En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

buda surekliyici bi filmdi

ya ben bunu hiç ama hiç beğenmemeiştimbenneyaptımki
hele bi sahne vardı arkadaşı ölünce kumandayla sahneyi başa alıp arkadaşını diriltiyodufisfisfisçok garipti yani beni hiç germedi korkutamadı başımı ağrıttı sadecebenneyaptımki

ki bence zaten filmin amacı çok belli ki yanlış hatırlamıyorsam filmde o psikopat olanda aynı şeyi söylemişti
vurdulu kırdılı korku gerilim sevenlere alın size dehşet der gibiydi başkada bi amacı yoktu korku sevenleri korkudan soğutmaktı o filmin amacı ama ben sadece o filmden soğudum delikafadulden

canimcim zaten korku deil gerilim turunde bu tarz filmler tabi begeni meselesii bazilari begenir bazilari begenmez ama benim hosuma gitmisti epey germisti gerilimi iyiydi

canimcim zaten korku deil gerilim turunde bu tarz filmler tabi begeni meselesii bazilari begenir bazilari begenmez ama benim hosuma gitmisti epey germisti gerilimi iyiydi

gerilim seviyosun demekkaydirigubbakcemile5misery izle miseryi bak nası gerim gerim gerilcen bende şuan çok çok izleme ihtiyacı hissediyorum ama nerden bulcambenneyaptımki
nette var ama kotamda aşıcak sen benim yerime de izle:gitme:
bu funny gamesteki psikopatlar misery i deki kadının yanında inan kuzu kalır

aa birde 1408 i izledin mi

Son düzenleme:

evet canim severim tamam izlicem bakalim nasilmis???

evet banada arkadasım verdi henüz izleyemedim 1408 ama şimdi merak ettim
öğlen göl evi ni izledim romantik flim sevenler için birebir.

Kızlar bende ctesi akşamı tvde SON DURAK 3 izledim, serinin en güzel filmiydi bence, özellikle 2 'yi çok beğenmemiştim ama güzeldi.

200 Pounds Beauty (Şişman Sevgilim)İzledim
Ehh idare bir kore filmdi
Eğlenceli insanı gülümseten sıcak bir film..
10/6

Material Girls film çok uzun geldi bana
Ama yinede iyidi , tam çerezlik boş vaktinizi doldurmalık bir film
10/5

Kızlar bende ctesi akşamı tvde SON DURAK 3 izledim, serinin en güzel filmiydi bence, özellikle 2 'yi çok beğenmemiştim ama güzeldi.

3. çok güzeldi hakketen finalda harikaydı çok beğenmiştim finalini

şişman sevgilimi bende izledim o da çok uzun ya 2 saat bişey
kardeşimle beraber can sıkıntısına izlemiştim o 1 saat geçmeden sıkılıp gittikaydirigubbakcemile3ben izledim sonuna kadar
ama seyredilebilir yani keyifli değişik

OSMANLI CUMHURıYETı filmini izledim
komedi beklerken dram çıktı ve çok güzel oldu
Ata Demirer'in oyınculugunu cok beğendim
özellikle duygusal sahnelerde bakışları ve mimikleri çok iyiydi
onu bir aşk filminde izlemeyi çok isterim

Biraz geç oldu ama Da Vincinin şifresini izledim dün.çok çok iyiydi.konu biraz karmasık olsada geçmiş ve şimdiki zaman görüntülerinin üstüste montajlandığı geçişlere bayıldım.çok iyi bir konusu ve görselliği var.hristiyan alemini karıştırmakla haklı bir film,kitap olduğuda kesin.şimdi devam filmi olan melekler ve şeytanlar sırada.

evet yaa unborn çok kötüydü afişine kanıyor insan:sinifsinif:

afişi de filmi yansıtsa. hatun kişinin süper fiziği var tamam ama sadece 30 sn görüldüğü o cıbıl fotonun afişte ne işi var ki? kızıyorum kadın bedeninin böyle kullanılmasına klava:

afişi de filmi yansıtsa. hatun kişinin süper fiziği var tamam ama sadece 30 sn görüldüğü o cıbıl fotonun afişte ne işi var ki? kızıyorum kadın bedeninin böyle kullanılmasına klava:

yok hatunu demek istemedim aynayı ve aynadan gözüken öcüyü kastettim bide accık puslu ya:sinifsinif:
üşenmiyimde koyayım barizemuszemus
aynadan öyle gözükmesi melül melül bakması korkuncuma gidiyo:çok üzgünüm:

Ben bu doğmamış filmini ne umutlarla izlemiştim
Beni hüsrana uğratan filmler arasında gelir kendileri
Ama filmdeki boşroldeki hatunun arkidişi melez hatun çok güzeldi onu yazmadan edemiyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…