- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Atlatirsin insallah gorusuruz:)__Ainşallah gorusuruz:039273 .!.:günaydın kızlarrr :) ben pazartesiye kadar yokum kendinize iyi bakın ilgilenmem gereken vajinismus gibi büyük bir problemim vardua edin bana görüşürüz rakiplerimm :)
Gunaydinn .)Günaydın iyi haftasonları
Bence de, gerçekten kimin en tarz üye olacağını çok merak ediyorum..Bu kadar kişinin arasından, 1. çıkan gerçekten tarz sahibi olmuş olacak
Günaydın iyi haftasonları
Günaydın kuzular..Gunaydinn .)
Kiz yarin baslativer yeter artikinKoz OTE="Margarikotin, post: 38040445, member: 364684"]Bence de, gerçekten kimin en tarz üye olacağını çok merak ediyorum..
Hepsi birbirinden harika..
Kiz yarin baslativer yeter artikin
PekiHafta sonu resim atacağım diyen arkadaş var, onu bekliyorum..
Supermis bu yaaGünaydın kuzular..
Güne enerjik başlamak istiyorsanız buyrun
Evet süper kuzum =)Supermis bu yaa
Daha büyük bir telefon al o zamanYaaatelefondan karisiyyi bazen
Nereme sigdiriyimDaha büyük bir telefon al o zaman
Geçmiş olsun canım , inşallah en kısa süre içinde yenersin bu problemi..günaydın kızlarrr :) ben pazartesiye kadar yokum kendinize iyi bakın ilgilenmem gereken vajinismus gibi büyük bir problemim vardua edin bana görüşürüz rakiplerimm :)
Koy çantana ne olcak , ben dışarı çıktığımda hayatta elime telefonu almam anca oturunca..Nereme sigdiriyim
Yok benim elimden dusmez ya yolda yururkenbile kk da dolastigim oluyorMargarikotdüşmez st: 38040yürürken ber: KK 4684 .!.:Koy çantana ne olcak , ben dışarı çıktığımda hayatta elime telefonu almam anca oturunca..
Yürürken mesaj atamama gibi bir sıkıntım var da..
Bende kk ya senin kadar bağımlıyımdır ama dışarı çıktığımda bakmıyorum , çok nadir..Yok benim elimden dusmez ya yolda yururkenbile kk da dolastigim oluyor
12 kisi olduk dmi canm[/QUOTE][QUkişi "MargaDMİ canotin, post: 38040677, member: 364684"]Bende kk ya senin kadar bağımlıyımdır ama dışarı çıktığımda bakmıyorum , çok nadir..
Bazen maç izlerken sıkılıyorum dışarıda anca o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?