En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

son durak 4 bide avatar ı izledim avatar çok güzeldi 3 boyutlu izlemedim ama yinede güzeldi
bide kanyon u izledim oda fena sayılmazdı sonu ilginçti
buz devri 3 ü izlemeyi düşünüyorum erkek ark ım ısrar etti mutlaka izle diye

dün eşimle beraber yahşi batı filmine gittik...
ben okdar begenmedim filmi...
güzel bi çalışma ama cem yılmazın öteki filmleri çok daha başarılıydı...
sdc ''10 dk'' espirisi süperdi onu tek geçicem...

bende yahşi batıyı beğenmedim küfürleri ; gereksiz espirileri azaltsalarmış güzel bi macera filmi olurmuş
sürekli çak espirisini yaptılar ; sıkıcıydı ; çalı espirisine bile daha çok güldüm
ama kostüm dekor harikaydı

The lovely bones ızledım sımdı bence güzel bır fılm olmus.
Herzamankı gıbı zevk meselesı tabıkı ama ızlemenızı tavsıye ederım.

Filmsiz günüm geçmez benim, zaten işim de bu bilenler bilir :)

Bugün Inch'allah Dimanche (İnşallah Pazar) filmini izledim.

Cezayir'den Fransa'ya kocasının yanına gelen bir kadının yeni topluma uyum gösterme çabaları anlatılıyor.Şahsen bazı sahnelerin yeterince işlenmediğini düşünüyorum ama gene de bulursanız tavsiye ederim.Filmin Türkçe altyazısı yok ben İngilizce alt yazılı izledim.

Yahşi Batı gördüğüm en salak filmdi ! Uyuklayıp durdur...Paranıza yazık. Küfür hariç gülecek hiçbişey yok. Cem Yılmaz Arog, Gora derken çıtayı git gide aşağılara koymaya devam ediyor...

Ama çok merak ettim ben bu filmi ya boshayallersmile

Yahşi Batı

Cem Yılmaz bu sefer çok ince ve zeki espriler yapmış ama film biraz aceleye gelmiş sanırım. ılk yarı daha güzeldi ,ikinci yarı biraz sıktı . yinede güzel bi seyirlik.

Fargo

Film beklentilerimi karşılamadı, sanki olaylar oldu bittiye getirilmiş oysaki gerçek hikayeden alınan filmler sonunda karakterlerin son durumların açıklar, bu filmdeyse karakterler havada kalmış. Polis memurunun bardaki eski arkadaşıyla muhabbeti çok gereksizdi mesela. Sıkmıyor, seyrettiriyor ama malesef vasat.

Biraz evvel uzuuun zamandır izlemek istediğim ama bir türlü denk gelemediğim Ucuz Roman- punk fiction izledim. Harika bir film keşke daha önce izleseymişim

sekercim bende izlemistim onceden bu filmi izlettirior slkmior bulmustum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…