En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

ben en son north country (tek başına olarak çevrilmiş) filmini izledim tavsiye ederim konusu çok güzel bir film.Charlize Theron oynuyor

Avatar - 10/10 verdim filme.. Şimdi geldim daha gece seansıydı ve full doluydu salon.. harika film olmuş gerçekten. Hem emek hem para ne bulduysalar harcamışlar ve karışılığınıda alırlar.. bilimkurgu animasyon sevenler mutlaka gitsin.. yalnız bilginiz olsun film 3 saat sürüyo ve kesinlikle 3 boyutlu izlemelisiniz.. Mutlaka izlenmeli. ben tekrar gidicem..

Animasyon hiç sevmiyorum ama bütün arkadaşlarımın dilinde avatar var.
ılk fırsatta ben de gidip izliycem zemuszemus

canim izlemediysen oneririm tatlim

ızlemedim cnm ama çok bomba bir filme benziyor.Ben de bugün 2:37 isimli filmi izledim.

Altı liseli genç, her zamanki günlük rutinleri içinde yeni bir güne daha başlamışlardır. Bugunü diğerlerinden farklı kılan tek olay, saat 2:37'de hepsinin hayatını sarsacak önemli bir olayın gerçekleşecek olmasıdır.

Aynı zaman dilimi içerisinde bu altı gencin de hayatlarına girmeye başladıkça, teker teker bütün gizleri ile yüzleşmeye başlarız. Ama bu gizlerin altından ortaya çıkacakların her biri birbirinden sarsıcıdır.

Cannes Film Festivali'nde dakikalarca ayakta alkışlanan film, önemli bir etki yarattı. Filmin Cannes başta olmak üzere uluslararası sinema çevrelerinde büyük bir beğeni yaratmasında, 21 yaşındaki yönetmeninin de etkisi çok büyük. Böylesi genç bir yaşta, yazdığı senaryoyu 1.1 milyon dolar gibi bir bütçe ile çeken Avustralya doğumlu Murali K. Thalluri'nin 2:37'si ilgiyi hak ediyor. (Beyazperde.com'dan alıntıdır)

Son düzenleme:

2:37 isimli filmi duymamistim bitanem ama ilgimi cekti saol soyledigin icin fistigim
canim sinir da filmin konusu soyle ama etkiliyeci gercekten oneririm tatlim

FİLMİN KONUSU:
2007. Fransız başkanlık seçimlerinde muhafazakar ve aşırı sağcı taraf karşı karşıya gelir. Yöre halkı iyice hareketlenir. Varoşlarda ayaklanma çıkmış, her köşede alevler yükselmektedir. Kent merkezindeki kargaşa ortamından yararlanmak isteyen küçük çaplı bir hırsız çetesi, büyük bir soygun hazırlığındadır. Başarılı oldukları takdirde ülke dışına kaçaçak ve çetenin kadın üyesinin çocuğunu aldırabilmesi için gereken parayı elde edeceklerdir.Ancak soygun sırasında işler kötü gider ve grup bölünür. Polisten kaçmaya çalışan bazı çete üyeleri, Lüksembourg sınırı yakınında ıssız, köhne bir pansiyona saklanırlar. Soyguncular kaba saba görünümlü otel sahiplerinin, eski bir Nazi olduğundan habersizdirler. Pansiyon sahibi kendi ari ırklarından oluşan yeni dünya düzeni kurmak için, faşist fantezilerini bu kişiler üzerinde gerçeğe dönüştürmek için her şeyi yapmaya hazırdırlar. Ancak beyaz ırkçıların dışarıda bu hayallerini uygulama şansı olmadığı için sahibi oldukları otelde çeşit çeşit sapıklık ve yozlaşmayla dolu ürkütücü bir atmosfer yaratmalarına yol açmıştır.Artık genç kahramanlarımızın azap ve çilelerle dolu günleri başlamıştır. Otelin karanlık ve ürkütücü odalarında her türlü aşağılama ve işkenceye tabi tutulurlar.

Son Durak 1 izledim , izlenilebilir bir film 2,3,4 serilerini daha izlemedim ama önümüzdeki günlerde onlarıda izlerim..
Ve güney kore filmi olan Oldboy izledim
Gelmiş geçmiş en güzel intikam filmiydi bence.. ızlemiyenler muhakkak izlesin..

Hayata biraz daha mutlu bakmak istiyorsaniz Fatih Akin'in yonettigi "Solu Kitchen" cok hos,insanin kalbini isitiyor,oneririm

bende begenmistimm canimm mutlaka izle diger serileride

Bügün yalanın ne olduğunun bilinmediği bir dünyada yalanı icat eden bir adamın eğlenceli ve düşündürücü filmini izledim.

Özellikle filmin bazı yerlerinde ince espriler dikkat çekiyordu.Din,evlilik ve iş yaşamı üzerine keyifli bir komedi.Tavsiye ederim.

Başroldeki İngiliz komedyen biraz itici bir tip ama rol için biçilmiş kaftan.

geldi benim tosun bikaç günlüğüne, kendimi ekşın filmlerinin içinde buldum :hulya: kaydirigubbakcemile3
ama severim yani macerayı yalan yok:1ninca:

bazı sahneler "hadi cnm sende" dedirtsede gayet güzel bi filmdizemuszemus

baba filmi sevenlere baba gibi bi film:1ninca: çok beğendim ben, gerçek hikaye olmasıda avantajdı..

güzeldiiiiisositososito

sürpriz son sevenler buyrunnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…