En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

prensesiimm sultanımmm sen de mi sevdin felonuu Şeniz bayıldım ben de bu filme zaten val kilmer hastasyım çok karizma adam yaa di miii :asigim:

sevdimm gulum dun gece izledim guzel hareketli tempolu iyi filmdi tatliskom
fargoyu epey onceden izlemistim tatlim

Malicem fargoyu sen tavsiye ettin diye büyük beklentiyle izledim o yüzden beklentilerimi karşılamamış olabilir. Güzel film ama olaylar hemencik oluyor bitiyor ,birde gerçek hikayenin nimetlerinden faydalanılmamış, sonunda en azından karakterlerin ne durumda olduğunu açıklasa tadından yenmezmiş :) Bu arada Felon filmini livim sayesinde izledim ve çok sevdiğim filmler arasına girdi :))

avatar... son zamanlarda izleyipte en beğendim film. ondan sonrada çok film izledim ama o zevki tattırmadı. bide bu akşam 7 kocalı hürmüsü izledim oda fena deildi.. opuyorumnanaktan

felonda hepimiz hemfikirizz begenmisiz sekerparem opuyorumnanaktanŞeniz

Bir şiddet olayıyla yaşamları paramparça olmuş bir çiftin olağandışı öyküsünü tersten anlatan bu filmin başrollerini, gerçek hayatta da birlikte olan, Monica Bellucci ile Vincent Cassel paylaşıyorlar.

Burayı yeni keşfettim ve hemen abonesi oldum. Tam aradığım topic yahu :)
Paylaşıldı mı bilmiyorum. Liam Neeson için izlediğim ve beni koltuğuma çivileyen bir film.eyvahedigeldismile Bu kadar seveceğimi hiç düşünmezdim. oğlum büyüdüğünde kesin izleticem.İçeriği uygun olsa bize bişey olmaz diyen liseli öğrencilerime de izletirdim kesinlikle. Türkçesi 96 saat.

Spoiler olmaması için konusu hakkında bilgi vermeyeyim.

Son düzenleme:
bende en son felonu izledim tvde denk geldim.adının felon olduğunuda şimdi öğrendim adına bakmamışım bile seyrederken:)))val kilmer dışında pek sarmadı film.
fargoyu severim ama çokca.
birde prenses dönüş yok sanırım o film tecavüz sahnesi çok konuşulmuştu vizyondayken hatta o sahneden sonra sinemadan çıktınmı çıkmadınmı geyiği çok dönmüştü. Vincent Cassel a bayılırım ben. filmi beğenmiştim ama net hatırlamıyorum şimdi.

evet canim donus yokteki tecavuz bolumu en uzun tecavuz sahnesi olarak litarature girmis
epey etkisinde birakan bi filmdi
film bitince bile etkisinden cikamiodun canimcimm

bu filmde guzeldi

The Lost.Son bir hafta da seyrettigim en güzel filmdi,bana göre.Bildigimiz Lost la ilgisi yok.Filmin sonunda akannehir resmen böyle kalakaldim.

Papillon Filmi Tür Macera Dram Yönetmen Franklin Schaffner..Senaryo Dalton Trumbo , Lorenzo Semple Jr. , Henri Charrière (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Fred J. Koenekamp Müzik : Jerry Goldsmith Yapım : 1973, Fransa / ABD , 150 dk..Oyuncular Steve McQueen (Henri ‘Kelebek’ Charriere) ,Dustin Hoffman ( Louis Dega) ,Victor Jory (Yerli Reis) , Don Gordon (Julot) , Anthony Zerbe (Cüzzam Kolonisinin Başı) , Robert Deman (Maturette) ,Woodrow Parfrey (Clusiot) , Bill Mumy..Konusu Suçsuz olmasına rağmen mahkum edilen Papillon ve en iyi arkadaşı banker Dega, Fransız Guyanası’nda kürek mahkumudur..Bu Hapishane Kaçmanın ımkansız olduğu bir hapishanedir. Mahkumlara Akla gelmeyecek işkenceler yapılmaktadır. Papillon ilk günden itibaren kaçmak için planlar yapmaya başlar. Arkadaşı Dega’ya vuran gardiyanı döver ve kaçar. Bir kiliseye sığınır ama rahibeler onu yakalatır. ılk kaçışından sonra yakalanıp hücreye atılır. Hücrede böcek yiyerek hayatta kalmaya çalışır, konuşmaz, sır vermez. ıkinci kaçış denemesinde Dega ve bir mahkum daha vardır. Kaçışlarında Cüzzamlılar Adası’ndakilerden yardım görürler. Yine yakalanıp bu sefer Şeytan Adası’na götürülürler. Buradan kaçış yoktur. Dega akıl sağlığını yitirmiş duruma gelmiştir. Papillon ise çeşitli denemelerden sonra hindistan cevizlerini bir torbaya doldurup yaptığı torba-salla adadan kaçacaktır. Filmin sonunda salla uzaklaşırken bağırır: -Sizi pislikler..

Tür : Romantik / Dram
Gösterim Tarihi : 29 Ağustos 2008
Yönetmen : Richard Attenborough
Senaryo : Peter Woodward
Yapım : 2007, ıngiltere / Kanada / ABD , 118 dk.
Oyuncular
Shirley MacLaine (Ethel Ann) , Christopher Plummer (Jack) , Mischa Barton (Genç Ethel Ann) , Gregory Smith (Genç Jack) , Stephen Amell ( Teddy Gordon) , Brenda Fricker (Büyükanne Reilly)

KONUSU
ıkinci Dünya Savaşı esnasında yaşanan bir aşk hikayesi… Bir asker nişan yüzüğünü, uzakta olan sevgilisine vermesi için bir köylüye emanet eder. Asker, 1 Haziran 1944 tarihinde gerçekleşen kazada yaşamını yitirir.
10 askerin bulunduğu B-17 uçağı, yoğun sis yüzünden Belfast Cave Tepesi’ne çarpmıştır. Yüzüğün 50 yıl sonra ortaya çıkmasıyla, geçmişte kalan bazı sırlar da su yüzüne çıkar.
Usta yönetmen Richard Attenborough imzalı filmin en büyük sürprizi, oyuncu Shirley MacLaine’i izleyici ile buluşturuyor olması.

az once bitti kizlar guzel bir romantik dramdi

En son Lovely Bones filmini izledim.Peter Jackson'dan daha iyi bir film beklerdim.Kötü bir film diyemem ama bazı sahneler havada kalmış.Spoiler olmasın söylemeyeyim.Ölüme ve hayata dair farklı bir bakış için izlemenizi tavsiye ederim.

Bugün onu izleyecektim başka bir film tercih ettim. Yarın izlerim galiba boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…