buda surekliyici bi filmdi
ya ben bunu hiç ama hiç beğenmemeiştimbenneyaptımki
hele bi sahne vardı arkadaşı ölünce kumandayla sahneyi başa alıp arkadaşını diriltiyodufisfisfisçok garipti yani beni hiç germedi korkutamadı başımı ağrıttı sadecebenneyaptımki
ki bence zaten filmin amacı çok belli ki yanlış hatırlamıyorsam filmde o psikopat olanda aynı şeyi söylemişti
vurdulu kırdılı korku gerilim sevenlere alın size dehşet der gibiydi başkada bi amacı yoktu korku sevenleri korkudan soğutmaktı o filmin amacı ama ben sadece o filmden soğudum delikafadulden
canimcim zaten korku deil gerilim turunde bu tarz filmler tabi begeni meselesii bazilari begenir bazilari begenmez ama benim hosuma gitmisti epey germisti gerilimi iyiydi
gerilim seviyosun demekkaydirigubbakcemile5misery izle miseryi bak nası gerim gerim gerilcen bende şuan çok çok izleme ihtiyacı hissediyorum ama nerden bulcambenneyaptımki
nette var ama kotamda aşıcak sen benim yerime de izle:gitme:
bu funny gamesteki psikopopatlar misery i deki kadının yanında inan kuzu kalır
Kızlar bende ctesi akşamı tvde SON DURAK 3 izledim, serinin en güzel filmiydi bence, özellikle 2 'yi çok beğenmemiştim ama güzeldi.
200 Pounds Beauty (Şişman Sevgilim)İzledim
Ehh idare bir kore filmdi
Eğlenceli insanı gülümseten sıcak bir film..
10/6
Material Girls film çok uzun geldi bana
Ama yinede iyidi , tam çerezlik boş vaktinizi doldurmalık bir film
10/5
showda bugün truman show yayınlandı. çok beğenerek izlediğim bir filmdi hatırlamış oldum.
jim carreyin Eternal Sunshine of the Spotless Mind ( sil baştan) filmini çok severim. truman show da konusu itibariyle kayda değerdir.
sil baştan çok beğenerek izlediğim bir filmdi :lepi:
peki 1408 i izledin mi prenses
ben az önce onun yorumlarını okudumda baya bi meraklandım
1408 okurken daha çok korkmuştum film de gayet iyi ama benim hayalgücümle yarışamamış kaydirigubbakcemile2
unborn- doğmamış
Bazen ölümden sonra ruh cennete gitme yolunu ararken, şeytani bir durumla lanete uğrayarak değişir.Kendine yeni bir beden bulana kadar dünyalar arasında sonsuza dek kaybolmak zorundadır. Bazen de tam olarak isteğine kavuşur ve kendine yeni bir beden bulur.
Bu olay tam da Casey Beldon adındaki daha çocukken kendisini terkettiği için annesinden nefret eden bir kızın başına gelir. Ama Casey annesinin onu neden terkettiğini fazla geçmeden olağandışı olayların başına gelmesiyle anlamaya başlar...
Uyku sırasında dehşet verici kabuslar, korkunç görünümlü hayaletler görmesi daha gerçekleşmemiş felaketin başlangıcıdır. Bunun üzerine Casey, Sendak adında bir ruh uzmanına bu korkunç olayları nasıl durdurabileceğini sorar.
Casey'in hayatta kalabilmek için tek şansı, dünyalar arasındaki kapıları kapatarak bu kimsenin asla doğmamasını sağlamaktır.
gerilim türü bir film ama pek de geremiyor, hele sonuna doğru şeytan çıkarma kısmı tam komediydi. yine de vasatın üstü diyebilirim. kaliteli korku filmi çok az çü nkü.
sil baştan çok beğenerek izlediğim bir filmdi :lepi:
1408 okurken daha çok korkmuştum film de gayet iyi ama benim hayalgücümle yarışamamış kaydirigubbakcemile2
unborn- doğmamış
Bazen ölümden sonra ruh cennete gitme yolunu ararken, şeytani bir durumla lanete uğrayarak değişir.Kendine yeni bir beden bulana kadar dünyalar arasında sonsuza dek kaybolmak zorundadır. Bazen de tam olarak isteğine kavuşur ve kendine yeni bir beden bulur.
Bu olay tam da Casey Beldon adındaki daha çocukken kendisini terkettiği için annesinden nefret eden bir kızın başına gelir. Ama Casey annesinin onu neden terkettiğini fazla geçmeden olağandışı olayların başına gelmesiyle anlamaya başlar...
Uyku sırasında dehşet verici kabuslar, korkunç görünümlü hayaletler görmesi daha gerçekleşmemiş felaketin başlangıcıdır. Bunun üzerine Casey, Sendak adında bir ruh uzmanına bu korkunç olayları nasıl durdurabileceğini sorar.
Casey'in hayatta kalabilmek için tek şansı, dünyalar arasındaki kapıları kapatarak bu kimsenin asla doğmamasını sağlamaktır.
gerilim türü bir film ama pek de geremiyor, hele sonuna doğru şeytan çıkarma kısmı tam komediydi. yine de vasatın üstü diyebilirim. kaliteli korku filmi çok az çü nkü.
evet yaa unborn çok kötüydü afişine kanıyor insan:sinifsinif:
evet yaa unborn çok kötüydü afişine kanıyor insan:sinifsinif:
afişi de filmi yansıtsa. hatun kişinin süper fiziği var tamam ama sadece 30 sn görüldüğü o cıbıl fotonun afişte ne işi var ki? kızıyorum kadın bedeninin böyle kullanılmasınaklava:
Kızlar bende ctesi akşamı tvde SON DURAK 3 izledim, serinin en güzel filmiydi bence, özellikle 2 'yi çok beğenmemiştim ama güzeldi.
son durak degil de otel serisi mukemmeldi ozellikle 2 sine bayılmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?