En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Yarın olmaz, çarşamba günü şarabımı alır geçerim karşısına :asigim:

bu arada sideways benim en sevdiğim filmler arasındadır, içimi bu kadar huzurla dolduran bir film daha anımsamıyorum. onlarla beraber şarap içtim, onlarla beraber üzüm bağlarında gezintiler yaptım sanki, çok tatlı

süper... sidewaysi bende seviyom şarabıda seviyom. pişti olduk kızlar. benide çağırın teklrar seyrederseniz. ben sinemada seyretmiştim çok keyif almıştım çıkıştada şarp içmiştik :)))

heeey noluyo yaa bensiz şarap partisi mi yapılır taş olursunuz haa. durun biraz sınavlarım bitsin size meşhur baharatlı sıcak şarabımı yapayım sideawaysi beraber izleyelim

:)))canim benimm o zaman seni bekleyelim sinavlarin bitsin sarabimizi acar sideawayi oyle izlerizz sicak baharatli sarap icmemistimm merak ettim valla sekercim

biri şarap mı dedi akannehir
karadut şarabı istiyom ben

bu havada sıcak şarap eşliğinde izlenen güzel bir filmden çok ne mutlu edebilir ki insanı opuyorumnanaktan

Kırmızı şarabı çok severim bu baharatlı ve sıcak şarabı içme fırsatım olmadı bir türlü..
Mümkün olsaydı da filmi dvdye koyup kadehlerimizi tokuşturabilseydik :asigim:
Filme müthiş sempatim oluştu, yarın büyük bir zevkle izlenecek opuyorumnanaktan

ciciklerim size çok gizli tarifimi verebilirim denemek isterseniz :1ninca:

uzak kaldım topiğe nezamandır, birikti filmler eklim son 10 gündür izlediklerimi...

kızkardeşimin hikayesii...yok böle bişe ya, çok güzel bi hikaye, ve süper bi oyunculuk, herkes rolünün hakkını vermiş, tüylerim diken diken ve ağlak modda izledim filmi...

kesinlikle tavsiye ederimmmmafoldumben 10/10

hayatın benim... çok beğendim , sürükleyici ve merak uyandıran bi filmdi benim için, sürpriz sonlara bayılırım zatenkaydirigubbakcemile2 izleyin kaçırmayın derim 8/10

Şüphe.... film boyunca duyduğum şüphe yedi bitirdi beni akannehir kaydirigubbakcemile3 kime inansam karar veremedim:hulya: şüpheyle başlayan film yine şüpheyle bitti:1ninca:
8/10

keşke yapabilseydik, ne kadar keyifli olurdu opuyorumnanaktan
ciciklerim size çok gizli tarifimi verebilirim denemek isterseniz :1ninca:
ben de merak ettim canım, benim sıcak şarap tarifim sitede var; sen nasıl yapıyorsun bir de onu deneyeyim kaydirigubbakcemile3

şüphe filmini ben de çok beğenmiştim, aynı işi yapan, aynı ideolojik savaşı veren insanlar arasında çelişki ve çekişmelerin yaşandığı filmleri çok seviyorum ben kaydirigubbakcemile2

Az önce izledim moralim bozukçu çok iyi geldi çok eğlendim
Gerard'a bayılırım zaten :asigim: ne hoş adam ya
tavsiye ediyorum çok beğendim ben

ay evet hislerime tercüman oldun resmen yavrum yaa ben de bunu moralim bozukken izlemiştim çok eğlenmiştim, ayıptır sölemesi sadece gerard butler var diye açtım ama iyi vakit geçirtti bana da, kadın da acaip hoştu, restorandaki sahne nasıldı :roflol:

uzun zaman olmuştu komedi filmi izlemeyeli..

ismini sık sık duyduğum "felekten bir gece"yi seçtim bende, iyikide seçmişim çok eğlendimkaydirigubbakcemile3
kahkalara boğmadı ama hiç sıkmadıda, saçma-salak espiriler içeren komedilerdende değildi, gayet güzeldi..

not: filmdeki bebeği getirin bana ısırmak istiorum onu :hulya:

nasıl unuttum eklemeyi :sinifsinif: izleyin derim

Gazap Ateşi

John Q... beğendim vala :içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Şüphe.... film boyunca duyduğum şüphe yedi bitirdi beni akannehir kaydirigubbakcemile3 kime inansam karar veremedim:hulya: şüpheyle başlayan film yine şüpheyle bitti:1ninca:
8/10

[/QUOTE]

Şüphe süper bir filmdir.Film sonunda bir türlü karar verememiştim.

Bugün Avatar filmini izledim.Sırf harcadıkları emek için bile izlenir.Aynı zamanda bu zamana kadar yapılan en büyük bütçeli film.Mümkünse 3D olarak izlemenizi tavsiye ederim.

kaydirigubbakcemile3

onca insanın içinde kaydirigubbakcemile3 ayy rezillik valla
ayıptır süülemesi ben de gerard için izledim iyiki de izlemişim adam rüyama bile girdi :asigim:
şu latin müzikle dans ettikleri sahne de çok hoştu ah ulan o kadının yerinde ben olsaydım keşke :kedi: latin müziği çok severim de ondan şeyettim adamla alakası yok yani :kedi:

yaa merak ettim.indirdiğim ama izleyemediğim filmler arasında..
bir sürü film indirdim ama izlemeye vaktim olmuyor yaa...

Bu neng shuo de. mi mi
Secret
(2007)
Sır

biraz evvel izledim.. muzigi ozellikle de piyanoyu seviyorsaniz kacirmayin bu filmi derim.. cok hos bir film..

konusu:Tamkang Lisesi'nde müzik öğretmeni olan babası Chin (Antony Wong) ile birlikte yaşamaktadır. ıkisi de müzik ve piyano da son derece iyidir. Tamkang Lisesi' nin ilk gününde, Lun kampüste sınıf arkadaşı ile yürürken gizemli bir piyano sesi dikkatini çeker. Müziği takip ettiğinde ise burda kız için ethereal (uhrevi, ruh gibi, semavi) tanımı geçiyor. Eski müzik odasında piyano çalan kızı bulur. Piyano çalan bu kız, Yu(Guey Lun-Mei), Lun'un sınıf arkadaşlarından biridir. Her zaman okula geç kalmaktadır ve bu nedenle daima Lun'un yanındaki sıranın en arkasına oturmaktadır. ıkisi, zamanla yakın arkadaş olurlar ve vakitlerinin çoğunu birlikte geçirmeye başlarlar. "Seni ilk gördüğüm gün çaldığın melodinin adı neydi" diye sordu Lun. "Bu benim sırrım" diye fısıldadı kulağına Yu.

tayvan filmi..

ben o sahne için ruhumu şeytana satarım :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…