- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.447
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bir kişinin daha resim atmasını bekliyorum atmadı atmadı atmadııııııııı1 kişi kalmış olruz bu gidişle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kişinin daha resim atmasını bekliyorum atmadı atmadı atmadııııııııı1 kişi kalmış olruz bu gidişle.
bir kişinin daha resim atmasını bekliyorum atmadı atmadı atmadııııııııı![]()
Yok yahu ben katılıp napacağım hiç oy o alamayayım diye katıl diyorsun demi tüm oylar sana gelsin diyekimse atmazsa 20 kişiyi tamamlamak adına sende katıl güzellik ne yapacaksın maksat düz hesap olsun![]()
Yok yahu ben katılıp napacağım hiç oy o alamayayım diye katıl diyorsun demi tüm oylar sana gelsin diye![]()
Utandırma beni şiiiiitttyok kız oyların yarısını süpürürsün zaten sen katılsan tek başına ondan söylüyorum.
Biraz daha sabır canım az kaldı =)aayyy hadi yarışma başlasın hemen![]()
![]()
Sendemi katıldın canım,merak ediyordum görmüş oluruz bu sayede tabi hangisi oldugunu anlamam mumkun degılaayyy hadi yarışma başlasın hemen![]()
![]()
Çok kişi çok kombin çok fikir süper :)20 kişi oldunuz..
Son 4 saat 45 dakika20 kişi arasından sonuncu olsam dahi tekrar tekrar katılacağım
Yenilen pehlivan misali
Heycanlanıp eğlenebiliyorum ya en büyük kazancım bu
![]()
aynen tatlım fişlenme korkusu oluşuyorBen sana tarz konusunda güveniyorum canım ama tabi sen bilirsin, dediğin gibi bir yarışma için açığa çıkma tehlikesini göze alamam ben de :)
20 kişi oldunuz..
kımkı obir kişinin daha resim atmasını bekliyorum atmadı atmadı atmadııııııııı![]()
kımkı o![]()
havam sana kankı bakalım hangımız sonuncu olucak senmı benmıatta başlasın len yarışma oyalama milleti assolist gibi havan kime altı üstü toms giycen![]()
havam sana kankı bakalım hangımız sonuncu olucak senmı benmı![]()