karşısına :asigim:

biri şarap mı dedi akannehir
karadut şarabı istiyom ben

kaydirigubbakcemile3 ya süpersiniz ,bu film şarap içerek izlenmeliydi gerçekten ... izlerken ztn insanın canı çekiyor . neyse çok çok gzl bi film olmasada şarap eşliğinde mükemmel bişeye dönüşebilir malicem demek baharatlı şarap yapıyorsun öylemiii :jeyyar: süpermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…