Yarın olmaz, çarşamba günü şarabımı alır geçerim karşısına :asigim:
heeey noluyo yaa bensiz şarap partisi mi yapılır taş olursunuz haa. durun biraz sınavlarım bitsin size meşhur baharatlı sıcak şarabımı yapayım sideawaysi beraber izleyelim
:)))canim benimm o zaman seni bekleyelim sinavlarin bitsin sarabimizi acar sideawayi oyle izlerizz sicak baharatli sarap icmemistimm merak ettim valla sekercim
biri şarap mı dedi akannehir
karadut şarabı istiyom ben
kaydirigubbakcemile3 ya süpersiniz ,bu film şarap içerek izlenmeliydi gerçekten ... izlerken ztn insanın canı çekiyor . neyse çok çok gzl bi film olmasada şarap eşliğinde mükemmel bişeye dönüşebilirmalicem demek baharatlı şarap yapıyorsun öylemiii :jeyyar: süpermiş.
bu havada sıcak şarap eşliğinde izlenen güzel bir filmden çok ne mutlu edebilir ki insanı opuyorumnanaktan
Kırmızı şarabı çok severim bu baharatlı ve sıcak şarabı içme fırsatım olmadı bir türlü..
Mümkün olsaydı da filmi dvdye koyup kadehlerimizi tokuşturabilseydik :asigim:
Filme müthiş sempatim oluştu, yarın büyük bir zevkle izlenecek opuyorumnanaktan
ciciklerim size çok gizli tarifimi verebilirim denemek isterseniz :1ninca:
keşke yapabilseydik, ne kadar keyifli olurdu opuyorumnanaktanKırmızı şarabı çok severim bu baharatlı ve sıcak şarabı içme fırsatım olmadı bir türlü..
Mümkün olsaydı da filmi dvdye koyup kadehlerimizi tokuşturabilseydik :asigim:
Filme müthiş sempatim oluştu, yarın büyük bir zevkle izlenecek opuyorumnanaktan
ben de merak ettim canım, benim sıcak şarap tarifim sitede var; sen nasıl yapıyorsun bir de onu deneyeyim kaydirigubbakcemile3ciciklerim size çok gizli tarifimi verebilirim denemek isterseniz :1ninca:
uzak kaldım topiğe nezamandır, birikti filmler eklim son 10 gündür izlediklerimi...
kızkardeşimin hikayesii...yok böle bişe ya, çok güzel bi hikaye, ve süper bi oyunculuk, herkes rolünün hakkını vermiş, tüylerim diken diken ve ağlak modda izledim filmi...
kesinlikle tavsiye ederimmmmafoldumben 10/10
hayatın benim... çok beğendim , sürükleyici ve merak uyandıran bi filmdi benim için, sürpriz sonlara bayılırım zatenkaydirigubbakcemile2 izleyin kaçırmayın derim 8/10
Şüphe.... film boyunca duyduğum şüphe yedi bitirdi beni akannehir kaydirigubbakcemile3 kime inansam karar veremedim:hulya: şüpheyle başlayan film yine şüpheyle bitti:1ninca:
8/10
Az önce izledim moralim bozukçu çok iyi geldi çok eğlendim
Gerard'a bayılırım zaten :asigim: ne hoş adam ya
tavsiye ediyorum çok beğendim ben
ay evet hislerime tercüman oldun resmen yavrum yaa ben de bunu moralim bozukken izlemiştim çok eğlenmiştim, ayıptır sölemesi sadece gerard butler var diye açtım ama iyi vakit geçirtti bana da, kadın da acaip hoştu, restorandaki sahne nasıldı :roflol:
Az önce izledim moralim bozukçu çok iyi geldi çok eğlendim
Gerard'a bayılırım zaten :asigim: ne hoş adam ya
tavsiye ediyorum çok beğendim ben
kaydirigubbakcemile3
onca insanın içinde kaydirigubbakcemile3 ayy rezillik valla
ayıptır süülemesi ben de gerard için izledim iyiki de izlemişim adam rüyama bile girdi :asigim:
şu latin müzikle dans ettikleri sahne de çok hoştu ah ulan o kadının yerinde ben olsaydım keşke :kedi: latin müziği çok severim de ondan şeyettim adamla alakası yok yani :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?