En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

evet cnm ya saw 6 da bir an once gosterime girsin ...

bu arada yrna martyrs dvd sı almayı planlıyorum filmi ınanılmaz merak etmeye basladım

evet canimcim saw 6 da gosterime girsinn bende istanbula donunce alip izlicem netten bakiorum guzele benzio ama kopmalar olur diye keyifli izlenmez diye nette izlemedim canimcim

son durak degil de otel serisi mukemmeldi ozellikle 2 sine bayılmıstım

evet otel kesinlikle süper ama ben 1ini daha çok sevmiştimkaydirigubbakcemile3

evet cnm ya saw 6 da bir an once gosterime girsin ...

bu arada yrna martyrs dvd sı almayı planlıyorum filmi ınanılmaz merak etmeye basladım

martyrs i de izledimbenneyaptımki
işkencede ipin ucu kaçmış biraz
konu zaten anlaşılmıyor sırf işkence izleniyor
konuyu film bittikten sonra netteki yorumları okuyunca anladım
filmi izleyip bitirince buraya da yorum yapmıştım hemen o an ki duygularlakaydirigubbakcemile3
ama çoook geridedir şimdimirmirmirmir

ben hem hostel bir hem hostel iki yi begendim sonucta iskence temali filmler iskence odasida oyle olmali valla cok merak ediorum

cnm martyrs , otel saw sınırda teksas vb fimlerden daha mı fazla vahset içeriyor

Saw 5 sevdiniz mi kızlar?
Herkes kötü dediği için izlemedim ama güzel derseniz izliyimm?

despero
Zayıf ve kocaman kulakları ile Despereaux, doğduğu küçük dünyası için oldukça büyük kalmaktadır. Bir kenara çekilip yaşama fikrini reddederek Pea isimli bir prensesle arkadaşlık kuran Despereaux, şövalyelerin, ejderhaların ve çekici genç kızların hikayelerinin anlatıldığı kitapları okumayı öğrenir.

Fareler dünyasından, bir fareden öte bir erkek olabilmek adına sürgün edilen Despereaux, kendisi gibi aforoz edilmiş Roscuro tarafından kurtarılır. Roscuro, bu hikayeleri duymak için can atmaktadır...

harika bir animasyon. çok severek izledim. çocuk olmak var.. içimde hala bir çocuk var galiba dondurma ve çizgi filmle mutlu olan bir çocuk...

alacakaranlığı izledim kitaptan sonra biraz yetersiz geldi ama ne yapabilirlerdi tabe kitap çok daha güzeldi ama filmde güzel
birazdan bakış açısını izliycem güzel diye duymuştm

kızlar sonunda işeknce odasını ızledim belirli bir sure ektisinden kurtalamacagım kesin ...en az sınır(da) ve yuksek tansiyon filmi kadar basarılı

ya ne yapıyorsunuz siz kızlar ya nasıl seyredebiliyorsunuz bu filmleri? daha da merak ettiğim bunları seyretikten sonra hadi geçtim uyumayı ertesi gün diğer gün vs vs nasıl gündelik hayata dönebiliyorsunuz?.benim dvd kiraladığım yerde gençler hep korku şiddet vs filmler arıyorlar hatta ben onu seyrettim yeterince kanlı değil vs yorumları oluyor. hönk kalıyorum??? bu nasıl bir ruh halidir.yani deşarjmı oluyorsunuz korkuyla yada öylesine zevkine mi.ya kötü anlamda değil sorularım hakkaten merak ettiğim için. cevaplarsanız çok sevinirim.
bahsi geçen hiçbir filmi bilmiyom bilsemde seyredebileceğimi düşünmüyom.çokmu ödleğim ne???

kızlar sonunda işeknce odasını ızledim belirli bir sure ektisinden kurtalamacagım kesin ...en az sınır(da) ve yuksek tansiyon filmi kadar basarılı

canim ilk firsatta donunce bende izlicemm nasildin tatlimm hostel kadar varmi bazi sahneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…