PrensesFB canım ne kadar çok film paylaşıyorsun izledin mi bunların hepsini cidden?kaydirigubbakcemile2
Belli canım ona ne şüphekaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanBizzler Sinefiliizz
canim izlemediysen oneririm tatlim
İzlemedim cnm ama çok bomba bir filme benziyor.Ben de bugün 2:37 isimli filmi izledim.
Altı liseli genç, her zamanki günlük rutinleri içinde yeni bir güne daha başlamışlardır. Bugunü diğerlerinden farklı kılan tek olay, saat 2:37'de hepsinin hayatını sarsacak önemli bir olayın gerçekleşecek olmasıdır.
Aynı zaman dilimi içerisinde bu altı gencin de hayatlarına girmeye başladıkça, teker teker bütün gizleri ile yüzleşmeye başlarız. Ama bu gizlerin altından ortaya çıkacakların her biri birbirinden sarsıcıdır.
Cannes Film Festivali'nde dakikalarca ayakta alkışlanan film, önemli bir etki yarattı. Filmin Cannes başta olmak üzere uluslararası sinema çevrelerinde büyük bir beğeni yaratmasında, 21 yaşındaki yönetmeninin de etkisi çok büyük. Böylesi genç bir yaşta, yazdığı senaryoyu 1.1 milyon dolar gibi bir bütçe ile çeken Avustralya doğumlu Murali K. Thalluri'nin 2:37'si ilgiyi hak ediyor. (Beyazperde.com'dan alıntıdır)
Son Durak 1 izledim , izlenilebilir bir film 2,3,4 serilerini daha izlemedim ama önümüzdeki günlerde onlarıda izlerim..
Ve güney kore filmi olan Oldboy izledim
Gelmiş geçmiş en güzel intikam filmiydi bence.. İzlemiyenler muhakkak izlesin..
Hayata biraz daha mutlu bakmak istiyorsaniz Fatih Akin'in yonettigi "Solu Kitchen" cok hos,insanin kalbini isitiyor,oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?