guzel temposu dusmeyen hareketli bir filmdi
prensesiimm sultanımmm sen de mi sevdin felonuu Şeniz bayıldım ben de bu filme zaten val kilmer hastasyım çok karizma adam yaa di miii :asigim:
Malicem fargoyu sen tavsiye ettin diye büyük beklentiyle izledim o yüzden beklentilerimi karşılamamış olabilir. Güzel film ama olaylar hemencik oluyor bitiyor ,birde gerçek hikayenin nimetlerinden faydalanılmamış, sonunda en azından karakterlerin ne durumda olduğunu açıklasa tadından yenmezmiş :) Bu arada Felon filmini livim sayesinde izledim ve çok sevdiğim filmler arasına girdi :))
bende en son felonu izledim tvde denk geldim.adının felon olduğunuda şimdi öğrendim adına bakmamışım bile seyrederken:)))val kilmer dışında pek sarmadı film.
fargoyu severim ama çokca.
birde prenses dönüş yok sanırım o film tecavüz sahnesi çok konuşulmuştu vizyondayken hatta o sahneden sonra sinemadan çıktınmı çıkmadınmı geyiği çok dönmüştü. Vincent Cassel a bayılırım ben. filmi beğenmiştim ama net hatırlamıyorum şimdi.
En son Lovely Bones filmini izledim.Peter Jackson'dan daha iyi bir film beklerdim.Kötü bir film diyemem ama bazı sahneler havada kalmış.Spoiler olmasın söylemeyeyim.Ölüme ve hayata dair farklı bir bakış için izlemenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?