bildiklerim arasında şimdiye kadar gelmiş geçmiş en vahşet film kesinlikle "cannibal holocoust"tur heralde
en iyi efekt gerçek olandır sözüyle yola çıkılmış
iğrenç tiksinç bir film
bu iğrençliğin "gerçek" olduğunu bilmekte insanın içini ayrı bi tuhaflaştırıyor
ne mutlu ki çoğu ülkede yasaklı ve ulaşmak çok zor en azından kesilmemiş versiyonuna ulaşmak zor
elinde olan cd ci genelde satmaz bu filmikaydirigubbakcemile3
bende bi baktım hemen sildim pc den
gercekten cok merak ettim bu filmi
onu bende anlayamıyorum canım bile bile yani hakketen ünlü olmak uğruna olsa gerek
filmde adamın teki psikopat gibi bakışlar fln kaplumbağa vahşetini o yaptı zaten bi kız var filmde onun sevgilisi o kustu o sahnede bi tane daha adam var onun suratının ifadesinden de olayın gerçek olduğu gayet net anlaşılıyor
yani cok ilginc canim gercekmis bu film dusunsene yapilan iskenceler gercekten oluoo
cnm galiba yurek dayanmaz bu filmi izlemeye
cnm galiba yurek dayanmaz bu filmi izlemeye
kızlar galiba afiside boyle
not:seni seviyorum filmi çok güzel aşk filmi
panik odası
wanted
soğuk dağ aşk filmi ağlamıştım bu filmde
dediğin filmlerden panik odasını izledim sadece bende beğenmiştim o filmia.s
panik odası
wanted
anladigim kadariyla birinin bagirsagini yiyo yamyam
ya ne yapıyorsunuz siz kızlar ya nasıl seyredebiliyorsunuz bu filmleri? daha da merak ettiğim bunları seyretikten sonra hadi geçtim uyumayı ertesi gün diğer gün vs vs nasıl gündelik hayata dönebiliyorsunuz?.benim dvd kiraladığım yerde gençler hep korku şiddet vs filmler arıyorlar hatta ben onu seyrettim yeterince kanlı değil vs yorumları oluyor. hönk kalıyorum??? bu nasıl bir ruh halidir.yani deşarjmı oluyorsunuz korkuyla yada öylesine zevkine mi.ya kötü anlamda değil sorularım hakkaten merak ettiğim için. cevaplarsanız çok sevinirim.
bahsi geçen hiçbir filmi bilmiyom bilsemde seyredebileceğimi düşünmüyom.çokmu ödleğim ne???
bildiklerim arasında şimdiye kadar gelmiş geçmiş en vahşet film kesinlikle "cannibal holocoust"tur heralde
en iyi efekt gerçek olandır sözüyle yola çıkılmış
iğrenç tiksinç bir film
bu iğrençliğin "gerçek" olduğunu bilmekte insanın içini ayrı bi tuhaflaştırıyor
ne mutlu ki çoğu ülkede yasaklı ve ulaşmak çok zor en azından kesilmemiş versiyonuna ulaşmak zor
elinde olan cd ci genelde satmaz bu filmikaydirigubbakcemile3
bende bi baktım hemen sildim pc den
panik odası
wanted
ya ne yapıyorsunuz siz kızlar ya nasıl seyredebiliyorsunuz bu filmleri? daha da merak ettiğim bunları seyretikten sonra hadi geçtim uyumayı ertesi gün diğer gün vs vs nasıl gündelik hayata dönebiliyorsunuz?.benim dvd kiraladığım yerde gençler hep korku şiddet vs filmler arıyorlar hatta ben onu seyrettim yeterince kanlı değil vs yorumları oluyor. hönk kalıyorum??? bu nasıl bir ruh halidir.yani deşarjmı oluyorsunuz korkuyla yada öylesine zevkine mi.ya kötü anlamda değil sorularım hakkaten merak ettiğim için. cevaplarsanız çok sevinirim.
bahsi geçen hiçbir filmi bilmiyom bilsemde seyredebileceğimi düşünmüyom.çokmu ödleğim ne???
7 yaşamı izledik sonunda...Will Smith'çiğimin filmi...
Bir adam bu kadar iyi mimik yapabilir ancak yaaaa..Sonunda ağladık filmin :gitme: Çok güzeldi, başlarda pek bişi anlamadım ama sonunu görünce çaktım davayı :lepi:
Şiddetle tavsiye edilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?