en son ne zaman dinlendiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kar

içim buz tutmuş..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
5.279
10
358
İstanbul
su sıra bı kıtap okuyorum ve kıtapdakı kahraman hep sorunlardan gunluk yaşantısından sonra dınlenmek ıcın odasında uzandıgını yazmıs..
evet normal ama ben nıye hıc uzanıpda dınlenmedım dıye dusundum..
okadar yogun bı tempo ıle yasıyorum kı dınlenmek nedır bılmıyorum..
gece gec saatte koltuk tepesınde yada yatagımda uykuya dusuyorum artık..sız hıc dınlenıyomusunuz uzanııpda kendınızı dınlıyomusunuz merak ettım..

hmmm şöyle bir düşüneyim uzun bir zaman oldu.
sanırım hamileyken ve hastanede yatarken. 1 ay kadar sıkıntıdan geberene kadar dinlenmiştim. sonra bir doğurdum pir doğurdum.
tam zamanlı anne ve çalışan kadın olaraktan gözüm uyku, totom yer görmüyor o gün bugündür..
:roflol:

Evlendiğimden beri (6 aydır) oturupta rahatça kendimi dinelyemiyorum...
Vücudumu dinlendiremiyorum...Dilediğim kadar uyuyamıyorum..
Bir de bebek yapardam halimi hiç düşünemiyorum akannehir

uzanarak tv izlemeyi sayarsak çoookk dinleniyorumsempatiksalakcinni

benim mesai sabah başlıyor.....gece yatana kadar....
bazen(herkesin dağıntısını toplamaktan) isyan ediyorum ev ahalisine"herşeyi devletten beklemeyin" "bu işin emekliliği yok" ... hele uzun kış geceleri yokmu.habire önlerine ıvır zıvır koymakla meşgulüm.bazende gecenin bir yarısı mutfağa yanıma gelip hadi karnımız acıktı dediklerinde "hadi hadiiii tükkan kapandı"gibilerinden tepkiler verebiliyorum..durumun vahametini anlayın artık.yani 24 saat online nım anlıcanız:))))
sevgiyle kalın........

off offfffff.dinlenmekk.bu kelimeye hasretimm beaa.
sabah çık ewdenn koşturmaya başlaa . sora işten çık dersanee.sora ewe gitt tekrar dersinn başına oturr.1 e kadarr dewamm.dinlendiğim tek ara yemek yediğim zmanlar oluoo maleseff.onada dinlenmek denirsee.şu sunaw geçsinn bi kazanimm ilk iş işi bırakmakk olcakk.sora 1 hafta twnin karşısında tembellik yapıcammhihoyyyt

en son ne zaman dinlendim
ve en son ne zaman arka arkaya 3 saat uyudum hatırlamıyorum malesef
arka arkaya olan 2 çocuktan sonra dinlenmek şöyle dursun hep yarım kaldım
sızlanmıyorum asla zamanı gelecek ve geçecek ama yorgunum çoook yorgunum
yine de mutluyum herşey onlar için

sanırım evlilik ve çocukla alakalı bişey bu :)
ben evdeyken ders çalışmıyorsam hep odamda uzanırım yatağımda televizyon karşımda kucağımda laptop ooh :)

Hayatın temposuna kaptıran insanların dinlenmesi çok zor..akannehir
Dinlenmenin kıstası da ayrı ayrıdır.
Ben Alya doğduğundan çok fazla dcinlenirdim mesela,bana yorgunluk değildi onun ilk doğduğu ay dönemleri.Çünkü onunla o mis kokusuyla uyur,1 saat bile uyusam melek gibi olurdum..:asigim:
Şimdi nerde dinlenmek..
Bugünümüze de şükür..Allahım hayatımdaki hiç bir şeyin yokluğunu nasip etmesin bana:Saruboceq:

valahı hayatın temposuna bakınca dınlenmekbana cok uzak gelıyo..
sadece dun evde kalmak ıstedım oda msn den kkda sevgılı ablam ıle konusmak ıcın..
ıkı dk yerımde oturamadım evde oldumu duyan aradı arkadaslarım kahve ıcmeye geldı onlar gıttı dıger odostum ıle alısverıse cıkdık akşam evde dolabları duzenle iş guc ya sabır dedım..
ne olur ıkı dakka tek kalsam..
halıme sukurler olsun unutulmamak cevre tarafından hatırlanmak super ama bazen yanlızlık kokusu ıstıyom..

hmmm şöyle bir düşüneyim uzun bir zaman oldu.
sanırım hamileyken ve hastanede yatarken. 1 ay kadar sıkıntıdan geberene kadar dinlenmiştim. sonra bir doğurdum pir doğurdum.
tam zamanlı anne ve çalışan kadın olaraktan gözüm uyku, totom yer görmüyor o gün bugündür..
:roflol:
pekı yorulmuyomusunuz?..kendınıze zaman ayırabılıyomusunuz..
annelık super bısı tamam bıde calısmak ev ıle ılgılenmek akannehirallah yardımcınız olsun..

Evlendiğimden beri (6 aydır) oturupta rahatça kendimi dinelyemiyorum...
Vücudumu dinlendiremiyorum...Dilediğim kadar uyuyamıyorum..
Bir de bebek yapardam halimi hiç düşünemiyorum akannehir
sen yenı gelınsın daha kaydirigubbakcemile3yorgunluk vız gelmelı kuzum sana kaydirigubbakcemile3
uzanarak tv izlemeyi sayarsak çoookk dinleniyorumsempatiksalakcinni
ne guzel..
8ay hamilelik 4.5ay bebekle ugraşmaktan dinlenmeye hasretimmmm
canım yah ıdare et az kaldı buyumesıne bayanssulusmile
benim mesai sabah başlıyor.....gece yatana kadar....
bazen(herkesin dağıntısını toplamaktan) isyan ediyorum ev ahalisine"herşeyi devletten beklemeyin" "bu işin emekliliği yok" ... hele uzun kış geceleri yokmu.habire önlerine ıvır zıvır koymakla meşgulüm.bazende gecenin bir yarısı mutfağa yanıma gelip hadi karnımız acıktı dediklerinde "hadi hadiiii tükkan kapandı"gibilerinden tepkiler verebiliyorum..durumun vahametini anlayın artık.yani 24 saat online nım anlıcanız:))))
sevgiyle kalın........
uff kuzum basım dondu yavas gel kaydirigubbakcemile3vallahı en zor meslek senınkı olsa gerek..

Hayatın temposuna kaptıran insanların dinlenmesi çok zor..akannehir
Dinlenmenin kıstası da ayrı ayrıdır.
Ben Alya doğduğundan çok fazla dcinlenirdim mesela,bana yorgunluk değildi onun ilk doğduğu ay dönemleri.Çünkü onunla o mis kokusuyla uyur,1 saat bile uyusam melek gibi olurdum..:asigim:
Şimdi nerde dinlenmek..
Bugünümüze de şükür..Allahım hayatımdaki hiç bir şeyin yokluğunu nasip etmesin bana:Saruboceq:
bebek kokusu :emir_bebek:helekı 40 lı ıken ayy ne guzel..
ama gercekdende maratona alısan bırı ıcın cok zor oturmaya fırsatı kalmıyo her dakkaya bısı sıgdırmak planlı hayat yaşamak..makınayamı baglıyım sımdı ben:(..

Back
X