- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
En çok seni eleştircembu topikte kan cıkıcak kesin
NedenmişYarışmacılarıma laf yokhepinizi oyarım !
son gun 1 aralık degılmı kankı yarın cekıp atayım ya evde hem mısafır var hemde boy aynası yok o yuzden yandakı avm ye gıtcem resım cekmeyeSen de sona kaldın 12 kişi olduk resim atacak mısın tolişim ya !
bilemezsınkı ben oldugumuEn çok seni eleştircem
NedenmişBanane yarışmanın konsepti eleştiri gerektiriyor, bende eleştircem
Tomslarını giymiycen mi :) Bana bi işaret çakta anlayayım, yada gerek yok ben senin duruşundan anlarım beebilemezsınkı ben oldugumu
Allah belanı vermesin tolin boğuldum gülmekten ya hahahahah avmye gitcekmiş hahahahson gun 1 aralık degılmı kankı yarın cekıp atayım ya evde hem mısafır var hemde boy aynası yok o yuzden yandakı avm ye gıtcem resım cekmeye
Eleştir eleştirEn çok seni eleştircem
NedenmişBanane yarışmanın konsepti eleştiri gerektiriyor, bende eleştircem
o zaman kork gazabımdan pinkTomslarını giymiycen mi :) Bana bi işaret çakta anlayayım, yada gerek yok ben senin duruşundan anlarım bee
Olmadı Durup durup Tolin seni hiç beğenmedim yazarım
napayım kankaaaaa evdekilerle küsüm resmımı cekın desem suratıma tip tip bakarlarAllah belanı vermesin tolin boğuldum gülmekten ya hahahahah avmye gitcekmiş hahahah
Senin evdekilerle küs olmadığın bir dakika bile yok mu kızımo zaman kork gazabımdan pink
napayım kankaaaaa evdekilerle küsüm resmımı cekın desem suratıma tip tip bakarlar
Ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın, ne korkcam bee.. Sende yemekte eleştir benio zaman kork gazabımdan pink
napayım kankaaaaa evdekilerle küsüm resmımı cekın desem suratıma tip tip bakarlar
Evde de banlanıyorSenin evdekilerle küs olmadığın bir dakika bile yok mu kızım
Geçen yazdan beri küssün ya
Aynen babası evde kazen yada mune rolüne bürünmüş ha bire dışlıyorlar kızıEvde de banlanıyor
kanki bizde boyle carsı herkeşe karşıSenin evdekilerle küs olmadığın bir dakika bile yok mu kızım
Geçen yazdan beri küssün ya
yemegi yapıp yollarsan elestırırımAteş olsan cürümün kadar yer yakarsın, ne korkcam bee.. Sende yemekte eleştir beni
asıl ben banladım onları barısalım dıye pesımde dolanıyolar ama yemezlerrrEvde de banlanıyor
Şimdilik barış resmini çeksinler, sonra çekerken bilerek güzel çekmemişsiniz de yine küskanki bizde boyle carsı herkeşe karşı
yemegi yapıp yollarsan elestırırım
asıl ben banladım onları barısalım dıye pesımde dolanıyolar ama yemezlerrr
Hahaha, seninle geçinmek harbiden zor ya sen kaç kardeştin tek miydin yoksakanki bizde boyle carsı herkeşe karşı
yemegi yapıp yollarsan elestırırım
asıl ben banladım onları barısalım dıye pesımde dolanıyolar ama yemezlerrr
gerek yok yanda avm var orda magzanın kabınınde cekerımŞimdilik barış resmini çeksinler, sonra çekerken bilerek güzel çekmemişsiniz de yine küs
erkek kardesım var lısede ama o anca derslerı kotuyken ders calıstırıyım dıye gelır sonra derslerını duzeltınce bıdaha gelmez yanıma o yuzden artık ders mers calıstırmıyorum onuHahaha, seninle geçinmek harbiden zor ya sen kaç kardeştin tek miydin yoksa
Ne fenasın ay.. Küçücük çocuktan ne istiyon :)gerek yok yanda avm var orda magzanın kabınınde cekerım
erkek kardesım var lısede ama o anca derslerı kotuyken ders calıstırıyım dıye gelır sonra derslerını duzeltınce bıdaha gelmez yanıma o yuzden artık ders mers calıstırmıyorum onu
onun neresı kucuk beaaaaa boyu benden uzunNe fenasın ay.. Küçücük çocuktan ne istiyon :)
Boyla mı oluyor, senden küçük mü küçük :)onun neresı kucuk beaaaaa boyu benden uzun
ama sonra dersleri gecınce millete hava atıyo kendım calıstımda gectım dıye yok yeaaaaa yemezlerrrrBoyla mı oluyor, senden küçük mü küçük :)
Kapris yapacağına, Ablalık yap
Erkek kardeşler öyle, işleri düşünce abla diye geliyor :)
Sonuçta çalıştığı için geçiyorama sonra dersleri gecınce millete hava atıyo kendım calıstımda gectım dıye yok yeaaaaa yemezlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?