En Tarz Üye Yarışması ✄ Sokak Modası !

[QUOTcanm eun123, post: 38046655, member: 494805"]gece 12 ye4 kadar değil mi ama kesin değil bakalım [/QUOTE]
Evet canm gce 12,katil guzel olur

Hoşgeldin amlanur10, post: 38047079, member: 553072"]merhaba arkadaşlar.ben de katıldım yarışmaya,hepimize başarılar...[/QUOTE]
Hosgeldin canm

Bende katılmak ıstıyorum hıc bısey anlmdm azcık anlatın nasıl olck dıye..
Merhaba, konsept sokak modası..
Havalar soğuk olduğundan dolayı evin içinde çekebilirsin resmini..
Kıyafeti giyip boydan resmini atacaksın , yüzünü gerekirse ben yok ediyorum saklıyorum yani..
Yaz yada kış kombin hiç fark etmiyor , sokak modasına uygun olsunda gerisi önemli değil..
Yarışmaya kesinlikle kendi resimlerimizle katılıyoruz..
Sahte fake resimlerle katılan arkadaşlar , yarışmada atılıyor, ve bu yarışmaya fake resimle katıldığı için sorun teşkil eden bir durumu kesinlikle yönetim üstlenmiyor bilginize..

yarın gece 12 ye kadar teslim edersiniz sevinirim..

Yarn atmaya clscm bılgılendrdgnız cın tsk.

Kez UOTE="Margarikotin, post: 38047981, member: 364684"]Ben sizin yerinizde olsam yitirmezdim kuzum.. [/QUOTE]
Kz o kadar uye katildi korkuyorum vallahi ne tarz hatunlar vardir simdi

ben baya havaya girdim 3 4 tane farklı foto atsam ne olur kiii

Ayrı ayrı elbiseler olmasın canım .. tek kıyaferin farklı pozları olabilir[/QUOTE]
böyle düşündüğün için seni gönülden takdir ettim haddim olmayarak =)

aaaa yok canım düşüncemi beğenmeni sevindim ben yarın okula gittiğim gibi giyincem bakalım nasıl bulacaklar beni şey rica etsem yazar mısın hafta sonu kursuna gidiyor diye çünkü nereye gidiyor da böyle giyiniyor olmasın ayyyy inşallah resim çekinebilride atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…