- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ben hallediyorum 2 dakikada :)12 kişi oldukca fazlaymıs:)) yuzumuzu biz kesip yollayabilirmiyiz yoksa sizmi kesiceksiniz bizi
Evet sonuçta herkesin yasadigi yer calistigi yer okudugu üniversite yaşı vücut tipi ayri, umarim bu giyilmez bu ne biçim kiyafet tarzında yorumlar gelmez :)
Gelmez canım merak etme ..gelirse bana geliroyuzden daha normal tutmaya calısıcam
Ben de gelicek yorumlari cok merak ediyorumm')gelecek yorumları çok mwra38028989 .!.:gelirse bana geliroyuzden daha normal tutmaya calısıcam
Ben de gelicek yorumlari cok merak ediyorumm')
hahahaEyvah yorumda yapacaklar değil mi yolarım valla bana bişey derlerse
eleştir kız canın sağolsunnnnTeker teker hepinizi bir moda editörü olarak eleştireceğim , yandınız
Sana bir şey dediler diyelim kendini belli etmeyeceksin ki eylül , yandın hahaEyvah yorumda yapacaklar değil mi yolarım valla bana bişey derlerse
Eleştir beniBeni eleştireni bende eleştiririm uleynnnnnnnnnnn
Seninde canın sağolsun kuzum =)eleştir kız canın sağolsunnnn
Haklısın valla bende kime yorum yaparlarsa giydiririm kim olduğumu bilmezlerSana bir şey dediler diyelim kendini belli etmeyeceksin ki eylül , yandın haha
Ama demezler, ay ağzımdan kaçırıyordum az kalsın yine iltifat yağmuruna tutacaktım seni
Ben bilmem eşim bilirde ki sunucuyu geçtim , gelene gidene ben seni tutuyorum diyorum hahahaha
Sakin hanımlar daha başlamadan gerildiniz yahu hahahahHaklısın valla bende kime yorum yaparlarsa giydiririm kim olduğumu bilmezler
Hahaha tabiki KK kadınına yakışır şekilde canımmmSakin hanımlar daha başlamadan gerildiniz yahu hahahah
Oylamaya koyduktan sonra kk dan çıkmayacağım korkuttunuz beni yaHahaha tabiki KK kadınına yakışır şekilde canımmm
Sahip çık yarışmacılarına, eleştiriye açık olsunlar, Bu tarz benimi izleyip, ders alıyorum onlar gibi eleştircemOylamaya koyduktan sonra kk dan çıkmayacağım korkuttunuz beni ya
Yarışmacılarıma laf yokSahip çık yarışmacılarına, eleştiriye açık olsunlar, Bu tarz benimi izleyip, ders alıyorum onlar gibi eleştircem
Sen de sona kaldın 12 kişi olduk resim atacak mısın tolişim ya !bu topikte kan cıkıcak kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?