En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

ya aslında anlayamamakta haklısın çünkü fena filmler hakketen kaydirigubbakcemile3bende mesela macera filmlerini aksiyon filan hiç ama hiç sevmiyorum aa aşk filmlerini de sevmiyorum bayıyor çok:sinifsinif:
bi psikopat kesiyo biçiyo bizde izliyoruzkaydirigubbakcemile3ama işte tamamen zevk meselesi
aa ama örneğin ben normalde kan görmeye dayamam ama öyle filmler izliyorum-tatlicadiarzu-
ben korktuğum şeyleri izlemeyi seviyorum sanırım CADIARZUkorkmak istiyorum gerileyim istiyorum korkmayı seviyorum:lepi:

bebegim aslında hostel kadar vahset sahneleri içermıyor ama konusu ve kızın yasadıkları beni baya etkiledi

canim benim filmin konusundanda anlamistim zaten bi kizin yasadiklari gordugu iskence ve sonrasi falan merakklandim epey donunce hemen alip izlicemm bakalimm canim
sen olumcul oyunlari izleyebildinmi

canim benim filmin konusundanda anlamistim zaten bi kizin yasadiklari gordugu iskence ve sonrasi falan merakklandim epey donunce hemen alip izlicemm bakalimm canim
sen olumcul oyunlari izleyebildinmi

izleyemedim daha cnm sırada olumcul oyunlar var onuda en kısa zamanda izleyecegim ...aslında cnm filmin ilk kısmında baya sıkıldım kızın neden boyle birsey yaptıgını anlamaya calısmakla gecti ama 2 kısmında herseyi inanılmaz guzel bagladılar aklımda herhangi bir soru işareti dahi kalmadı

Saw 5 sevdiniz mi kızlar?
Herkes kötü dediği için izlemedim ama güzel derseniz izliyimm?

güzeldi aslında sonu fln da şaşırtıcıydı
ama işin içine poliste karıştığı için azıcık polisiye oldu o kadar da ilgi çekici olmayan bi hal aldı bana göre
sadece diğer bölümleri kadar iyi değil diyebilirim örneğin bi 1. ve 2. bölüm kadar
ama 8 bölüme kadar devam edicekkaydirigubbakcemile5

tamam guzelimm izledikten sonra yorumunu soylersin kuzum

bildiklerim arasında şimdiye kadar gelmiş geçmiş en vahşet film kesinlikle "cannibal holocoust"tur heralde
en iyi efekt gerçek olandır sözüyle yola çıkılmış
iğrenç tiksinç bir film
bu iğrençliğin "gerçek" olduğunu bilmekte insanın içini ayrı bi tuhaflaştırıyor
ne mutlu ki çoğu ülkede yasaklı ve ulaşmak çok zor en azından kesilmemiş versiyonuna ulaşmak zor
elinde olan cd ci genelde satmaz bu filmikaydirigubbakcemile3
bende bi baktım hemen sildim pc den

ben dayanamıyorum hostele şöyle ucundan bakıcam
genel kontrol
yarına kk ya gelemezsem izledim ve iflah olamadım demektir

nasıl yani en iyi efekt gerçek olandır ne demek?
ayyyyyyyklava:

nasıl yani en iyi efekt gerçek olandır ne demek?
ayyyyyyyklava:

kesinlikle anlamış olduğun şey oklava salladığına görekaydirigubbakcemile3
gerçek yani filmde olanlar ne yazık ki gerçekmişsenağlama
nette film harikaydı süperdi diye yorumlarda okudum yaa :gitme:
ayrıca imdb si de 6.1 miş iyice bi şaşırdım Çok üzgünüm çoooklove gurunun bile 3.8 iken Çok üzgünüm çoookbu vahşet 6.1 :mymeka:

yönetmen aklanmış diyorlar nette...
ama kesin gerçekti diyenlerde var...
izleyenler 1980 yılının teknolojisinde o film çekilemez yerlilere yapılanlar gerçek diyorlar...
hayvanları saymıyorum zaten...
ve inanaılmaz olan dediğin gibi filmi beğenenler var....
içimde bir merak oluşmadı dersem yalan olur...
hayal edemiyorum....

bende de aynen sende olduğu gibi merak oluşmuştu
bi arkadaşıma ne yap et bul bi yerlerden dedim ve buldu da
o açmış hızlıca bakmış al filmi bu muydu istediğin film dedi izle yalnız başına ben izlemem dedi suratında kötü bi ifade vardı ne var ki dedim daha da meraklandım
ama gerçekten kötü ya çok kötü ve kesinlikle de gerçek
oyuncuların surat ifadesinden de gayet net anlaşılıyor gerçek olduğu
izlenemiyor zaten dediğim gibi pc den sildim hemen ama nette yazan o meşhur kaplumbağa sahnesini görmüş bulundum biraz:gitme:aklımdan çıkmıyor senağlama

ben ikna oldum izlemeden gerçek olduguna
kaplumbağa sahnesi çok meşhur anlaşılan bahsi geçiyor...
yorumcunun biri Allahın gazabı filmi çekenlerin üzerine olsun demiş...
valla merek tohumları içimde yeşermeye başlasada Saw serisini bile zorla izlemiş
bazen gözerini kapatmış bir insan olarak bana fazla anladım...

filmdeki pek çok meşhur sahneden sadece biriymiş aslında netteki yorumlarda diğer sahneleri de okumuşsundur muhakkak
ama bu sahnede çok fazla iç acıtan bişey vardı mafoldumben
neyse bende yönetmenin ve oyuncuların hapiste olduğuna dair yazılar okumuştum iyi de olmuş

hayvanlara yapilan iskence vahset film hilesi bile olsa dayanamam aglarim bide gercegini asla izleyemem mahvolurummmafoldumben

Baslik: YamYam işkencesi - Cannibal Holocaust (TrALtyazı)
Açıklama: En iyi efekt gerçek olanıdır sözünden yola çıkılarak yapılmış 18 ülkede yasaklanmış, blair witch tarzı filmlere esin kaynağı olmuş bir film. Bir grup bilim adamının belgesel çekmek için amazonlardaki yerli kabilesine yapılan seyahat, ve bu zamanda başlarından geçen olaylar anlatılıyor.İçerdiği fazla şiddet, tecavüz gibi sahnelerden dolayı bir çok ülkede sansürlenmiştir. Yapım : 1980, İtalya Tür : Dram / Korku / Macera Yönetmen : Ruggero Deodato Senaryo : Gianfranco Clerici (Kitap) Oyuncular : Robert Kerman, Francesca Ciardi, Salvatore Basile Süre : 1 saat, 35 dk. Gösterim Tarihi : 19 Haziran 1985
İzlenen: 7,570 Kere
bu filmden bahsediosun dimi canimm gercekten olmusmu boyle bisey ben izlemedim

evet canım o film
18 ülke yazıyor yasaklanan ama o rakam resmi rakam sayı daha fazla aslında

ama nasil gercek olabilirki bu belgesel cekmeye gidenler basina gelceklerini bile bilemi gittiler aklima takildi canim

onu bende anlayamıyorum canım bile bile yani hakketen ünlü olmak uğruna olsa gerek
filmde adamın teki psikopat gibi bakışlar fln kaplumbağa vahşetini o yaptı zaten bi kız var filmde onun sevgilisi o kustu o sahnede bi tane daha adam var onun suratının ifadesinden de olayın gerçek olduğu gayet net anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…