En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

skandal ve yalnız kalpler izledim.

notes on a scandal: konu olarak biraz aykırı ama oyunculuk çok güzel.
İki kadının ihanet ve ihtiyaçları anlatan bir dramın içinde yaşadıkları psikolojik bir gerilim hikayesi SKANDAL...
Londra’da bir orta öğretim okulunda demir yumruk olarak tanınan , disiplinli ve münzevi kişiliği ile dikkat çeken Barbara Covett (Dame Judi Dench), uzun yıllardır kendisine yakın tek bir dostu olmayan yalnız bir kadındır. Kedisi Portia dışında Barbara’nın yanında kimsesi yoktur. Fakat hayatı, çalıştığı okula yeni gelen sanat öğretmeni Sheba Hart’ın (Cate Blanchett) varlığı ile değişir. Sheba Barbara’nın yıllrdır beklediği sıcak ve nazik dosttur. Fakat ona yakınlaştıkça öğrendikleri ilişkilerini sarsacaktır. Sheba öğrencilerinden biri ile (Andrew Simpson) aşk ilişkisi yaşamaktadır. Barbara Sheba’nın bu sırrını kocasına söylemekle tehdit edecek ve hayatının gidişatını değiştirecektir. Herkesin bir sırrı vardır Barbara’nın da öyle... Ve sırlar iki kadının hayatlarının kesişme noktasıdır.

lonely hearts:
1940’lı yılların sonunda Martha Beck ile Raymond Fernandez Amerika’da adı çıkmış “ Yalnız Kalpler katilleriydi.” Onların öldürücü silahı aslında çok basitti. Gazeteye kişisel ilan veriyor. İlana cevap veren terkedilmiş dul kadınlara ilk olarak Ray, kendisini seksi Latin aşığı olarak tanıtıyordu. Böylelikle tuzağa düşen bu kadınları hem dolandırıyor hem de öldürüyorlardı.

Ray ile Martha’nın tanışması ise ikisinin de hayatlarında önemli bir dönüm noktasıydı. Ray ve Martha birbirlerini görür görmez, aşık olmuş. Bu ilişki ikisi için tutkulu bir aşka ve kolay kazanılan para dönüşmüştü. Martha ise, dul kadınlara Ray’ın kız kardeşi olarak tanıtılıyor.

Ray kadınları baştan çıkarırken, daha sonra ikili birlikte kadınları öldürülüyor ve birikimlerine el koyuyordu.

bende alacakaranlık 2 yeni ay ı izledim opuyorumnanaktan
ne şanslı şu bella bir yanında kurt adam bir yanında karizmatik vampir adam :kedi:

alacakaranlık 1 izleyen 2yi de izlesin ama yoksa ilki daha başarılı bence gerçi her türlü karakterlere aşık oluyo insan:)
en son da vavieni izledim...
ilk defa binnur kayanın oyunculuğunu çok başarılı bulmadım bu kez, istemeyerek oynamış gibiydi bi garip geldi bana ama bilmiyorum. oyuncular iyi yine..
türk filmlerine de yabancı filmler kadar ilgi gösterilmesi,önyargılı olunmaması taraftarıyım.

Cyborg Girl (2008)

Değişik bir japon filmiydi.. Aşk ve bilimkurgu.. Ama bilimkurgu beklentisiyle izlenmemeli.

dünakşam korku kapanı 3 ve karanlıklar ülkesini izledik....
karanlıklar ülkesi kesinlikle süper bi film....
ve ''ben efsaneyim'' filmide süper kesinlikle onuda tavsiye ediorum..

Bu akşam Yahşi Batı'ya gittik kardeşimle
ben beğendim çok iyi geldi o nedenle tavsiye ediyorum opuyorumnanaktan

çok yaşlanmış ama üzüldümmafoldumben gerçi hala formda.

gecen aylarda burda varmisin yokmusuna katilmisti gercekten epey yaslanmis
eski hali nasildi ama hele mavi aydaki hali cok guzeldi:)gerci hala dedigin gibi formda tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…