En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

gercekten cok merak ettim bu filmi

hayvanlara yapilan tecavuz iskenceye siddetle karsiyim film hileside olsa gercekte olsa o yuzden boyle tarz filmler cekilmemeli

not:seni seviyorum filmi çok güzel aşk filmi
panik odası
wanted
soğuk dağ aşk filmi ağlamıştım bu filmde

ENN SON BU GECE not:seni seviyorum VE TıTANıC ıZLEDıM... HATTA TıTANıC YENı BıTTı.

NÖBETıM DE BUGECE 2 FıLM ıZLEDıM. BAKALIM CUMA AKŞAM Kı NÖBETıMDE NE ıZLEYECEĞıM

What Happens In Vegas (burada olan burada kalır) ızledim dün akşam
ızlerken çok eğlendim
Süper komik bir filmdi:ecrin_bebek:
Son zamanlarda izlediğim en eğlenceli filmdi diyebilirimkaydirigubbakcemile2
10/9

ben de gerilim ve korku seviyorum. telefonumdan gece karanlıkt yatmadan önce izliyorum. ortam daha iyi oluyor :jeyyar: ama korku diye kanlı vs. filmleri izlemiyorum. saw serisi izlemedim ve izlemeyi de düşünmüyorum :umursamaz:

vahşet korku değildir. filmi merak ettim google da aradım. karşıma çıkan bilgilerle ve ffotolarla dehşete düştüm :1shok:. ben almayayım lmaz:

not:seni seviyorum filmi çok güzel aşk filmi
panik odası
wanted
soğuk dağ aşk filmi ağlamıştım bu filmde

not: seni seviyorum çok keyif alarak izledim. müzikler de harika

Ben seviyorum korku filmlerini , sonra aklıma geliyor yanlız kalamıyorum korkuyorumkaydirigubbakcemile3
Ama yinede izliyorum seviyorum:ecrin_bebek:
Saw serilerinin hepsini izlemişimdir severek bazen gözümü kapatarak
Onlar benim için sadece film , izledikten sonra bende aynı şeyleri yapacam diye izlemiyorum..

Bu arada P.S I Love You benimde beğendim aşk filmleri arasındadır..zemuszemus

7 yaşamı izledik sonunda...Will Smith'çiğimin filmi...
Bir adam bu kadar iyi mimik yapabilir ancak yaaaa..Sonunda ağladık filmin :gitme: Çok güzeldi, başlarda pek bişi anlamadım ama sonunu görünce çaktım davayı :lepi:
Şiddetle tavsiye edilir..

aaaaaaaa will smith bayılırım cok guzel adamdır opuyorumnanaktan cok merak ettim o filmini hiç izlememıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…