şimdi avatarı izledim süperdi.3 boyutlu filme ilk defa gittim harikaydı. herkese tavsiye ederim. yarında yeni ay ı izliycem. alacakaranlığın serisini okudum harika bir kitap fakat ilk film beni hayal kırıklığına uğratmıştı umarım bu film daha iyidir.herkese iyi seyirler....
avatarı izledim bugün.bayıldım filmden çıktım o ormanda yaşamak istediğimi söyleyip durdum.kızlar bu filmi kaçırmayın bence özellikle sinemada izlemenizi tavsiye ederim.muhteşem bir görsel şölen.izlediğim en iyi fantastik bilimkurgu.
şimdi avatarı izledim süperdi.3 boyutlu filme ilk defa gittim harikaydı. herkese tavsiye ederim. yarında yeni ay ı izliycem. alacakaranlığın serisini okudum harika bir kitap fakat ilk film beni hayal kırıklığına uğratmıştı umarım bu film daha iyidir.herkese iyi seyirler....
ben de avatara gitmek istiyorum bakalim pazar gunu giderim belki bizimkileri kandirip :)
bende canim izlemek istiorumm
mutlaka gidin izleyin kızlar avatarı.kaçırmayın bu görsel şöleni.yanarım da 3 boyutlu izlemediğime yanarım.araştırmadan kendimi sinemada buluverdim ama yinede muhteşemdi.
Sideways'i izledim ben de kızlar sizden özenerek
çok beğendim ya sıcacık bi filmdi
valla çok kıskandım şarap içişlerini canım istedi
uzun zamandır içmiyorum zaten ah ah sevgilim yanımda olacaktı bu filmi beraber izleyip şarabımızı içecektik süper olurdu
napalım kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?