- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Yarın gece 12 ye kadar teslim etmeniz gerekiyor , gece 12 den sonra resimleri yayınlayıp oylamaya sunacağım..gece 12 ye4 kadar değil miama kesin değil bakalım
Merhaba, konsept sokak modası..Bende katılmak ıstıyorum hıc bısey anlmdm azcık anlatın nasıl olck dıye..
yarın gece 12 buyük gün =)Buna katılacağım da birinin benim fotoğafımı çekmesi gerekir
Yarn atmaya clscm bılgılendrdgnız cın tsk.Merhaba, konsept sokak modası..
Havalar soğuk olduğundan dolayı evin içinde çekebilirsin resmini..
Kıyafeti giyip boydan resmini atacaksın , yüzünü gerekirse ben yok ediyorum saklıyorum yani..
Yaz yada kış kombin hiç fark etmiyor , sokak modasına uygun olsunda gerisi önemli değil..
Yarışmaya kesinlikle kendi resimlerimizle katılıyoruz..
Sahte fake resimlerle katılan arkadaşlar , yarışmada atılıyor, ve bu yarışmaya fake resimle katıldığı için sorun teşkil eden bir durumu kesinlikle yönetim üstlenmiyor bilginize..
yarın gece 12 ye kadar teslim edersiniz sevinirim..
Rica ederim canım bekliyorum..Yarn atmaya clscm bılgılendrdgnız cın tsk.
Ben sizin yerinizde olsam yitirmezdim kuzum..Umudumu yitiriyorum
Kz o kadar uye katildi korkuyorum vallahi ne tarz hatunlar vardir simdi[/QUOTE]Kez UOTE="Margarikotin, post: 38047981, member: 364684"]Ben sizin yerinizde olsam yitirmezdim kuzum..
Umudumu yitiriyorum
Son sayıyı yarın görürsün aşığım aşık hahaKz o kadar uye katildi korkuyorum vallahi ne tarz hatunlar vardir simdi
böyle düşündüğün için seni gönülden takdir ettim haddim olmayarak =)aaaaaa canım niçin ya ? amaç eğlenmekmesela bana kimse oy vermesede cesaretim için kendimi tebrik etmeyi düşünüyorum
Son sayıyı yarın görürsün aşığım aşık haha
ben baya havaya girdim 3 4 tane farklı foto atsam ne olur kiii
böyle düşündüğün için seni gönülden takdir ettim haddim olmayarak =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?